elifit
Moderatorka
To masz gdzie na wakacje jeździć :-)
nom mam gdzie ale nie za bardzo mam za co :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To masz gdzie na wakacje jeździć :-)
Moze przez to ze ja widze caly czas tez mi sie wydaje ze sie nie bardzo zmienila no wiadomo urosla ale buzia ta sama nie wiem czemu ale te wloski z przodu nie chca jej rosnac, juz myslalam czy aby nie podciac ich dla wzmocnienia z tylu ma fajne geste loczki a przod strasznie marny jak myslicie da to cos??Anulka bosz jakie słodzie szczeniaczki, pamiętam jak moja suka się oszczeniła też takie piękne były a teraz takie psiury hehe ;-)
A córunia prześliczna, dużo się nie zmieniła od bobasa z twojego suwaczka :-)
Anulka- ale super psiaki i Julka jaki zalotny uśmieszek ;-)
Dziewczyny nie wiem jak u Was ale mi zamiast pięknie lśniąc wlosy to strasznie wypadają garściami sobie wyjmuję czy to na zmianę pory roku tak jak na jesieni leca nie wiem juz a jak u Was?
Anulka- ale super psiaki i Julka jaki zalotny uśmieszek ;-)
Dziewczyny nie wiem jak u Was ale mi zamiast pięknie lśniąc wlosy to strasznie wypadają garściami sobie wyjmuję czy to na zmianę pory roku tak jak na jesieni leca nie wiem juz a jak u Was?
Moze przez to ze ja widze caly czas tez mi sie wydaje ze sie nie bardzo zmienila no wiadomo urosla ale buzia ta sama nie wiem czemu ale te wloski z przodu nie chca jej rosnac, juz myslalam czy aby nie podciac ich dla wzmocnienia z tylu ma fajne geste loczki a przod strasznie marny jak myslicie da to cos??