reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
Kaka zaraz będziesz na porodówkę biegać, tak ten czas leci:-p

Kaka zazdroszczę Ci...

Na to wyszło że "zazdraszczasz" mi tej porodowki;-) bóle porodowe oddam za darmo:-D

Zdroweczka życzę, do lipca trochę czasu więc jest nadzieja że będziecie zdrowi. A propos u Hanki tez katar.

Czarna dostaniesz wózek, dziecko i spacerować bedziesz a ja będę odsypiać...tylko tam zasłużyc możesz na kawkę:-D

A ja Wam zazdraszczam tego piwka do grilla, winka do kolacji...alkoholik jakis we mnie siedzie niestety:tak:

Kaka ja tam w ciąży nie jestem a też nie pijąca więc jest nas dwie;-)

Natusia oby wszystko poszło gładko z zabiegiem

Czarna piękny dowód miłości;-) to ja może oprócz imion moich dzieci jeszcze potem jeden zrobię:happy:
PS mam do Ciebie pytanie, czy Nikola była kiedyś na koloniach albo dziecko kogoś ze znajomych, czy warto dziecko wysłać? bo ja tak sobie wyszukuję w zakopanem są świetne z opisów i chciałabym na przyszłe wakacje Karolinę wysłać...

Evelajna powodzenia!!!

U nas nic ciekawego, leje, Karolina u koleżanek, Lena też u swoich koleżanek, M pracuje a ja czekam na następny mecz, mam nadzieję, że będzie więcej bramek.
Dalej czekam na list ze szpitala ale pewnie sobie jeszcze trochę poczekam.....

A gdzie znów Dorota zniknęła?????
Tak trochę forum odżyło dzięki niej i znów jej nie ma:baffled:

witam niestety nieuda mi sie troche poczytać, ale postaram się, Asia gratki wielkieU nas zapital i nie wiem w co ręce włożyć, w sobote robie roczek i jeszcze nieiwdomo czy w domu czy w ogródku, zobaczymy. Damian biega, wspina się na meble, dziś nawet wlazł na stół, więc jak nie śpi nic zbytnio nie moge zrobić, nocki chwilowo zarwane bo ma katar i się męczy w nocy, a przy okazji nas. Kamil chodzi do przedszkola do 11.30 a potem mam przedszkole w domu, chwilowo ma wywalone mocno migdałki podniebienne, ale ani go gardło nie oloi, ani nie był chory ma jedynie katar, dostał homeopatie na ich obkurczenie. W przedszkolu już mieliśmy festyn na dzień dziecka taki ogólny i drugie spotkanie grupowe, dzień matki i ojca i dziecka, rodzice dla dzieci robili przedstawienie M był królewiczem- ubaw po pachy.Koło domu i w domu cągle cos, długi wekend zleciał, cd ogródek, płoty, remont stajni nas czeka i tak w kółko. no i se pospał

Dzionek minął i dobrze.

KAKA - JA NIE W CIAZY I TEZ PIC NIE MOGE. CO DO BOLLI PORODOWYCH MOGE DOMYSLEC SIE ZE NIE SA PRZYJEMNE PONIEWAZ NIGDY NIE DOSWIADCZYŁAM

OGLADAM MECZ TAKI SOBIE A BOJE SIE SIE JUTRZEJSZEGO I POWROTU DO DOMU. ZOW W CENTRUM WARSZAWY BEDZIE TYSIACE LUDZI

MO MNIEJSZY MISIOLEK ZASNAŁA WCISNIETY WE MNIE I WYZNAJAC MI MIŁOSC. MAKSIOLA TO TAKCHODZACA PRZYLEPA CALUJE WYZNAJE MIŁOSC PRZYTULA SIE. ANTOS TEZ WYZNAJE MIŁOSC ALE PO MAMUSI NIE LUBI SIE CALOWAC CHOC CZASEM MA NAPADY :BUZIAKÓW SLODZIAKÓW" - TAKA NASZA ZABAWA I WTEDY CAŁUJE CAŁUJE .

DZIS RANO ZRYWALISMY BOKI W SAMOCHDZIE JAK ANTOS UCZYŁ MAKSA MÓWIC I WYIERAŁ SAME DŁUGIE I TRUDNE SŁOWA A TEZ MALENKI BIDOCZEK PROBOWAŁ I ZA NIC MU SŁOWO KALKULATOR NIE WYSZŁO.

