reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Czesc dziewczynki :)
A u nas pogoda nawet przyzwoita slonko sie pokazuje dosc czesto i ma byc 20 stopni.
Kucza zapomnialam ze mam dzis wizyte u anastezjologa o 16.Nic mi nie przyslali zadnego potwierdzenia wizyty to mam nadzieje ze o mnie nie zapomnieli.
A poza tym to chyba jednak wybiore sie znowu do jakiegos gina prywatnie nie mam juz kasy ale trudno sie mowi.Caly czas sie fatalnie czuje mam skurcze boli mnie brzus i pipka leze leze i nic a do Pl trzeba sie za chwile zaczac pakowac zakupki robic no i doleciec szczesliwie.Z olka przytylam 14kg ale mialam niedowage.

Rabbit szybkiego powrotu do zdrowia zycze :)

reklama
U mnie pogoda na razie sama nie wie na co sie zdecydowac. Raz slonce raz chmury ale chyba do konca dnia niebo juz zrobi sie szare.

Hej Dziewuszki,

U mnie pochmurno i mokro narazie nie pada ale pogoda pod psem w nocy była taka burza że nie spałam tylko jak zwykle bałam się na maksa nie nawidzę burzy :wściekła/y:. Właśnie umówiłam się na usg połówkowe i tak potem patrzę na kartę i jest 06.06.2011 godz. 16.00 śmiesznie :-D

A co do rostępów to się jeszcze nie dopatrzyłam ale za mało się smaruję to napewno, musze więcej zacząć

To mamy polowkowe w ten sam dzien :-) tylko ja mam o 16:40.

To mamy polowkowe w ten sam dzien :-) tylko ja mam o 16:40.[/QUOTE]

gosiane super będzie rażniej :-D

Dziewczyny wiem że mamy jeszcze czas na takie sprawy ale są tutaj mamusie które już mają dzieci a chodzi mi o to co myślicie na temat szczepienia dzieci a dokładnie chodzi mi o te szczepienia w 1 dniach życia dziecka

znów jeden pod drugim sorki :zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Miałam bardzo wysokie tentno, serce waliło mi jak podczas maratonu a leżałam sobie cały dzień na kanapie ;-)

w szpitalu dziewczyna tak miała całą ciążę, w końcu wykryli u niej białkomocz i z podejrzeniem zatrucia szybko cesarkę robili.. Każda kobieta ma inaczej, na pocieszenie powiem że każda ciąża jest inna :) miłka ponoć lepiej nie leżeć wtedy na wznak bo bije ciśnienie, jej się lepiej na boku leżało.

reklama
Dzisiaj wróciłam z weekendu na wsi :-)
I taka historyjka
Siostrzeniec mojego TŻ ma 4 lata i za Chiny nie moze sobie wyobrazic o co chodzi
z tym ze ciocia ma dzidzię w brzuszku ;-)
I tak wczoraj bylismy sie przewietrzyc popoludniu
podlatuje do mnie młode i zatrzymuje sie na moim brzuchu.
Wujek zainterweniowal i mowi zeby tak cioci nie robić bo tam jest dzidzia =]
Ok, ale młody to tak ciagle trawi i nie wie jak to rozgryść wiec postanowil sam sprawdzic =D
Podszedl do mnie, podwinal koszulke do gory i patrzy na brzuszek, dotyka.

ja-Taki duzy juz brzuszek bo tam sie dzidzia schowala.
mlody-:tak: widze. A czemu?
-Bo jest malutka, jak bedzie gotowa to wyjdzie.
-:tak: Aha no tak. Tylko czemu ona nie ma buzi?

:-D madrosci 4 latka =]

Do góry