reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

hejka
jejku ledwo gadam:))) mam tak zdarte gardło:))) ale co tam. Byliśmy wczoraj w lokalu na meczu i atmosfera genialna!!! a we wtorek chcemy pilska strefe kibica zaliczyc;-);-)
a dzis ze pogoda ladna trza wybyć z norki na świeże powietrze:))

Agamir ojjj bidulek zdrówka dla was i szybkiej przeprowadzki bo najgorzej życ na walizkach!!!

Minisia pochwal sie nowym gniazdkiem!!!! a co do tattoo gosciu kilka razy sie mnie pytał czy na pewno to miejsce, ehhh do przyjemności nie należało chyba wole rodzić:-D:-D:-D:-D
Marma jeszcze raz GRATULACJĘ!!!!!! co do Kacperka od męża siostrzenieć ma w tym roku 5 lat i od zeszłego roku ma 6!!!!!

reklama
hello:)
witam sie z domku. urodzilam w sobote i we wtorek juz w domku bylismy:) ogarniamy sie pomalu ze wszystkim. Alan jest cuuuudny, prawie nie placze i niech mu tak zostanie :)))
duzo by opowiadac , porod zaczal sie sn, doszlam do 10 cm, parlam 40 minut i nic i mnie znowu pocieli hehe bo okazalo sie ze ja chyba przec nie potrafie:/ maly co schodzil na dol to zaraz cofal sie do gory:/tetno mu skakalo a ja przestalam wspolpracowac z poloznymi hehe i sie skonczylo tak jak sie skonczylo:)wazne ze cali i zdrowi jestesmy:)

Czarna z tym rodzeniem to Ty nie przesadzaj :D:D:D sprobuje poczytac co tam u Was o ile MAly sie nie obudzi w miedzyczasie:)

Agamir bo to trzeba pisać a nie tylko przeglądać...

Czarna świetny tatuuu Mi brak odwagi na taki krok.

Madziunia jak uczennica??

Asia gratulacje!

Marma...a ja już myslałam czytając o gratulacjach że kolejne w drodze...tak czy siak gratulacje!

Asia poród porodowi nie równy a ja na moje dwa ostatnie narzekać nie mogę:))) I witaj z powrotem malutki jest przesłodki!!!! Jak znajdziesz czas napisz jak Rafcio zareagował

Agamir no własnie trza pisać a nie tylko czytać:-p:-p:-p

Kaka najgorzej sie zdecydować:tak::tak::tak: i całe szczeście że mam już to za sobą bo gościu od lipca wyjezdża;-)

Magdziunia jak tam samopoczucie???

No to witam się niedzielnie. U nas weekend festynowy tylko przemieszczam się z miejsca na miejsce:-D:-D a wszędzie tylko kasa idzie:tak::tak: ale ważne że młode zadowolone tylko jakoś w tym roku ten dzień dziecka dość długoooo trwa:-D:-D:-D na szczęście jutro przedszkole:-p

Czesc kobitki. JAK ZAGLAAM TO I PISZE A ZE CZASEM PROBLEMY ZDROWOTNE MOJE I DZIECI ODBIERAJA CHEC SPOJRZENIA DO KOMPA I UZALANIA SIE.

BLOND - GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE OGROMNE. A GDZIE ZDJĘCIE MAŁEGO SYNUSIA. ????????????????????????????????????????????????????????????????????

CZARNA - PODZIWIAM ZA ODWAGE Z TATU!!!!

KAKA - NIE TYLKO ZAGLADAM. CIUSZKI CUDNE

MARMA - GRATULACJE . TERAZ MOZESZ ROZWINĄC ZAWODOWE SKRZYDŁA. TRZYMAM KCIUKI. MAM NADZIEJE ZE CZASEM PORADZISZ

A U NAS WEEKEND OCZYWISCIE ZA KRÓTKI.ZA CHWILKE KOLEJNY MECZYK AZ MIŁO POPATRZEC . PRZEZ TO EURO TO W PIATEK NIE MOGŁAM PRZEBIC SIE PO PRACY DO METRA BO STREFA KIBICA.

