reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Na DDTVN mowili o zelu porodowym Dianatal wlasnie. Ale w sumie nic ciekawego oprocz tego ze porod ulatwia.

My jedziemy do Krynicy Morskiej, troche daleko mamy ale co tam. Jedziemy w 3 ciezarowki z mezami :-)

Ostatnia edycja:
reklama
A mój ślubny wyjeżdża :-:)-:)-( 3.06 na 3 miesiące....wraca 17.09 a ja mam termin na 27.09...super nie???

Kochana głowa do góry mój pracuję 4/4 tyg więc wiem o czym mówisz akurat wrzesien mu wypada ze jest na morzu, a mój lekarz mówi że jest możliwość porodu we wrzesniu więc powiedziałam mu że jeżeli nie będzie go przy porodzie to choćbym miała drukować w szpitalu papiery rozwodowe to to zrobię :)

Widziałam jak mówili o porodach od razu mnie wszsytko rozbolało:-D

Też to oglądałam, sama nie wiem co jest lepsze jak Cie rozrywa od środka czy jak Ci nacinają mięśnie?? masakra jakaś :)

Lenka - widzisz słoneczko mówiłyśmy że będzie dobrze :) :**

Witam,ponownie!
Lecę na skrzydłach do Was,badanie złożone wyszło perfekcyjnie ryzyko zespołu Downa 1-4100,więc jest super znów mogę żyć.
Lenka kochana jak sie ciesze!!!!!!!!!!!

widze elfit, ze energia cie rozpiera :) ja tez mam wiekszosc takich dni ostatnio, dzis przymierzam sie m.in. do wiekszego sprzatnia i cala lista innych spraw, ktore trzeba zalatwic :)

lena - gratulacje! pewnie przespalas spokojnie noc - taka ulga,ze wszystkoe jest ok , ciesze sie :D

wlasnie poczytalam o tej koszykarce, smutne... a z innych szokujacych wiadomosci (jka dla mnie)

Prawie trzy promile alkoholu w organizmie miała ciężarna kobieta, która spowodowała kolizję niedaleko Łęknicy (Lubuskie). 31-latka wiozła autem dwójkę swoich dzieci

( to z interia.pl)

a co do tej kobity....niektorzy nie maja wogole wyobrazni ani za grosz odpowiedzialnosci..
Boze ,takim babom to bym najchetniej osobiscie nakopala do du py

Cześć
Dziecko mi mama porwała i mam teraz możliwość spokojnego leżenia i zdrowienia.
Lenka cieszę się bardzo że z Wami wszystko dobrze. Mam nadzieję, że żadna z nas nie będzie już miała takich niepewności.
Jak ja bym chciala miec dziadkow ktorzy by czasami porwli mi dzieci:-(
:-) no to swietnie!!! no co sie newrow najadlas to tylko ty wiesz ale najwazniejsze ze jest wszystko ok!

Ja wstalam o 6 ale chyba sie jeszcze poloze na chwilke. Dzisiaj mnie czeka pakowanko bo jutro o 4 rano jedziemy nad morze :-) :-) :-)

Dobrej pogody wam zycze:-)
halo baby :-)

Lena - wczoraj cały dzień o Tobie myślałam, nawet nie wiesz jak się cieszę, że wszytko OK !!!

U mnie młoda mega podniecona, każdemu klepie, że mama ma w brzuchu siostrę :-D a siostra to Helenka, jakoś o dziwo zakończyła się akcja z nazywaniem jej Barbie Księżniczka :eek:

Ja się wkurzam bo te ćwoki od remontu lecą w gumę, podłapali jakieś inne zlecenia i 3 dni ich nie było :wściekła/y: jak tak dalej będzie to im chyba podziękuję bo u Mamy mieszka mi się super ale nie mam zamiaru potem w środku lata wszystkiego kończyć...
Barbi ksiezniczka -Super!
Nad takimi to naprawde z batem trzeba stac,ale jakos mi pasujesz do roli Dominy;-)
A mój ślubny wyjeżdża :-:)-:)-( 3.06 na 3 miesiące....wraca 17.09 a ja mam termin na 27.09...super nie???
A co z Pubem spadnie na twoja glowe jeszcze to?

Ja dzisiaj nic nie robie.Tylko zupke machne dziecia i nalesniki z jagodami .A wieczorem przyjda kolezanki i bedzie napewno milo one beda drinkowaly ,a ja bede siedziala o suchym pysku,ale przezyje na wodzie.:cool:

cześć :-)

Lena! Super że badanie wyszło dobrze i że się uspokoiłaś! A lekarka faktycznie powinna mieć wyrzuty sumienia!

Rudson - z co Twój mąż robi że na tak długo wyjeżdza?

Justyś a Twój nie może się jakoś zamienić, wytłumaczyć zmiennikowi jaka jest sytuacja?

Mój mąż pracuje 6x6tyg i jakoś dotąd sie udawało ładnie wymierzyć i pozamieniać tak, że przyjeżdżał przed i potem był po. Teraz też mam taką nadzieję. ma przyjechać w wrzesniu, 24 i bedzie w domu do 12 listopada. Mam nadzieje ze sie uda nam urodzic do 24 października i pobedziemy troche razem w komplecie :-)

witajcie dziewczyny,
u nas dzisiaj deszczowo :(
zaraz zabieram się za ciasto z truskawkami, mniam :)
a wieczorkiem mam zamiar wybyć na koncert KULT
miłego dzionka życzę

no i rozstaje sie z nazeczonym!!! ja juz tak nie potrafie gadalismy wczoraj dlugo myslalm ze cos sie zmieni a on mi pisze ze jest szczesliwy z inna!!

reklama
Do góry