reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Helloł, wpadam na szybciora i ja.
U nas tez nie zaciekawie, troche nam sie wszystko sypie, ale co tam musimy dac rade. Na szczescie II rok juz skonczylam wiec mam wakacje:tak: W pracy nic nowego, mam nowgo kierownika ale nie wiem czy to zmiana na lepsze...ciagle szukam pracy co tz mnie dobija bo rynek jest masakryczny, a nie mam juz niestety 25 lat, nie znam 3 jezykow obcych i nie mam 10 letniego doswiadczenia...Jeszcze tylko rok i bede juz mogla szukac czegos w zawodzie. Coraz czesciej tez mysle o rodzinie zastepczej, ale jacek nie bardzo chce sie zgodzic....
Dobra spadam lasncje

Ps. A na fotkowy wrzucilam pare zdjec moich robakow, i zdjecia z odwiedzic Patki,Krzysia,Kamila i Damianka u nas :-)

Ostatnia edycja:
Hello witam:tak:

Magdasf sliczne zdjęcia i wszystkich można było na nich zobaczyć oprócz Ciebie!!
Kaka ale słodziutkie te maleńkie ciuszki... śliczności:tak:
Czarna fajna mamuśka i napewno to nie jej pierwsze dziecko skoro tak zrobiła....

U nas też pasta elmex dla dzieci i elmex junior dla starszej, a na kontroli 3 mce temu w PL wszystko ok, ząbki śliczne i zdrowe.
Muszę pochwalić moją starszą córkę za dorosłą decyzję bo były rozmowy przez ostatnie tygodnie o tym czy chce dalej chodzić do PL szkoły czy chce zakończyć już, miała czas do zastanowienia i zdecydowała że nie będzie rezygnowała i będzie dalej chodzić:tak:
Jestem z niej bardzo dumna:tak:.

A tak po za tym to stara bida, nic nowego, praca, szkoła, przedszkole a w sobotę grillowanie ze znajomymi:-)

a u nas mlyn na maksa kto mi pomoze??? nie dosc ze kasa na styk na remont i wyposazenie domu to jeszcze auto nam sie zepsulo i 200L poszlo!!:wściekła/y: jaka zla jestem..a dzis dostalam @ wiec dodatkowe atrakcje w samopoczuciu i checi do pracy :( .....

karola sliczne ciuszki :)
ulka ale ci dobrze z tym grillem
magdasF fajne fotki!!

ehhh ide sie kopnac w tylek i wziasc za szorowanie kuchni buuuu..

Hello.
U mnie ze zdrowiem się posypało, bo nabawiłam się urazu kręgosłupa w odcinku L-S czyli w tzw. krzyżu. Strasznie boli i dziś po wstaniu z łóżka nie wiedziałam jak mam stanąć, bo bolało strasznie. Jakoś zebrałam się i pojechałam do pracy, ale zapisałam się do lekarza. W pracy wzięłam Ketonal i jakoś dotrwałam do 13.30.
Później lekarz i skierowanie na RTG - ale tu niespodzianka, bo wykonać je mogę dopiero 20 czerwca. Szok straszny.
Chyba przyjdzie mi gdzieś prywatnie zrobić albo grzać jutro albo w piątek na pogotowie i wmawiać, że z nagłego wypadku. To może zrobią od ręki.
A ja wcale się nie uderzyłam, nie upadłam na pupę - i zachodzę w głowę skąd mi się to wzięło. Najpierw myślałam, że zawiało mnie i podleczałam się żelami oraz plastrami rozgrzewającymi. I gucio - nie pomogło.
Mam ucisk na nerw i przy jakimś gwałtowniejszym ruchu i nie takim ułożeniu ciała cholernie boli :-:)-:)-(
Dostałam przeciwbólowe leki oraz działający na ośrodkowy układ nerwowy. Czy mój żołądek to wytrzyma, bo mam wrażliwy bardzo - jak nie urok to .... :-:)-:)-(
Cóż .... to tyle ode mnie.

Kaka śliczne ciuszki.

Gratki dla Asi naszej za rozpakowanie się.

Domi fajnie, że nowy domek - pracy sporo, ale za to efekt końcowy radujący oczy.a

Ula to faktycznie powód do dumy - gratki za taką mądrą decyzję dla córci.

Czarna doznałam szoku - jak tak można.

Dobra zmykam się położyć, bo w pozycji siedzącej dłużej nie wytrzymam.
Buźka i miłego długiego weekendu.

a ja z sentymentu poczytalam znow nieobecnosci i wiesci az sie lezka niejedna zakrecila ehhh jakie to bylo wspaniale uczucie :)
dobra zmykam do kapieli i spac bo rano znow do pracy a potem w domu sprzatanko c.d

Magdziunia ło matko to sobie narobiłaś :szok::szok::szok::szok: a powiedz jak tam ta dziewczyna????

