reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Danusia młoda ma dopiero 3 tygodnie więc napewno jeszcze chwila i będzie ok. Zainwestuj w matę edukacyjna:-D

Powiedziałam Hani ze bedzie miała braciszka lub siostrzyczkę. To się uparła ze siostra będzie i ze będzie ją wozic w koszyku na rowerze:-D

reklama
Danusia tak on od razu zaczal inaczej spac odkad byl na modyfikowanym,na moim byl tylko 3 tygodnie, potem jakis czas dostawal z butli moje i juz lepiej spal tylko chlustal na pol pokoju:/ troche sie boje ze znowu z tym karmieniem bedzie tak jak wtedy chociaz bylam nastawiona tylko na butle to chce sprobowac. no zobaczymy. bo pamietam ze wtedy mowilam ze nigdy wiecej hehe . ale skoro Lila sie najada to dlaczego nie mialab lepiej spac:)

Karola Rafal mowi ze on sie z dzidzia bedzie kapal i spal:D to ja mowie mu ze na poczatku dzidzia to bedzie pewnie duuuzo spac i plakac to taaakie oczy robi i nie wierzy :D tlumacze ze nie bedzie chodzic i sie bawic zabawkami jak te wieksze dzidzie cojuz za raczke chodza :) mowi ze bedzie czekal ale bedzie z dzidzia spac :D:D:D uparl sie i koniec.

Ostatnia edycja:
Czesc kobitki.

Dzis Maks poszedł do złobka po 2,5 miesiacach nie obecnosci i o dziwo nie płakał okaze sie jak długo pochodzi.

TRINI PODZIWIAM CIE ZE MASZ SIŁE JA NIE WYOBRAZAM SOBIE ZE MOZE ZABRAKNAC MAMY TO MOJA PODPORA OSTOJA PRZYJACIÓŁKA . CO DO MAŁEJ TO FAKTYCZNIE MASZ SPOKOJNE DZIECKO CHOC JUZ RAZ PISAŁAM ZE MAKS BYŁ SPOKOJNY DO 7-8 MIESIACA A POTEM ROZKRECAŁO SIE MOJE TORNADO. NIESTETY PROBLEMY Z ULEWANIEM WYMIOTAMI A POTEM NIE PRZYBYWANIE NA WADZE OKAZAŁY SIE ZE SA O PODŁOZU ALERGICZNYM - ZOSTAŁO DO DZISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

CO DO RODZENSTWA. ANTOS W DOMU SIE Z NIM BAWI, CZASEM BJE SIE Z NIMA LAE NA ZEWNATRZ PILNUJE OPIEKUJE SIE NIM BRONI GO, CALUJE - MOZNA BOKI ZRYWAC :-D

Jak tak was czytam , to mi się przypomniało jak przyjechaliśmy z Przemkiem do domu ze szpitala. Kacper poleciał do pokoju i przyniósł Przemkowi swoje autka , żeby się z nim bawić. A jak powiedzieliśmy, że Przemek jest jeszcze malutki i nie umie się bawić autkami, to się rozpłakał :D

A ja mam dość i na ten moment krzyczę NIGDY WIĘCEJ DZIECI!!!!!!!!!!!!!!!!! Przemek strasznie przechodzi ząbkowanie. Temperatura, katar, kaszel i ciągle płacz i ręce. U Kacperka tylko znajdywałam kolejnego zęba...... Teraz i tak jest ciut lepiej, bo w zeszłym tygodniu, to praktycznie nie spałam. Teraz w nocy tylko raz podam przeciwbólowy i śpi dalej. Za to w ciągu dnia.... niedługo zapuka do mnie opieka za znęcanie się nad dzieckiem...

Lecę spać, bo to i tak sukces , że dotrwałam do tej godziny.

