reklama
kasia - jak to mocny ból to lepiej się przejechać teraz na IP niż potem w ciągu nocy po szpitalach się tułać
Asionek - nie ma za co przetestowany sposób na "małpi gaj" już w pierwszej ciąży
a u mnie właśnie grill rozpalony będzie dziś karkóweczka już mi ślinka kapie
Asionek - nie ma za co przetestowany sposób na "małpi gaj" już w pierwszej ciąży
a u mnie właśnie grill rozpalony będzie dziś karkóweczka już mi ślinka kapie
K
karolina1978
Gość
Anulka mam nadzieje ,ze juz jest ok.Jestem i ja na wieczor... bylismy na grilu u znajomych.... wrocilam sama;/ szkoda gadac mam dosc ide spac:-(
my tez skladamy sie ,kazdy przynosi co ma.Tylko urodziny stawia solenizant.Marti - kurcze ale miałaś kiepską noc, ja tfu tfu odpukać śpię jak dziecko, usnęłam też na kanapie bo oglądałam Piratów z Karaibów ale spałam grzecznie do 8:00 :-)
U mnie zawsze imprezy składkowe i albo umawiamy się kto co ma przynieść i każdy coś szykuję alkohol każdy przynosi sam :-)
Na razie za oknem w cieniu mam 20 stopni :-)
Strasznie mi sie podoba twoja cora.Niezla aparatka musi z niej byc.I jak tak wymiotowała mówi: " Mamusiu, ja juz nie urosnę...tak zygam i zygam i chyba się zmniejsam..."
Jedz do szpitala!Lepiej chuchac na zimne,niz pozniej plakacwitajcie dziewczyny,
pogoda u nas dzisiaj piękna, a ja zamiast na spacerek leże w łóżku i zdycham. Chyba mój torbiel postanowił o sobie przypomnieć i skręca mnie z bólu. Właśnie się zastanawiam czy do szpitala jechać? nie chcę znowu do szpitala, poleżę sobie to może samo minie. A tym czasem życzę wszystkim miłego dzionka
I co stalas nad nim z parasolem jak na przykladna zone nalezy?Ale numer mojemu zachcialo się na obiad kiełbaski grilowanej więc wystawił grila a tu burza i beczy ze chce grila
Gratuluje corci!
Asionek o ktorej mama ma byc?I ile trwa podroz?
Dziekuje Agadari za to ze mi podsyla pomysly na dobre zarelko i dzieki niej bede szersza niz wyzsza;-)
Ale wiecie teraz kiedy wiem ze bede miala corcie dziurcie to te teksty o smakach na slodkie (ja mialam na poczatku tez na owoce ,gdzie do tej pory mogly nie istniec),opryszczonej skory itd A takze bajki o ksztalcie brzucha(mialam porownanie jak to bylo przy chlopakach) u mnie sie sprawdzilo.Ale rzeczy typowe dla dziewczynki kupie dopiero po nastepnym Usg.Chociaz jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to kupilam malutkie adidaski.Mialam czucie?
Marti_1984
Fanka BB :)
Karolina- gril stał pod parasolem ;-) kiełbaska już zaliczona ;-)
Coś to moje dziecie jakies malo ruchliwe albo leży jakoś dziwnie i słabo czuję
moje chyba też ma dziś dzień lenia bo rzadko daje o sobie znać
WerkaMirek
witajcie dziewczyny....
U mnie jest tak fatalna pogoda wieje ze az sie boje o dach wlasnego domu...
Tak mowiliscie o jedzeniu ze sama wzielam sie za obiad.... --> bowiem kotlety jajeczne z zapiekanymi ziemniaczkami i pomidorki z celulka. Tyle wyszlo ze chetnie sie podziele...
Ja tez sie obawialam ze moje dziecko nie jest ruchliwe bo nie czulam ruchow. Ale zaczelam sobie z nim rozmawiac glaskac, i nagle czuje. dwa dni temu poczulam takie mocne ruchy ze az mi lzy ze szczescia polecialy. To takie wzruszajace...
U mnie jest tak fatalna pogoda wieje ze az sie boje o dach wlasnego domu...
Tak mowiliscie o jedzeniu ze sama wzielam sie za obiad.... --> bowiem kotlety jajeczne z zapiekanymi ziemniaczkami i pomidorki z celulka. Tyle wyszlo ze chetnie sie podziele...
Ja tez sie obawialam ze moje dziecko nie jest ruchliwe bo nie czulam ruchow. Ale zaczelam sobie z nim rozmawiac glaskac, i nagle czuje. dwa dni temu poczulam takie mocne ruchy ze az mi lzy ze szczescia polecialy. To takie wzruszajace...
Z
zupkaogorkowa
Gość
mi sie nie sprawdzilo odnosnie cery, bo mam idealna jak nigdy. zero syfkow, w ogole nic, chociaz nawet myc mi sie twarzy nie chce na noc. a brzuch to jaki sie powinno miec na dziewczynke?
Anulka coreczke masz slodziutka :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Klementinka
zupka a to nie jest tak ze na dziewczynke wlasnie syfy wychodza? slyszalam ze dziewczynka zabiera mamie urode ale ekspertem nie jestem
mi wszyscy mowia ze dobrze wygladam ale musze tone korektora nawalic na twarz zeby wyjsc z domu
i wlosy tez mi wychodza a z Jaskiem nic nie wychodzilo
a brzuch mam spiczasty, taka kulke a z Jaskiem mialam takiego rozlanego arbuza
zobaczymy 8 czerwca czy cos sie sprawdzilo
mi wszyscy mowia ze dobrze wygladam ale musze tone korektora nawalic na twarz zeby wyjsc z domu
Z
zupkaogorkowa
Gość
no a mi wlasnie nie wychodza. zero syfow itd. mam nadzieje ze corka pozostanie corka:-)
reklama
K
karolina1978
Gość
Wlasnie niby okragly,a na chlopca szpiczasty,ale tp w gruncie rzeczy *******y:-)mi sie nie sprawidzilo odnosnie cery, bo mam idealna jak nigdy. zero syfkow, w ogole nic, chociaz nawet myc mi sie twarzy nie chce na noc. a brzuch to jaki sie powinno miec na dziewczynke?
Ja tez slyszalam ze to wlasnie na dziewczynke sie zle wygladazupka a to nie jest tak ze na dziewczynke wlasnie syfy wychodza? slyszalam ze dziewczynka zabiera mamie urode ale ekspertem nie jestem