reklama
kasiadz
Fanka BB :)
u mnie na szczęście bez szpitala się obyło, ból minął sam i nawet na spacerku byłam. Co prawda później żałowałam że na spacer się wybrałam bo chyba wszytki tłuszcz mi się wytopił
tymczasem miłego wieczorku wszystkim życzę
a ja zmykam zrobić przegląd lodówki
tymczasem miłego wieczorku wszystkim życzę
a ja zmykam zrobić przegląd lodówki
Klementinka
zupka to tylko ciesz sie ze ladnie wygladasz, grzeczna corcia, oszczedzila mamusie
kasiadz dobrze ze bol minal
kasiadz dobrze ze bol minal
Z
zupkaogorkowa
Gość
oj Rabbit. niedobrze, gdzie Cie tak wzielo? lez i zdrowiej!
Klementinka na twarzy oszczedzila, ale rozstepy juz sie robia...
Klementinka na twarzy oszczedzila, ale rozstepy juz sie robia...
Klementinka
rabbit zdrowka
zupka najwazniejsze ze sie z tego wszystkiego wyjdzie i po pewnym czasie wroci znowu do swojego wygladu
mam kolezanke, ktora w ciazy utyla 40 kg i do dzis ma duza nadwage
jeszcze na dodatek ciaza rozwalila jej tarczyce i hormony
zupka najwazniejsze ze sie z tego wszystkiego wyjdzie i po pewnym czasie wroci znowu do swojego wygladu
Z
zupkaogorkowa
Gość
moja znajoma tez 40 na plusie, ale to po dwoch ciazach. obie zagrozone, jeden porod zakonczyl sie szyciem macicy i pecherza. cos za cos... obysmy donosily i urodzily szczesliwie.
ale i tak szkoda cycow...:-(
Klementinka
przy tym rozstepy i 20 kg na plusie to nicmoja znajoma tez 40 na plusie, ale to po dwoch ciazach. obie zagrozone, jeden porod zakonczyl sie szyciem macicy i pecherza. cos za cos... obysmy donosily i urodzily szczesliwie.
oby tylko takimi problemami sie u nas skonczylo
mi po ciazy obnizyla sie troche macica, potem doszla do siebie ale juz teraz polozna zapowiedziala mi ze bede musiala po porodzie chodzic na gimnastyke dna miednicy
dwie ciaze z odstepen 9 miesiecy to troche sporo dla organizmu
gugula
ja tez przytylam 20 kg w ciazy,za to ciocia mojego meza,ktora w tym samym czasie byla w ciazy co ja,to miala ciaze zagrozona,cala przelezala,to przez caly czas przytyla 6 kg.....kurde,gdybym ja tak lezala,to pewnie bym ze 100 kg byla do przodu
reklama
Asionek31
kasia - jak to mocny ból to lepiej się przejechać teraz na IP niż potem w ciągu nocy po szpitalach się tułać
Asionek - nie ma za co przetestowany sposób na "małpi gaj" już w pierwszej ciąży
a u mnie właśnie grill rozpalony będzie dziś karkóweczka już mi ślinka kapie
no gdyby to zima byla to pewnie nic bym z tymi klakami nie kombinowala , a tak to wstyd wyjsc na plaze np.
ale smaka na grilla robicie ...
ojjjj dziewczyny a ja mega przeziębiona....łeb zaśpikany...normalnie jak nie urok to..s..... wrrrr
Rabbit kurcze kuruj sie !! oby szybko przeszlo
rabbit zdrowka
40 kg ?? !! wow
Karolina no mama byla przed 17 teraz juz spi zmeczona i ja tez ide spac
dobrej nocki !!