reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Cześć z rana,

Znowu upały idą, a mi słabo i jeszcze mnie głowa boli :( Dzwonię dziś do położnej i prosze o zwolnienie, nie czekam do środy na mojego lekarza. :no:

gosiane miłego urlopku! ja w lipcu gdzieś wybyję ale w górki raczej ;)

a tę poduchę bardzo bym chciała ale szkoda mi teraz kasy na nią :-(

miłego dzionka,

reklama
pobudka....:) śpiochy.....

ja już wyspana...coś od rana brzusio mnie boli....wrrrrr

a jak tam wasze samopoczucie dzisiaj??

czesc dziewczynki..
jak tam u was ?? my po zastrzykach czujemy sie beznadziejnie ale krawienia przeszly tylko pielegniarka mowila ze moga sie po wtorzyc takze a razie lzymy plackiem chodz za oknem sliczna pogoda..

Gosiu,korzystaj ile wlezie,a faktycznie dziś i jutro ma byc u nas upalnie!!!!!

Moja malutka dziś pojechała na pierwszą szkolną wycieczkę,więc mamunia paznokcie obgryza!!!
Wczoraj zaliczyła z tatusiem rundę na kompleksie basenowym,wiec zadowolona na maxa...
A w środę już kończy 7 lat...normalnie jak z bicza strzelił...

ja uciekam na miasto laski,miłego dnia!!!!

Hej ,Agadaria moj synus ma jutro wycieczke z nocowaniem tez pierwszy raz.Bardzo nie chcial jechac.Bo on nie chce spac poza .:-(domem
Ale ma cale szczescie madra nauczycielke ktora go przekabacila.Ale sie z nia umowilysmy ze jezeli bedzie plakal w nocy to po nas zadzwoni .Cale szczescie to tylko 25 km od nas.
W planie mam ogarniecie ogrodka ,prymule poprzekwitaly ,chce je w jeden kat przesadzil ,to na przyszly rok pewnie wzejda.Tylko cholera dwie pary ciazowych spodni mam w praniu.A na sukienke letnia jeszcze za zimno.(najpierw musz epojechac po ziemie i inne kwiaty)Mieszcze sie jeszcze w biodrowki ,ale nie lubie ,boje sie ze coronie uciskaja;-)

karolina mnie nawet spodnie z bardzo niskim stanem uciskają, tym bardziej gdy siedzę. Wolę spódnice :)

dzidziuś mi przed chwilą zasadził takie kopki że aż się boję co będzie później :-D

hej laseczki. ja tez nawet sie wyspalam.
wczoraj bylam na pycha obiedzie i deserku u tesciow. tak sie objadlam truskawami i lodami ze ruszyc sie nie moglam.

Rabbit mnie od wczoraj tez brzuch boli. Wieczorem to isc nie moglam i nie mialam pojecia jak wrocic ze spaceru. Caly mi zdretwial i musialam dobre pol godziny siedziec zeby przeszlo. Niestety dzis wcale nie lepiej :-( martwie sie

a co do kremu do twarzy, to od znajomego lekarza slyszalam ze najlepiej w ciazy nic nie uzywac. zwlaszcza kremow przeciwzmarszczkowych i brazujacych oraz maseczek. ponoc wiekszosc ma dzialanie alergiczne i dzidzia w przyszlosci moze miec uczulenie na komsetyki, ktorych skladnik nas podraznia. szkoda by wiec bylo zeby corka nie mogla uzywac tuszu do rzes...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gosiu,korzystaj ile wlezie,a faktycznie dziś i jutro ma byc u nas upalnie!!!!!

Moja malutka dziś pojechała na pierwszą szkolną wycieczkę,więc mamunia paznokcie obgryza!!!
Wczoraj zaliczyła z tatusiem rundę na kompleksie basenowym,wiec zadowolona na maxa...
A w środę już kończy 7 lat...normalnie jak z bicza strzelił...

ja uciekam na miasto laski,miłego dnia!!!!
moj synio w czwartek konczy rok:-)

wczoraj zasnelam o 21 i spalam do rana, ale wcale nie jestem mega wyspana
dzis czeka mnie ogladanie mieszkan a taki upal sie zapowiada

Gosiane wypoczywaj, dobrze ze pogoda dopisze

Hej Laseczki,

Wczoraj zabrakło wieczorem pieczywa i ja glupia myślalam że może maż pójdzie rano :dry: aha to się przeliczyłam i z rańca gnałam do sklepu bo nie mialam nic na ząbek na śniadanko, kochanyyy dbający mężuś :wściekła/y:

A poza tym wszystko okey dziś zakupuję poduszkę nie ma co bo nie kontroluję to spanie na boku przewracam się i śpię na plecach jak sie kapnę to się położę na boczku a czasami nie i budzę się rano na plecach .....

Kurcze są jakies kremy ujędrniające na biust dla kobiet w ciąży musze poszukać :dry:

reklama
Do góry