reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Kaka a te prezenty to na zajączka ma się rozumieć? a moja fryzurka to jak zawsze z krótkich na krótkie...
Czarna a to tylko że nieregularne czy jakieś inne problemy jeszcze? u mnie to w sumie tak od początku
Ania trzymam kciuki za Ciebie jutro!!!

A u nas dzień jak co dzień czyli szkoła i przedszkole, dziś basen z Karoliną bo ten mały dzikus musi się nauczyć pływać a mamuśka na solarkę:-)
Noi jestem słomianą wdową do piątku, dzieci śpią a ja siedzę z pieskiem...

reklama
dziekuje w imieniu Wiki!!!!!
hej Aska no zaskoczylas mnie ja nic nie wiedzialam o Twojej ciazy!!! gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ktos wie co u naszej Dorki????

HELLO :tak:Teraz dopiero do was zagladam,troche z grubsza poczytalam co tam u was i zauwazylam tego posta Minisi;-).To bardzo milo ze o mnie pytacie.To wiec tak na szybko napisze co u mnie.Wiec od jakis 6 miesiecy mieszkamy z tata alanka i ukladam sobie zycie na nowo.Mieszkam teraz w czestochowie.Z mirkiem uklada nam sie dobrze,docieramy sie ale w koncu moge powiedziec ze jestem szczesliwa:tak:.

Oliwka w czestochowie chodzi do przedszkola.Jest mala rozbujnica,terroryzuje mame,wujka i brata :-D.Jest malutka jak na zespol turnera przystalo,jest pod kontrola lekarzy i wkrotce zacznie brac hormon wzrostu.Niestety od zawsze miala tiki i ostatnio neurolog zasugerowala ZESPOL TURETA nie wiem jak to sie pisze wiec sorka:-(.Bierze silne leki psychotropowe ale za wiele one nie pomagaja,z tikami jest coraz gorzej:baffled:.W przedszkolu pani stara sie dla niej o wczesne wspomaganie aby miala to w przedszkolu i ostatnio bylam z Oliwka u psychologa i mala bestia rozwija sie znakomicie:tak:.Zrobila testy nad swoj wiek.

Alanek w tym miesiacu konczy juz 15 miesiecy ,jak ten czas leci,Nadal jest na piersi,tzn nie tylko.Warzy juz tyle co oliwka i jest prawie taki duzy jak Oliwka:-D.Ogolnie u niego wszystko jest ok ,ma problemy z oczkami ,ma zeza rozbierznego wrodzonego,mial juz 1 operacje na oczko jeszcze czekaja na 2 operacje:-(.Wyszlo ze alanek ma astme wczesno dziecieca ale nebulizator codziennie wlanczamy i robimy inhalacje i jest dobrze :tak:

Sorki za post pod postem ale balam sie ze tamto sie nie wysle hi.

Ja w szoku jestem ze tyle z was zafasolkowanych i serdecznie gratuluje.
KAKA I BLONDI serdeczne moje gratulacje:tak:
MARMA nie wiedzialam ze masz 2 synka,super:tak:.
Witam was wszystkie i zycze wam milego dnia.Postaram sie od czasu do czasu do was zagladac:tak:

211kp37.jpg

jgmsef.jpg

Dorotka to nam niespodziankę zrobiłaś:-D Witaj:-)
Z fotek wogóle się nie zmieniłaś. Szczuplutka jak zawsze.

No i cieszę się, ze Ci się w końcu poukładało. Limit nieszczęść chyba już wyczerpałaś.Wiadomo, ze każda matka chce mieć zdrowe dziecko...ale myślę, ze skoro Oliwia rozwija się prawidłowo to cudownie.
Alanek jak duży heheheh Zdrówka Wam życzę i dużó wytrwałosci.

Moja siostrzenica ma za chwile mieć robioną gastroskopię:baffled: na pigułkę gwałtu. Oby nic nie pamiętała.

Karola a co małej jest ze ma gasto...? a która to tak musi cierpieć???

Dorotka zobaczyłam twój post i pomyślalam ze chyba mi sie archiwum właczyło:-D:-D:-D Fajnie się czyta że nareszcie u ciebie słonko przebija się przez chmurki i układasz sobie zycie. Oliwka się bardzo zmieniła!!! Ty nic a nic a synek chyba do Ciebie podobny. Fajnie ze zajrzałaś

a gdzie nasza Magdziunia z czyżykiem????:cool2:

Czesc kobitki.

DOROCIA WITAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ. SUPER ZE U CIEBIE SIE UKŁADA. DZIECIACZKI SUPOROSKIE.

KAKA - BIEDNA MAŁA A JAK TY SIE CZUJESZ?

WCZORAJ BYŁAM Z ANTOSIEM NA TESTACH ALERGICZNYCH I NIESTETY ODESŁAŁI NAS Z KWITKIEM BO GARDŁO CZERWONE I STAN PODGORACZKOWY WIEC ZACZYNA SIE ZNOWU.

MAKS 3 DZIEN W ZŁOBKU I JUZ DZIS CAŁY CZAS KASZEL BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

U NAS OD RANA SŁONKO PIJE KAWKE I BIORE SIE ZA PRACE.

Dorotka witaj:-) dzieci śliczne i cieszę się że Ci się dobrze życie układa:tak:

Kaka szkoda małej a nie mogliby dziecku dać narkozy i nic by nie czuła wtedy:no:

Agamir biedne te Twoje maluchy, zdrówka dla nich!!

Ja sama w domku witam się z kawką.

U nas w sobotę św. Patryka i tradycyjnie wszędzie będą parady ale w tym roku nasze przedszkolaczki będą w niej szły:-) już doczekać się nie mogę, oby tylko pogoda dopisała..

reklama
OOO Dorka witaj:) ja tez sie ciesze ze u Was sie tak pozmienialo:):):):)no i zmiana miejsca nono. a Oliwka wydoroslala z buzki, o Alanku nie wpomne ze juz 15 miesiecy. nasz synek tez bedzie Alanek:p

Agamir no tak niestety jest z tymi zlobkami:/ mlody tez ciagle chory byl ale w przedszkolu ani razu, i te zlobkowe dzieci sa zdrowe od samego poczatku a te "nowe" ciagle choruja. widac kazdy chyba musi swoje odchorowac niestety:/

Do góry