reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Danusia młoda ma dopiero 3 tygodnie więc napewno jeszcze chwila i będzie ok. Zainwestuj w matę edukacyjna:-D

Powiedziałam Hani ze bedzie miała braciszka lub siostrzyczkę. To się uparła ze siostra będzie i ze będzie ją wozic w koszyku na rowerze:-D

reklama
Danusia tak on od razu zaczal inaczej spac odkad byl na modyfikowanym,na moim byl tylko 3 tygodnie, potem jakis czas dostawal z butli moje i juz lepiej spal tylko chlustal na pol pokoju:/ troche sie boje ze znowu z tym karmieniem bedzie tak jak wtedy chociaz bylam nastawiona tylko na butle to chce sprobowac. no zobaczymy. bo pamietam ze wtedy mowilam ze nigdy wiecej hehe . ale skoro Lila sie najada to dlaczego nie mialab lepiej spac:)

Karola Rafal mowi ze on sie z dzidzia bedzie kapal i spal:D to ja mowie mu ze na poczatku dzidzia to bedzie pewnie duuuzo spac i plakac to taaakie oczy robi i nie wierzy :D tlumacze ze nie bedzie chodzic i sie bawic zabawkami jak te wieksze dzidzie cojuz za raczke chodza :) mowi ze bedzie czekal ale bedzie z dzidzia spac :D:D:D uparl sie i koniec.

Ostatnia edycja:
Czesc kobitki.

Dzis Maks poszedł do złobka po 2,5 miesiacach nie obecnosci i o dziwo nie płakał okaze sie jak długo pochodzi.

TRINI PODZIWIAM CIE ZE MASZ SIŁE JA NIE WYOBRAZAM SOBIE ZE MOZE ZABRAKNAC MAMY TO MOJA PODPORA OSTOJA PRZYJACIÓŁKA . CO DO MAŁEJ TO FAKTYCZNIE MASZ SPOKOJNE DZIECKO CHOC JUZ RAZ PISAŁAM ZE MAKS BYŁ SPOKOJNY DO 7-8 MIESIACA A POTEM ROZKRECAŁO SIE MOJE TORNADO. NIESTETY PROBLEMY Z ULEWANIEM WYMIOTAMI A POTEM NIE PRZYBYWANIE NA WADZE OKAZAŁY SIE ZE SA O PODŁOZU ALERGICZNYM - ZOSTAŁO DO DZISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

CO DO RODZENSTWA. ANTOS W DOMU SIE Z NIM BAWI, CZASEM BJE SIE Z NIMA LAE NA ZEWNATRZ PILNUJE OPIEKUJE SIE NIM BRONI GO, CALUJE - MOZNA BOKI ZRYWAC :-D

Jak tak was czytam , to mi się przypomniało jak przyjechaliśmy z Przemkiem do domu ze szpitala. Kacper poleciał do pokoju i przyniósł Przemkowi swoje autka , żeby się z nim bawić. A jak powiedzieliśmy, że Przemek jest jeszcze malutki i nie umie się bawić autkami, to się rozpłakał :D

A ja mam dość i na ten moment krzyczę NIGDY WIĘCEJ DZIECI!!!!!!!!!!!!!!!!! Przemek strasznie przechodzi ząbkowanie. Temperatura, katar, kaszel i ciągle płacz i ręce. U Kacperka tylko znajdywałam kolejnego zęba...... Teraz i tak jest ciut lepiej, bo w zeszłym tygodniu, to praktycznie nie spałam. Teraz w nocy tylko raz podam przeciwbólowy i śpi dalej. Za to w ciągu dnia.... niedługo zapuka do mnie opieka za znęcanie się nad dzieckiem...

Lecę spać, bo to i tak sukces , że dotrwałam do tej godziny.