Magdasf co się dzieje????

Minisia nowe mieszkanko nowa ....:-D:-D:-D

Ulka Karola widać bardzo dorośle podchodzi dziewczyna wie co jej się w zyciu przyda BRAWO

Karolka lol słodkości!!!! aż miło popatrzeć i tylko POPATRZEĆ!!!

Mój mąż jakiś czas temu wyznał mi że zastanawia się czy go jeszcze kocham więc na dowód mej miłości:)))
a po za tym od jutra się zaczyna, macie gotową wyprawkę kobica????:)))

Załączniki

• DSC06123 (1).jpg
    DSC06123 (1).jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 43
czarna wow to szalejesz no! sliczny tez chce podobny w tym miejscu a powiedz boli tam??? bo slyszalam ze tak i to troche mnie przeraza :) ale w lipcu ide na imieninki to bedzie prezent od meza dla mnie :)

sprzatanko zaliczone ale i tak konca nie widac a jak pomysle ze musze na nowym spedzic tydz bez malowania i tapetowania (czyt rano maz w pracy popol ja zostaja weekendy buuuuu) to mnie krew zalewa..

madziu ja juz na fb pisalam szybkiego powrotu do zdrowia zycze!!! no wlasnie jak dziewczynka??

martyna
i jak u was znalazlas cos?

aska halllooooo pochawlisz sie swoim drugim szczesciem???

magdasF co sie dzieje??

a gdzie Dorka nasza znow??
i tak wogole wracajac do zamknietego ciekawe co u wesolutkiej , u agnieszki, gosi i innych mam ktore byly z nami do porodu ..

a dzis dostalam kartke od sasiadki bardzo milej starszej pani z zyczeniami od niej i meza powodzenia w nowym domku alez to mile wiecie :)))
ehhh tak tego chcialam tego domku a teraz jestem przerazona i pelna obaw jak to bedzie bo juz sie nauczylam do tego domku w koncu tu sie zaczela nasza przygoda w anglii :) i choc czasem niecierpie tego domu bede tesknila ...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja na szybko

Obroniłam się w środę i już oficjalnie mam dyplom terapeuty pedagogicznego.

Kacprowi chyba wychodzą szóstki! Idę dziś z nim do dentysty, żeby potwierdzić, bo normalnie w to nie wierzę!

Poza tym bez zmian i czasu na wszystko brak. Buziaki dla wszystkich a Asiu jeszcze raz ogromne GRATULACJE!

reklama
Czesc dziewczyny

MARMA WIELKIE GRATULACJE

ASIA GRATULUJE DRUGIEGO SYNECZKA

MINISIA BEDZIE DOBRZE CZASEM TRZEBA ZAMKNAC JEDNE DRZWI ABY OTWORZYC NOWE . A DOM JAK DOM TAM GDZIE JEST MIŁOSC I SZCZESCIE BEDZIE DOBRZE

KAKA UBRANKA SLICZNE

CZARNA NONONOOOOOOOOOOOOOOOOO WIELKI DOWÓD MIŁOSCI .

A U NAS TROSZKE SIE NORMUJE NIESTETY JA NA GARSCI LEKÓW. ANTOS ZNOW ZAPALENIE OSKRZELI. MAZ W ROZJAZDACH . PRZEPROWADZKA W POŁOWIE BO SAMA NIE DAJE RADE I JAKOS LECI.
CHŁOPAKI MOJE CUDAKI SA CUDOWNE. ZBLIZA SIE KONIEC ROKU CHYBA NAJGORSZEGO I NAJTRUDNIEJSZEGO OD URODZIN ANTOSIA I MYSLE ZE BEDZIE CORAZ LEPIEJ.

4 LATA TEMY JAK ZACZYNAŁY SIE EURO JA LEZAŁAM Z ANTOSIEM W BRZUSZKU I OGLADAŁAM MECZE A DZIS MOJE SZCZESCIE BRYKA I SAMO BIEGA ZA PIŁKĄ I JEST FANEM PIŁKI (ZEBY TYLKO NIE BYŁ PIŁKARZEM) BO MAMA WYBRAŁA MU JUZ ZAWÓD - GINEKOLOG LUB PRAWNIK

MIŁEGO WEEKENDU

A NASZE FORUM POMAŁU CHYBA UMIERA - SZKODA BO FAJNE Z WAS DZIEWCZYNY SA :-(

Do góry