Ehh Dagmara jak to czytam to mi sie nasze zabkowanie tez przypomina jak mi policja kiedys przyszla do domu bo ktos zadzwonil ze mlody placze i placze:Dno ale sobie poszli i tyle hehe
wspolczuje tych nieprzespanych nocek. ja korzystam poki moge bo poem tez bede to przechodzic i tez gadalam ze wiecej nie chce miec dzieci i sie zachcialo:D

Agamir u Ciebie taka fajna roznica wieku jest:)az Ci zazdrosze:) chociaz pewnie poczatku jak sie 2 urodzil nie byly takie piekne jak mi sie wydaje nie?:rofl2:

Marma wspólczuje ja jeszcze nie przespałam ani jednej nocy . Maks spi ze mna od ponad 3 miesiecy jak tylko maz go podnosi zeby zabrac do jego łozka to zaraz płacz jakby go ktos do wrzatku wsadzał i wołanie mama.

Blondi poczatki były koszmarne dwa małe baki dobrze ze mam wsaniałych rodziców i jakos przetrwałam ale mam to za soba natomiast wiem ze gdybym przetrwała do roczku antosia to dzieci wiecej bym nie miała . Widac maksymilian miał byc.

Jak mowie antosiowi ze moze małego brciszka lub siostrzyczke mu sprawie to mówi ze robie sobie zarty i on nie chce i tak ma duzy problem z maksem i lepiej kupic nowego psa:-d

czesc !! ja na sekundke bo w pracy jestem.... trzese sie juz ze strachu przed jutrem i mam juz "przykurcz" zoladka...grrrrr...
:szok::baffled:

Czarna z tą regularnością to całkiem na bakier a i sama @ różna , raz krócej, raz dłużej ale to nie jest normalna @ tylko takie plamienia, wkładka wystarcza.
A co do fryzurki, to mi też się podoba:tak:
dzięki bo u mnie wszystko się pokićkało z @:baffled:
u na lekki katar istan podgąraczkowy wczoraj był. Więc chyba nici z przedszkola jutro:sorry2: Chociaz dzisiaj niby lepiej. Zobaczymy wieczorem.
i jak tam sytuacja????
CZarna fryzurka super! Ty masz całkiem proste włosy czy Ci się wywijają? Musisz prostować?
Ja też w grudniu zmieniłam trochę te swoje długie proste włosy,bo ciągle miałam to samo. I układam na szybko po myciu na szczotkę.
mam proste włoski ale nie gładkie kilka pociągnięć prostownicą i jest ok:tak::tak:

Ostatnimi czasy mam generalnie wielka niemoc:-Dcodziennie wieczorem robie plan na kolejny dzien, a na nastepny dzien...du.pa blada z tego wszystkiego....
spadam chociaz pranko wywiesic, milego babeczki.
to chyba czas zaprzestac planowac a działać:))) u mnie nigdy nic nie wychodzi z planowania:no::no:
Powiedziałam Hani ze bedzie miała braciszka lub siostrzyczkę. To się uparła ze siostra będzie i ze będzie ją wozic w koszyku na rowerze:-D
no i masz problem z głowy zaoszczędzisz na wózku:))))

NIGDY WIĘCEJ DZIECI!!!!!!!!!!!!!!!!! .
ehhh współczuje niby miód na dziąsełka działa cuda

czesc !! ja na sekundke bo w pracy jestem.... trzese sie juz ze strachu przed jutrem i mam juz "przykurcz" zoladka...grrrrr...
:szok::baffled:
będzie dobrze a długo cie tam będą trzymali???? i juz jutro masz operacje czy w piątek???

Hello babencję my żyjemy jakby co:)) normalnie nie dowierzam ze nie długo wielkanoc :szok::szok: trza się rozejrzeć za jakimiś drobnostkami na zająca ale sama nie wiem co bo szczerze nie mam gzie już tego upychać!!!!!!

reklama
Ania będzie dobrze!

Hanka ma liste prezentów; skakanka, latawiec, latarka, lornetka, hulajnoga, znikopis....lista rosnie z każdym dniem:-D

Do góry