reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Witajcie Kobitki !!!

A mój ślubny wyjeżdża :-:)-:)-( 3.06 na 3 miesiące....wraca 17.09 a ja mam termin na 27.09...super nie???

Kurna to nie zazdroszczę, sama z Dzieckiem, pubem, pracą i jeszcze w ciąży ...
nie może jechać ktoś inny ???
nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu, chyba byśmy się nieźle posprzeczali :wściekła/y:

Niuniaaa mam takie same zdanie jak Miłka, że lepiej teraz... bo później to najbardziej ucierpiało by dziecko. Swoją drogą dobry kawał drania... wiesz że teraz jesteś potrzebna swojemu synkowi, a on cię będzie kochał bezwarunkowo

ja też tak myślę, nie warto wiązać się z facetem tylko z powodu ciąży,
dobrze że teraz pokazał Ci jaki jest naprawdę
bo po ślubie byłoby już za późno a tak jeszcze sobie życie ułożysz ...
nie potrzebnie tylko namącił Ci w głowie jeszcze na sam koniec ...
trzymaj się ... dla Dzidziusia które nosisz, Ono nie jest zadowolone kiedy się smucisz

gosiane udanych wczasów, wypoczywaj :-)

Ja dziś sobie trochę pokupowałam ale takich rzeczy
które wykorzystam po porodzie:
spodenki z elastycznym pasem takie przed kolana, bluzeczkę na krótki rękawek
która bardzo fajnie się poddaje
i tunikę na ramiączka którą mogę nosić na różne sposoby
Jestem mega zadowolona, zwłaszcza że za wszystko dałam 103zł
Ale i tak Mężul mnie przeklnie bo pustki w portfelu a ja szaleje:-p
Wyobraźcie sobie że już 2 m-ce czekam na pieniądze z zusu- jestem na L-4
Oni mają czas, nie wiem tylko co bym zrobiła gdybym była sama z Dzieckiem
bez żadnych innych środków do życia ...

rozumiem Cię Kochana, tylko nic już nie zrobisz
skoro to postanowione ... na pewno będzie pustka, żal i łzy
ale nic to nie zmieni, nie zasłużył na to abyś teraz przez niego płakała,
nie jest tego wart po tym co zrobił
taka poważna sprawa- zostawić ciężarną kobietę
samą na dodatek ze swoim Dzieckiem- okazał się gówniarzem i tyle,
dobrze że wiesz to teraz

Rudson - heheh u mnie mój za to marudzi, że same baby w domu :-D a Milena rano do niego, że teraz w domu rządzą dziewczyny ;-)

a u mnie druga córka jak będzie to stary oszaleje....
on zawsze chciał dwie córki...imiona dla nich były wybrane przed ich poczęciem(nawet!!!!!)

nie wiem co mam powiedzieć, bardzo mi przykro, że zostałaś sama z dzidzią, ale skoro mieliście się razem męczyć to takie rozwiązanie jest lepsze? widocznie to nie ten właściwy facet, a właściwego z pewnością jeszcze znajdziesz. A może poprostu przestraszył się nową sytuacją i ta dziewczyna to tylko wymówka?
w każdym razie musisz myśleć teraz o sobie i o maleństwie i dbać o was a nie zamartwiać się jakimś dupkiem!

o kurrrrr nie zazdroszczę :wściekła/y: Rudson a jak ci się żyje w Chicago długo tam już mieszkasz?

Mieszkałam 5 lat i tam urodził się Dominik, ale jakmiał 6 miesięcy "powróciliśmy na stare śmiecie" i od 3 lat jesteśmy już w polsce :tak:

oj bidulko :-( a co on marynarz, że na tyle znika?

Jedzie chłop dorobić zanim sie maluch urodzi :sorry:

A co z Pubem spadnie na twoja glowe jeszcze to?
:

No mamy "burzę" mózgów" szkoda zawieszać działalność, bo się ludzie przeniosą w inne miejsce a nasze jest lubiane... więc zostawiamy. Mamy barmanke i druga dziewczynę na pół etatu zatrudnioną (fajna sprawna i sprytna0 - ona ma pilnowac zamówień i dostaw i pracowac w weekendy...ja mam pilnowac rachunków, a cała rodzina (ja, teściowa mój tata - zaglądac na zasadzie "Pańskie oko konia tuczy) - damy radę

Witajcie Kobitki !!!

Kurna to nie zazdroszczę, sama z Dzieckiem, pubem, pracą i jeszcze w ciąży ...
nie może jechać ktoś inny ???
nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu, chyba byśmy się nieźle posprzeczali :wściekła/y:

ja też tak myślę, nie warto wiązać się z facetem tylko z powodu ciąży,
dobrze że teraz pokazał Ci jaki jest naprawdę
bo po ślubie byłoby już za późno a tak jeszcze sobie życie ułożysz ...
nie potrzebnie tylko namącił Ci w głowie jeszcze na sam koniec ...
trzymaj się ... dla Dzidziusia które nosisz, Ono nie jest zadowolone kiedy się smucisz

gosiane udanych wczasów, wypoczywaj :-)

Ja dziś sobie trochę pokupowałam ale takich rzeczy
które wykorzystam po porodzie:
spodenki z elastycznym pasem takie przed kolana, bluzeczkę na krótki rękawek
która bardzo fajnie się poddaje
i tunikę na ramiączka którą mogę nosić na różne sposoby
Jestem mega zadowolona, zwłaszcza że za wszystko dałam 103zł
Ale i tak Mężul mnie przeklnie bo pustki w portfelu a ja szaleje:-p
Wyobraźcie sobie że już 2 m-ce czekam na pieniądze z zusu- jestem na L-4
Oni mają czas, nie wiem tylko co bym zrobiła gdybym była sama z Dzieckiem
bez żadnych innych środków do życia ...

ZUS ma 30 dni od dostarczenia zwolnienia na wypłatę wynagrodzenia. Jeśli tego nie zrobią możesz się starać o wypłatę odsetek ze zwłokę

reklama
Do góry