reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

wczoraj sloneczko, 22 w cieniu a dzis? leje...... szaro , buro i ponuro, chyba sie zakopie pod koc jeszcze..

a jak u Was nastroje dzis poniedzialkowe???

reklama
Dziendoberek!

ja tez przytylam 20 kg w ciazy,za to ciocia mojego meza,ktora w tym samym czasie byla w ciazy co ja,to miala ciaze zagrozona,cala przelezala,to przez caly czas przytyla 6 kg.....kurde,gdybym ja tak lezala,to pewnie bym ze 100 kg byla do przodu :p

Kurcze no to faktycznie nieduzo przybrala, moze sie denerwowala i przez to tak malo przytyla?

wczoraj sloneczko, 22 w cieniu a dzis? leje...... szaro , buro i ponuro, chyba sie zakopie pod koc jeszcze..

a jak u Was nastroje dzis poniedzialkowe???

U mnie na razie sloneczko sie przebija gdzies ale widze ze chmury juz sie zbieraja i beda atakowac :p

ojjjj dziewczyny a ja mega przeziębiona....łeb zaśpikany...normalnie jak nie urok to..s..... wrrrr:(

Oj to kuruj sie, mam nadzieje ze szybko ci przejdzie!

Cześć z rana,

Rabbit zdrówka życzę!

Mi kiloski idą tylko w brzuch, ramiona, pośladki uda NIC kompletnie. Cieszy mnie to bo wyglądam zgrabnie. Zobaczymy jak w lecie będę wyglądać. Szkoda cyców, szkoda ale moje są żylaste więc i tak nieapetyczne, przynajmniej nie dla mnie, dla m tak :tak:

Witam się poniedziałkowo

My wczoraj z DOmelem rodzinke na wsi odwiedzilismy - 5 km pieszo szliśmy przez las aby do nich dotrzeć :szok::szok::szok:

A moje dziecko typowo miastowe- zero inwencji i cały czas znudzone tylko wędrówki w las go bawiły...ale ja chciałam odpocząc poleniuchowac a tu rzebabyło naginać po krzakach :-(

Też miałam kiepską, nieprzespaną noc...Byliśmy wczoraj na urodzinach u znajomych a nasz ciasteczkowy potwór na wszystkich imprezach odrabia deficyt słodyczowy. Nigdy jednak się jeszcze tak nie zdarzyło żeby zasłodziła się na umur, do wczoraj...haftowała na czekoladowo całą noc, teraz jest na cukierniczym kacu i twierdzi że nie chce słyszeć już o słodyczach...do nastepnego razu zapewne...

U nas wymioty cały piątek - z przedszkola wirusa przywlekł...:wściekła/y:...noc nieprzespana.... a dzis w nocy nrzekał na ból brzucha...

ja tez przytylam 20 kg w ciazy,za to ciocia mojego meza,ktora w tym samym czasie byla w ciazy co ja,to miala ciaze zagrozona,cala przelezala,to przez caly czas przytyla 6 kg.....kurde,gdybym ja tak lezala,to pewnie bym ze 100 kg byla do przodu :p

gugula może nie miał kto kobicinie prowiantu donosić hihihihihi

Cześć z rana,

Rabbit zdrówka życzę!

Mi kiloski idą tylko w brzuch, ramiona, pośladki uda NIC kompletnie. Cieszy mnie to bo wyglądam zgrabnie. Zobaczymy jak w lecie będę wyglądać. Szkoda cyców, szkoda ale moje są żylaste więc i tak nieapetyczne, przynajmniej nie dla mnie, dla m tak :tak:
zazdroszcze,
mi, mimo ze waga wskazuje +2 kg, rece i uda jakies jak z waty sie zrobily, pierwsza oznaka ciazy to byly tez male rozstepy na udach
zawsze idzie mi w ramiona i uda, bleeeeee

Rudson oj wspolczuje, oby szybko przeszlo

Elifit, a mi wlasnie w tylek u ida idzie :/ juz mi sie nowe rozstepy porobily,mimo smarowania....a brzuch rosniepoki co bez nowych rozsepow...
ale mamy pogode :/ inajlepsze,ze caly tez tydzien az do przyszlego wtorku zapowiadaja takie paskudztwo :/ najgordzy jest wiatr,bo dmucha tak,ze leb urywa, i nawet jak troche slonko wyjdzie to niem czy z mlodym wyjde na wichure taka....
kurde,wstalismy dzis z mlodym o 9 a ja jak zwykle sie nie wyspalam :-D

Rabbit, zdrowka duzo :)

Hej Dziewuszki,

U mnie pochmurno i mokro narazie nie pada ale pogoda pod psem w nocy była taka burza że nie spałam tylko jak zwykle bałam się na maksa nie nawidzę burzy :wściekła/y:. Właśnie umówiłam się na usg połówkowe i tak potem patrzę na kartę i jest 06.06.2011 godz. 16.00 śmiesznie :-D

A co do rostępów to się jeszcze nie dopatrzyłam ale za mało się smaruję to napewno, musze więcej zacząć

Ostatnia edycja:
Dzień dobry,

Ja przytyłam w pierwszej ciąży 47 kg (całą ciążę prawie leżałam), na szczęście odbyło się bez poważniejszych komplikacji, natomiast w ciąży miałam problemy z sercem i teraz w tej ciąży na prawdę się pilnuję bo łatwo się je ale potem ciężko to cielsko ruszyć i doprowadzić się do normalnego stanu :tak:

U mnie dziadostwo znowu chyrla - jak nie urok to sra czka...

Rabbit - dbaj o siebie podwójnie :tak: zdrówka życzę

Marti - masz połówkowe w urodziny mojego m :-D

reklama
Do góry