JADAC W METRZE ANTOS ROZBAWIŁ LUDZI UCZAC MAKSIA JAKIE SA ZASADY W DOMU BO TEN GO ODEPCHNAŁ.
1. NIE BIJEMY
2. NIE KRZYCZYMY.
3.DAJEMY BUZIAKI
4.PRZYTULAMY SIE
A MAKSIO I KOCHAMY SIE

Heloł
aleeeee mam zaległości!!!!
Marma ja myslałam jak Kaka , że zaciążyłaś :-D:-D:-D:-D

Magdasf co tam sie dzieje u ciebie???:-(

Agamir, ahhh te Twoje słodziaki!!!!:-):-):-):-)

Kaka normalnie czuję, że u Ciebie jednak facet będzie!!!

BLONDI GRATULACJE!!!!!! jak myślę o Tobie od razu mnie cycki boląąą:-D:-D:-D:-D, karmisz malutka piersią???? Jak Rafcio zareagował na brata?

Evelajna powodzenia!!! z doświaczenia im wiecej uczysz, tym mniej wiesz - to jednak dobry znak :tak::tak::tak:

Czarnaaaa, na Chylińską sie robisz???? no prosze cie!!! Gratuluje odwagi!

Minisia, obyście się szybko uporali z przeprowadzką, brrrrr..nie zazdroszczęęęęę

A u nas jak zwykle, zapitol, wic nie pisze bo i o czym, znów usypiam w papirach. Za to moje tygrysy są niemożłiwe, Stasio zaczyna powtarzać wyrazy, po swojemu. Ciągnie za rękę na dwór, ja ptam gdzie chcesz iść a on - baaaaa - na dwór :-D:-D, jak je to pokazuje ciiii - pić, am - mniamm, ciiiii i tak w kółko :-D:-D:-D, a Szymon zamęcza gadką, szczególnie jak gdzieś jedziemy, normalnie buzia mu się nie zamyka. Sama radość, szczególnie jak biorą się obaj za ręce i biegną razem przez podwórko. MOje kochane szkraby!!

Kaka ja tam w ciąży nie jestem a też nie pijąca więc jest nas dwie;-)

Natusia oby wszystko poszło gładko z zabiegiem

Czarna piękny dowód miłości;-) to ja może oprócz imion moich dzieci jeszcze potem jeden zrobię:happy:
PS mam do Ciebie pytanie, czy Nikola była kiedyś na koloniach albo dziecko kogoś ze znajomych, czy warto dziecko wysłać? bo ja tak sobie wyszukuję w zakopanem są świetne z opisów i chciałabym na przyszłe wakacje Karolinę wysłać...

Evelajna powodzenia!!!

U nas nic ciekawego, leje, Karolina u koleżanek, Lena też u swoich koleżanek, M pracuje a ja czekam na następny mecz, mam nadzieję, że będzie więcej bramek.
Dalej czekam na list ze szpitala ale pewnie sobie jeszcze trochę poczekam.....

A gdzie znów Dorota zniknęła?????
Tak trochę forum odżyło dzięki niej i znów jej nie ma:baffled:

Ula ja ogólnie mało piję ale teraz jak nie mogę to mi ślinka cieknie.

Na koloniach nigdy nie byłam i załuję bo napewno super zabawa jest:-D

A Dorotka faktycznie bez słowa zniknęła:crazy: Ma ktoś kontakt, to moze podpyta co się dzieje?
witam niestety nieuda mi sie troche poczytać, ale postaram się, Asia gratki wielkieU nas zapital i nie wiem w co ręce włożyć, w sobote robie roczek i jeszcze nieiwdomo czy w domu czy w ogródku, zobaczymy. Damian biega, wspina się na meble, dziś nawet wlazł na stół, więc jak nie śpi nic zbytnio nie moge zrobić, nocki chwilowo zarwane bo ma katar i się męczy w nocy, a przy okazji nas. Kamil chodzi do przedszkola do 11.30 a potem mam przedszkole w domu, chwilowo ma wywalone mocno migdałki podniebienne, ale ani go gardło nie oloi, ani nie był chory ma jedynie katar, dostał homeopatie na ich obkurczenie. W przedszkolu już mieliśmy festyn na dzień dziecka taki ogólny i drugie spotkanie grupowe, dzień matki i ojca i dziecka, rodzice dla dzieci robili przedstawienie M był królewiczem- ubaw po pachy.Koło domu i w domu cągle cos, długi wekend zleciał, cd ogródek, płoty, remont stajni nas czeka i tak w kółko. no i se pospał

Krzysiu królewiczem, aż żal że nie widziałam.
Patka, nie ma co się dziwić ze masz takie zywe dzieci - to po Tobie:tak:

Przepraszam za bledy cos mi klawiatura durnieje

Hehehe ja mam okruchy pod klawiaturą i niektóre znaki też nie wskakują, a tyle razy słyszę zeby nie jeść przy komputerze... a propos wciagam swieze bułeczki z dzemem i kawka...