MIŁEGO TYGODNIA.

Hejka,
Ja tak w przelocie między książką a zadaniami.... we wtorek egzamin i im bliżej, tym mniej umiem :/

Asia gratuluacje!!! Najważniejsze, że wsio ok!:tak:
Agamir, Wam zdróweczka bardzo dużo życzę, ale - przepraszam - jak przeczytałam, że masz już zawód dla tygrysa wybrany, to się szczerze zaśmiałam. Wiesz, że to zazwyczaj bierze w łeb? A najbardziej zawiedziona jest ... mama.;-):-)
Czarna patrzyłam przy kolacji na reportaż o ekstremalnych modyfikacjach ciała. Pal licho wielkie dziury w uszach, zwisy na hakach, ale jak dziewczyny mówiły, że "tatuaż uzależnia", to tak sobie pomyślałam "ciekawe, kiedy Czarna pokaże coś nowego" :-D:-D

Do po-egzaminach!

Czesc kobitki witam poniedziałkowo.

Evelajna - wiesz moje marzenia co do tego kim będę tygrysy to moje marzenia i wiesz dobrze będzie jak się spełnią ale NAJWAZNIEJSZE ZEBY BYLI SZCZESLIWI I WYBRALI ZAWOD KTORY BEDZIE ICH PASJĄ.
Najwazniejsze zebym dozyła do ich pełnoletności a reszta sie jakos poukłada.

a u nas mokro i brzydko głowa mnie boli i zaraz kawke wypije. Jeszcze 3 tygodnie i wakacje i skonczy sie wozenie maluchów do złobka i przedszkola. :-D

A ja oddałam dziś krew...a piatek śmigam na połówkowe.Juz:szok:

Piękna pogoda to się w domu siedzieć nie chce;-)

CZarna a znieczulenia czasem nie dają?:sorry2::sorry2::sorry2:

Kaka zaraz będziesz na porodówkę biegać, tak ten czas leci:-p

U nas katar i kaszel zaatakował wszystkich:no:

Z Bartkiem byliśmy u logopedy i okazało się że żadnej wady wymowy nie ma, mówi dobrze jak na 3,5-latka. Trochę gorzej słyszy ale to przez tego migdała i wiecznie zatkany nos i jak go wytniemy powinno przejść.

A Wojtuś wczoraj wstał sobie w łóżeczku na nóżki (pierwszy raz) więc trzeba było obniżyć.
Wogóle to od 2 tyg ładnie śmiga po podłodze, trzeba drzwi zamykać bo ucieka wszędzie. No i w końcu zaczyna sam siadać, bo myślałam że już sam się nie nauczy:-D

I tak doszło do mnie,że już nie mam niemowlaczka. Tak szybko minął ten czas, nawet nie wiem kiedy, a już mam dwóch dużych synków. Dzieci tak szybko rosną, ach...
Czasem mnie takie myśli nachodzą...

Kaka zazdroszczę Ci...

reklama
Evelajna hehehhe wyczułaś mnie:))) ale już więcej nie robię:))) i trzymam kciuki w środę!!!

Agamir moja Laura mówi że bedzie pediatrą:)) Sami będzie programistą gier komp:))) za to Niki nie ma zielonego pojęcia co chce robić:nerd: ale jak dobrze pójdzie będę miała w rodzinie położną bo moja siostrzenica wybiera sie na ten kierunek. Ma nadzieję że doda jej to odwagi aby samej rodzić hahahhaha

Kaka ano nie chce sie:tak::tak:

Natusia ty jeszcze masz takiego szkrabika w domciu a mówisz ze juz taki duży!!! Ja tam jak zatęsknie za maluszkiem będę do Karolki naszej na kawki często wpadać:)))
I super za poprawne wyniki badań logopedycznych a kiedy dokładnie mały ma mieć zabieg????

Do góry