reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Kaka a te prezenty to na zajączka ma się rozumieć? a moja fryzurka to jak zawsze z krótkich na krótkie...
Czarna a to tylko że nieregularne czy jakieś inne problemy jeszcze? u mnie to w sumie tak od początku
Ania trzymam kciuki za Ciebie jutro!!!

A u nas dzień jak co dzień czyli szkoła i przedszkole, dziś basen z Karoliną bo ten mały dzikus musi się nauczyć pływać a mamuśka na solarkę:-)
Noi jestem słomianą wdową do piątku, dzieci śpią a ja siedzę z pieskiem...

reklama
dziekuje w imieniu Wiki!!!!!
hej Aska no zaskoczylas mnie ja nic nie wiedzialam o Twojej ciazy!!! gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ktos wie co u naszej Dorki????

HELLO :tak:Teraz dopiero do was zagladam,troche z grubsza poczytalam co tam u was i zauwazylam tego posta Minisi;-).To bardzo milo ze o mnie pytacie.To wiec tak na szybko napisze co u mnie.Wiec od jakis 6 miesiecy mieszkamy z tata alanka i ukladam sobie zycie na nowo.Mieszkam teraz w czestochowie.Z mirkiem uklada nam sie dobrze,docieramy sie ale w koncu moge powiedziec ze jestem szczesliwa:tak:.

Oliwka w czestochowie chodzi do przedszkola.Jest mala rozbujnica,terroryzuje mame,wujka i brata :-D.Jest malutka jak na zespol turnera przystalo,jest pod kontrola lekarzy i wkrotce zacznie brac hormon wzrostu.Niestety od zawsze miala tiki i ostatnio neurolog zasugerowala ZESPOL TURETA nie wiem jak to sie pisze wiec sorka:-(.Bierze silne leki psychotropowe ale za wiele one nie pomagaja,z tikami jest coraz gorzej:baffled:.W przedszkolu pani stara sie dla niej o wczesne wspomaganie aby miala to w przedszkolu i ostatnio bylam z Oliwka u psychologa i mala bestia rozwija sie znakomicie:tak:.Zrobila testy nad swoj wiek.

Alanek w tym miesiacu konczy juz 15 miesiecy ,jak ten czas leci,Nadal jest na piersi,tzn nie tylko.Warzy juz tyle co oliwka i jest prawie taki duzy jak Oliwka:-D.Ogolnie u niego wszystko jest ok ,ma problemy z oczkami ,ma zeza rozbierznego wrodzonego,mial juz 1 operacje na oczko jeszcze czekaja na 2 operacje:-(.Wyszlo ze alanek ma astme wczesno dziecieca ale nebulizator codziennie wlanczamy i robimy inhalacje i jest dobrze :tak:

Sorki za post pod postem ale balam sie ze tamto sie nie wysle hi.

Ja w szoku jestem ze tyle z was zafasolkowanych i serdecznie gratuluje.
KAKA I BLONDI serdeczne moje gratulacje:tak:
MARMA nie wiedzialam ze masz 2 synka,super:tak:.
Witam was wszystkie i zycze wam milego dnia.Postaram sie od czasu do czasu do was zagladac:tak:

211kp37.jpg

jgmsef.jpg

Dorotka to nam niespodziankę zrobiłaś:-D Witaj:-)
Z fotek wogóle się nie zmieniłaś. Szczuplutka jak zawsze.

No i cieszę się, ze Ci się w końcu poukładało. Limit nieszczęść chyba już wyczerpałaś.Wiadomo, ze każda matka chce mieć zdrowe dziecko...ale myślę, ze skoro Oliwia rozwija się prawidłowo to cudownie.
Alanek jak duży heheheh Zdrówka Wam życzę i dużó wytrwałosci.

Moja siostrzenica ma za chwile mieć robioną gastroskopię:baffled: na pigułkę gwałtu. Oby nic nie pamiętała.

Karola a co małej jest ze ma gasto...? a która to tak musi cierpieć???

Dorotka zobaczyłam twój post i pomyślalam ze chyba mi sie archiwum właczyło:-D:-D:-D Fajnie się czyta że nareszcie u ciebie słonko przebija się przez chmurki i układasz sobie zycie. Oliwka się bardzo zmieniła!!! Ty nic a nic a synek chyba do Ciebie podobny. Fajnie ze zajrzałaś

a gdzie nasza Magdziunia z czyżykiem????:cool2:

Czesc kobitki.

DOROCIA WITAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ. SUPER ZE U CIEBIE SIE UKŁADA. DZIECIACZKI SUPOROSKIE.

KAKA - BIEDNA MAŁA A JAK TY SIE CZUJESZ?

WCZORAJ BYŁAM Z ANTOSIEM NA TESTACH ALERGICZNYCH I NIESTETY ODESŁAŁI NAS Z KWITKIEM BO GARDŁO CZERWONE I STAN PODGORACZKOWY WIEC ZACZYNA SIE ZNOWU.

MAKS 3 DZIEN W ZŁOBKU I JUZ DZIS CAŁY CZAS KASZEL BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

U NAS OD RANA SŁONKO PIJE KAWKE I BIORE SIE ZA PRACE.

Dorotka witaj:-) dzieci śliczne i cieszę się że Ci się dobrze życie układa:tak:

Kaka szkoda małej a nie mogliby dziecku dać narkozy i nic by nie czuła wtedy:no:

Agamir biedne te Twoje maluchy, zdrówka dla nich!!

Ja sama w domku witam się z kawką.

U nas w sobotę św. Patryka i tradycyjnie wszędzie będą parady ale w tym roku nasze przedszkolaczki będą w niej szły:-) już doczekać się nie mogę, oby tylko pogoda dopisała..

reklama
OOO Dorka witaj:) ja tez sie ciesze ze u Was sie tak pozmienialo:):):):)no i zmiana miejsca nono. a Oliwka wydoroslala z buzki, o Alanku nie wpomne ze juz 15 miesiecy. nasz synek tez bedzie Alanek:p

Agamir no tak niestety jest z tymi zlobkami:/ mlody tez ciagle chory byl ale w przedszkolu ani razu, i te zlobkowe dzieci sa zdrowe od samego poczatku a te "nowe" ciagle choruja. widac kazdy chyba musi swoje odchorowac niestety:/

Do góry