reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Ja tez na wszystko co niezdrowe i tuczace.Jak sie przeslodze to musze czyms kwasnym przekasic a potem znowu slodkim i mam swira na punkcie soli ponoc wsazystko na maxa przesolone.Ja jem bo to kocham i zawsze kochalam :)

Jeb mi dalej peka !!! Od wczoraj mlody sie cos nie rusza moze jego tez glowa boli.
A jutro na 11 mam spodkanie z lekaryem w szpitalu odnosnie cesarki.Po pierwsze jak bede sie tak czuc jak dzis to nie wiem jak tam dotre a po drugie trzymajcie za mnie kciuki zeby sie na cesarke zgodzili.

dziewczyny co czujecie teraz w brzuszkach? ja jak zwykle wymyslam sobie powody do nerwow. od kilku dni mam dziwne zjawy w brzuchu: czasem mnie kluje w różnych miejscach to z boków to ze srodka , do tego mam straszne ciagniecie jakby kolki w srodku albo naciaganie skory nie umiem tego nazwac. dlugo mialam spokoj w brzuszku tylko ruchy czulam a teraz te dziwne klucia mnie martwia. w srode mam wizyte i juz nie moge sie doczekac , martwie sie ze moze skraca mi sie szyjka, w najblizszym czasie maja mi zalozyc szef ale boje sie co by nie bylo za późno.
a jak tam wasze brzuszki?

niunia ja tak w pierwszej ciąży miałam :-)
Teraz nie mam zupełnie apetytu, jem bo muszę. dzisiaj mi pierwszy raz coś posmakowało (ten farsz). Ostatnio kuszą mnie chipsy serowe (!!) a sok pomarańczowy mam 1 jedyny rodzaj który jest tylko w 1 sklepie, piję go od 3 miesięcy po 2 kartony dziennie :-) w tym sklepie to chyba tylko dla mnie go zamawiają bo nikt inny go nie kupuje :-)

reklama
Ja tez na wszystko co niezdrowe i tuczace.Jak sie przeslodze to musze czyms kwasnym przekasic a potem znowu slodkim i mam swira na punkcie soli ponoc wsazystko na maxa przesolone.Ja jem bo to kocham i zawsze kochalam :)

Jeb mi dalej peka !!! Od wczoraj mlody sie cos nie rusza moze jego tez glowa boli.
A jutro na 11 mam spodkanie z lekaryem w szpitalu odnosnie cesarki.Po pierwsze jak bede sie tak czuc jak dzis to nie wiem jak tam dotre a po drugie trzymajcie za mnie kciuki zeby sie na cesarke zgodzili.

sylwia,&&&&&&&&&&&& zaciśniete!!!!!
i nie dziwie sie ze rodzice drżą o ciebie....

ja tez wszytsko przesalam....
a przed ciążą wrecz miałam wstręt do soli,a teraz walę jej tyle ze szok...i to do wszystkiego...buuu...a sól zatrzymuje wode i wygladam jak balon...

Do góry