Ja się poddałam wczoraj wcześniej i meczu nie oglądałam ale widać nie ma co załować.
Heloł
aleeeee mam zaległości!!!!
Marma ja myslałam jak Kaka , że zaciążyłaś :-D:-D:-D:-D

Magdasf co tam sie dzieje u ciebie???:-(

Agamir, ahhh te Twoje słodziaki!!!!:-):-):-):-)

Kaka normalnie czuję, że u Ciebie jednak facet będzie!!!

BLONDI GRATULACJE!!!!!! jak myślę o Tobie od razu mnie cycki boląąą:-D:-D:-D:-D, karmisz malutka piersią???? Jak Rafcio zareagował na brata?

Evelajna powodzenia!!! z doświaczenia im wiecej uczysz, tym mniej wiesz - to jednak dobry znak :tak::tak::tak:

Czarnaaaa, na Chylińską sie robisz???? no prosze cie!!! Gratuluje odwagi!

Minisia, obyście się szybko uporali z przeprowadzką, brrrrr..nie zazdroszczęęęęę

A u nas jak zwykle, zapitol, wic nie pisze bo i o czym, znów usypiam w papirach. Za to moje tygrysy są niemożłiwe, Stasio zaczyna powtarzać wyrazy, po swojemu. Ciągnie za rękę na dwór, ja ptam gdzie chcesz iść a on - baaaaa - na dwór :-D:-D, jak je to pokazuje ciiii - pić, am - mniamm, ciiiii i tak w kółko :-D:-D:-D, a Szymon zamęcza gadką, szczególnie jak gdzieś jedziemy, normalnie buzia mu się nie zamyka. Sama radość, szczególnie jak biorą się obaj za ręce i biegną razem przez podwórko. MOje kochane szkraby!!

Wanilka niby dziewołcha ma być, facecik pewnie następnym razem:-D no chyba że odrosnie coś do produ;-)

Podziwam Was że sobie dajecie radę z 2eczką...

LOL jak milutko
Ulcia moja Niki nie byla z tego względu że nawet jadąc na 3 dniową wycieczkę pierwszego dnia już chciała do domku:))) teraz sama by chciała ale $$$$$$ za to znam dzieciaki które jeżdźa i sobie bardzooooo chwalą . Ja za dziecka też jeździłam i za to dziękuje rodzicom.
ps masz tattooo dziewczynek???

Wiola eee tam Chylińska to pikuś zobacz tutaj :) Najbardziej wytatuowana kobieta świata - Joe Monster

Kaka nie ma sprawy na spacerki mogę chodzić:))) tylko ładny i wygodny wózek kup:))

Agamir u nas tak Laura samuela uczy można się posikać:)))

Pati widzę i uwas mega twórcze przedszkole ja swego czasu grałam dżdżownicę hehahaha i zdrówka dla Was

Natusia na pewno bedziecie mieli wizytę wcześniej i moze coś na ten katarek pomogą :tak::tak::tak: a pora dobra na taki zabieg i leczenie lodami:-D:-D:-D

A moje smerfy w przedszkolu jeszcze tylko 3 tyg i koniec ja chyba zwariuje z tą moją trójcą w domu!!!:rofl2::rofl2: bo w tym roku zero planów wakacyjnych może coś samo się narodzi zobaczymy:tak::tak:

reklama
Ale się dziołchy rozpisały :D
Dziękuję za gradki i nie powiem jak "dobrze" mi życzycie...... jak tak dalej pójdzie to chyba się wysterylizuje bo już mam paranoję przed każdym @ czy przypadkiem nie zaliczyłam wpadki. Kolejnemu dziecku mówimy stanowcze NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja jeździłam na kolonie i zawsze było super!
Czarna szalona kobieto. Ja jak widzę igłę to uciekam. Pewnie przy takim tatuażu wyła bym z bólu.
A ja sobie piffffkuje i zaraz pacyfikuję Kacpra do łóżka bo mały już śpi. Będzie chwilka ciszy i spokoju.
A po wielu bojach w końcu znalazłam nianię. Niestety kosztuje mnie to 1/3 tego co biorę za lekcje więc muszę ceny podnieść. Może już nie tym dzieciom, które mam, ale z pewnościom tym, które przyjdą. A od września wszystkim. Dobra idę kłaść Kacpra. Niestety czasy kiedy szedł spać o 19 się skończyły.........

Do góry