reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

a wiecie coś może na temat pogarszania się wzroku w ciąży, bo od jakiegoś czasu mam wrażenie że w okularach widzę tak jak i bez?
a tymczasem życzę miłego wieczorku i nocki :)

reklama
a wiecie coś może na temat pogarszania się wzroku w ciąży, bo od jakiegoś czasu mam wrażenie że w okularach widzę tak jak i bez?
a tymczasem życzę miłego wieczorku i nocki :)

moze sie pogorszyc niestety ... najczesciej po ciazy wraca , ale bywa , ze juz nie

Jestem i ja na wieczor... bylismy na grilu u znajomych.... wrocilam sama;/ szkoda gadac mam dosc ide spac:-(

a co sie stalo ?? tule mocno przespisz sie bedzie lepiej :)
aha ja Anulka od jutro gdzies przez 2 tyg. bede tutaj tylko gosciem wiec zostawiam nadzor nad forum tobie :)
ja bede tylko zagladac o ile czas pozwoli :)

slodkich snow :))

Dzień dobry śpiochy :-D

Marti - wielkie gratulację, ja też się cieszyłam jak głupia gdy dowiedziałam się, że pierwsza będzie córcia :-D

Anulka - jakie te pieski są śliczne :-) takie maleństwa, a córcia jaka fajna :tak:

Mam nadzieje, że Twój samotny powrót z grilla to nie zasłucha Twojego chłopa...

Justyś - ja też się zawsze zastanawiam kto takie brednie wymyśla a najbatrdziej mnie bawi, że są matołki na świecie które w te brednie wierzą :-D

Asionek - cieszę się z Tobą z przyjazdu Mamy :-D ale będziecie miały razem gadania :-)

kasia - idź do okulisty może byłaś zmęczona i wzrok był kiepski :tak:

Ja biorę teraz Prenatral Classic jak skończę opakowanie kupię sobie Prenatral z DHA :tak:

U mnie też wczoraj był grill, kurcze najadłam się kiełbachy i pomidorków w sosie czosnkowym mniam mniam :-D

Dziś mam zadanie kupienia młodej białej bluzeczki bo jutro mam w przedszkolu występy z Okazji Dnia Matki i ma przyjść na galowo :-) wierszyk na szczęście naumiany i piosenki też, chociaż na początku za bardzo nie chciała się nauczyć, leniuch mały :-D

Hej Laseczki,

U mnie noc mineła strasznie usnełam na kanapie obudzilam się o 01.00 i poszłam do sypialni no i tam maskara usnąc nie mogłam potem się zastanawiałam o tym co ten nowy gin mówil (bo się dopytywał o to usg w 13 tyg i się zastanawiałam czy się czegoś dopatrzył czy tylko tak chciał zobaczyć ) potem że mała sie nie rusza wogóle wieczorem i ze ja pewni zgniotłam jakoś potem jakis film i tak do 03.00 potem maż się krecił duszno i tak jak kura na grzędzie do 8.00 jakoś przetrwalam ufffff:confused:

A dziś u nas znów upał Miłka u ciebie pewnie też co nie , kurcze też bym sobie na jakiegoś grila poszła a tak wszyscyznajomi czekają az mi tego grila zrobimy a mi się tak nie chceeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! Jeszcze jakby sie kazdy podzielił co kto przynosi a tak to najlepiej na gotowe przyjechać no ale pewnie niedługo będzie trzeba bo się nie odczepią ;-)

Marti - kurcze ale miałaś kiepską noc, ja tfu tfu odpukać śpię jak dziecko, usnęłam też na kanapie bo oglądałam Piratów z Karaibów ale spałam grzecznie do 8:00 :-)

U mnie zawsze imprezy składkowe i albo umawiamy się kto co ma przynieść i każdy coś szykuję alkohol każdy przynosi sam :-)

Na razie za oknem w cieniu mam 20 stopni :-)

witam niedzielnie
u mnie juz 21° wiec na pewno bedzie upalnie, zastanawiam sie co tu zrobic z dzisiejszym dniem
Asionek zazdroszcze przyjazdu mamy, tez bym chetnie ze swoja kawke poranna wypila i oplotkowala ludzi

No właśnie dlatego ja się nie zdecydowałam na wyjazd za granicę, mój miał dwa epizody w NY i Londynie ale ja powiedziałam, że nie ma bata nigdzie nie jadę :tak:

Brakowało by mi cholernie rodziny.

reklama
Też miałam kiepską, nieprzespaną noc...Byliśmy wczoraj na urodzinach u znajomych a nasz ciasteczkowy potwór na wszystkich imprezach odrabia deficyt słodyczowy. Nigdy jednak się jeszcze tak nie zdarzyło żeby zasłodziła się na umur, do wczoraj...haftowała na czekoladowo całą noc, teraz jest na cukierniczym kacu i twierdzi że nie chce słyszeć już o słodyczach...do nastepnego razu zapewne...

Do góry