Ehh Dagmara jak to czytam to mi sie nasze zabkowanie tez przypomina jak mi policja kiedys przyszla do domu bo ktos zadzwonil ze mlody placze i placze:Dno ale sobie poszli i tyle hehe
wspolczuje tych nieprzespanych nocek. ja korzystam poki moge bo poem tez bede to przechodzic i tez gadalam ze wiecej nie chce miec dzieci i sie zachcialo:D

Agamir u Ciebie taka fajna roznica wieku jest:)az Ci zazdrosze:) chociaz pewnie poczatku jak sie 2 urodzil nie byly takie piekne jak mi sie wydaje nie?:rofl2:

Marma wspólczuje ja jeszcze nie przespałam ani jednej nocy . Maks spi ze mna od ponad 3 miesiecy jak tylko maz go podnosi zeby zabrac do jego łozka to zaraz płacz jakby go ktos do wrzatku wsadzał i wołanie mama.

Blondi poczatki były koszmarne dwa małe baki dobrze ze mam wsaniałych rodziców i jakos przetrwałam ale mam to za soba natomiast wiem ze gdybym przetrwała do roczku antosia to dzieci wiecej bym nie miała . Widac maksymilian miał byc.

Jak mowie antosiowi ze moze małego brciszka lub siostrzyczke mu sprawie to mówi ze robie sobie zarty i on nie chce i tak ma duzy problem z maksem i lepiej kupic nowego psa:-d

czesc !! ja na sekundke bo w pracy jestem.... trzese sie juz ze strachu przed jutrem i mam juz "przykurcz" zoladka...grrrrr...
:szok::baffled:

Czarna z tą regularnością to całkiem na bakier a i sama @ różna , raz krócej, raz dłużej ale to nie jest normalna @ tylko takie plamienia, wkładka wystarcza.
A co do fryzurki, to mi też się podoba:tak:
dzięki bo u mnie wszystko się pokićkało z @:baffled:
u na lekki katar istan podgąraczkowy wczoraj był. Więc chyba nici z przedszkola jutro:sorry2: Chociaz dzisiaj niby lepiej. Zobaczymy wieczorem.
i jak tam sytuacja????
CZarna fryzurka super! Ty masz całkiem proste włosy czy Ci się wywijają? Musisz prostować?
Ja też w grudniu zmieniłam trochę te swoje długie proste włosy,bo ciągle miałam to samo. I układam na szybko po myciu na szczotkę.
mam proste włoski ale nie gładkie kilka pociągnięć prostownicą i jest ok:tak::tak:

Ostatnimi czasy mam generalnie wielka niemoc:-Dcodziennie wieczorem robie plan na kolejny dzien, a na nastepny dzien...du.pa blada z tego wszystkiego....
spadam chociaz pranko wywiesic, milego babeczki.
to chyba czas zaprzestac planowac a działać:))) u mnie nigdy nic nie wychodzi z planowania:no::no:
Powiedziałam Hani ze bedzie miała braciszka lub siostrzyczkę. To się uparła ze siostra będzie i ze będzie ją wozic w koszyku na rowerze:-D
no i masz problem z głowy zaoszczędzisz na wózku:))))

NIGDY WIĘCEJ DZIECI!!!!!!!!!!!!!!!!! .
ehhh współczuje niby miód na dziąsełka działa cuda

czesc !! ja na sekundke bo w pracy jestem.... trzese sie juz ze strachu przed jutrem i mam juz "przykurcz" zoladka...grrrrr...
:szok::baffled:
będzie dobrze a długo cie tam będą trzymali???? i juz jutro masz operacje czy w piątek???

Hello babencję my żyjemy jakby co:)) normalnie nie dowierzam ze nie długo wielkanoc :szok::szok: trza się rozejrzeć za jakimiś drobnostkami na zająca ale sama nie wiem co bo szczerze nie mam gzie już tego upychać!!!!!!

reklama
Ania będzie dobrze!

Hanka ma liste prezentów; skakanka, latawiec, latarka, lornetka, hulajnoga, znikopis....lista rosnie z każdym dniem:-D

Do góry