reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

Jeszcze raz dzieki za zyczenia dla Wiki :)

patrycja zdrowka
trina do jakiegos przyjma na bank!!!

u nas kopiuj wklej ;/ czekam na m i jade na zakupy ale nie lubie po 18 jeszcze latac po skelpech ;/

reklama
WITAM NO TO NAS ROZŁOZYŁO NA DOBRE . MAMY ANTYBIOTYK NA 8 DNI. ZOBACZYMY CO DALEJ

TRINI ja złozyłam wnisoki w srodmiesciu blisko ministerstwa i na kabatach sa fajne okaze sie gdzie sie dostanie

PPatka nie woiedziałam ze jestes z kozuchowa mam tam duzo znajomych. Do Zielonej chodziłam do Liceum Medycznego . Rodzisz w Zielonej czy w Kozuchowie

agamir u mnie nie ma szpitala, kidys była porodowka ale przeniesli do Nowej Soli, do medyka chodziła i sis męża, i moja kumpele

Trini ja tak samo na trasie drogi z domu do pracy i oczywiscie tak aby w razie czego mozna było doejchac metrem. Wpisałam 6 przedszkoli.

PPAtka znana szkoła tylko obecnie poza papierkiem ze ukonczyłam ja nie zostało mi nic wiecejoczywiscie oprócz wiedzy aka zdobyłam. Po liceum poszłam na prawo potem jeszcze politologia i nici z planów rodziców ze bede zwiazana z medycyna. Teraz załuje ze nie poszłam na stomatologie jak kolezanka

Cześc
agamir nie wiedziałam, że Maksio taki na wszystko uczulony :szok: jednym słowem masakra! Współczuję Ci:-(

Pati, ja przez prawie całą ciąże chodziłam z bolącym gardłem, raz mniej bolało, raz bardziej, nawet 2 antybiotyki w międzyczasie brałam i nicccc!

Martyna, Pati a jaki ja mama apetyt teraz:szok::szok::szok:, i to głównie na słodycze, waga niestety nie spada mimo karmienia, albo jeszcze przybiera :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, a ja nie mogę się powstrzymać od słodkości:baffled:

Bylismy dziś u okulisty i dostaliśmy kolejne krople do oka Stasia. Niestety tamte nie dawały wymiernych rezultatów.
Szymonek przez 2 dni miał podwyższoną temp. i nie wiem co mu jest, niby nic nie boli, kataru nie ma :confused: mam nadzieję, że minie, bo nie daj boże teraz jakiej choroby!

Poza tym fajna pogoda i może w niedzielę na mamy imieniny zjedziemy się z dziećmi do moich rodziców na obiad :-)ja z dzieciakami i mój brat z Mary. Pierwszy prawdziwie rodzinno-dzieciowy zlot:-):-)

Hello, witam po moim cudownym urlopie:-D tego mi było trzeba i wszystkim polecam, wyjechać z domu na 5 dni:-D
Mąż spisał się na medal, dzieci tak stęsknione za mamą, że Lenka to co chwilę przychodzi tak choć główkę na mamie położyć.
A ja odpoczęłam, wygadałam się z siostrą za wszystkie czasy i postanowiłam , że już nie mogę dopuścić, żebyśmy się tak rzadko widywały, trzeba przynajmniej raz do roku.
Karolina dziś poprosiła, żeby mogła w domu z mamą zostać to siedzimy wszystkie, ja teraz leżę w łóżeczku z laptopem na kolanach a dziewczynki bajki oglądają.

Minisia spóznione życzenia urodzinowe dla Wiktorii!!!!

Dla chorowitków zdrówka.

Dla ciężarówek szczególnie dla Marmy i Martynki kciuki zaciśnięte, żeby maluszki jeszcze trochę poczekały.

Dzięki dziewczyny !

Ja dziś zwiałam na chwilę ze szpitala i wyszłam na słońce. Przecudna pogoda,nabrałam troszkę świeżego powietrze w płuca i od razu mi się lepiej zrobiło. To już naprawdę wiosna ! A miija wielka ucieczka ograniczyła się tylko do parkingu przed szpitalem :p

reklama
Hejka
U nas piknie wiosennie że mały nie chce w domku siedzieć.

Czesc dziewczyny SUPER MIŁEGO I UDANEGO DNIA KOBIET
MY WSZYSCY CHORZY NA ZAPELENIE KRTANI JA PLUS GRYPA. WYGLADAM JAK WIDMO . mAKSIO NON STOP PŁACZE.
LILUNIA TO SUPER ZE MALY TAK REguje na siostre
Zdrówka dla Was terz dopiero zaczną się choroby przy zmianie temperatury:baffled::baffled::baffled:
A alergia Maksia jestem z szokowana:szok::szok::szok::szok: współczuje i jemu i Tobie
Hej laski. Ja po wizycie. Ogolnie wszystko wyglada ok, szyjka trzyma, mała ułozona głowka w dół, wazy jakies 2.100. Jesli twardnienia brzucha sie powtórzą, szczegolnie w nocy to mam natychmiast kupic fenoterol + isoptin i jesli zaczne brac to musze do konca 37 tygodnia. Recepte w razie czego mam, ale mam nadzieje ze nie bede musiała jej wykupowac... No nic zobaczymy... No i za duzo tyje, najprawdopodobniej przez tą niedoczynnosc tarczycy, ale z waga juz ogolnie masakra... No i powiedział ze jesli te twardnienia wystepuja przy lezeniu i odpoczynku to moga byc niebezpieczne, wiec jesli sie powtorza to od razu te leki. No ale najwazniejsze ze szyjka trzyma i ogolnie wyglada ok :-) A w poniedziałek ide znowu, ale juz do przychodni, bo musimy zrobic w koncu cytologie i posiew GPS, no i rutynowe badania krwi i moczu, bo teraz nie robiłam.

Ja od P dostałam kwiatka (doniczkowego) i ciasto, ktore skonsumowalysmy z mamą :-)
obyś nie musiała brać tych leków i odpoczywaj ile wlezie!!!
Bylismy dziś u okulisty i dostaliśmy kolejne krople do oka Stasia. Niestety tamte nie dawały wymiernych rezultatów.
Szymonek przez 2 dni miał podwyższoną temp. i nie wiem co mu jest, niby nic nie boli, kataru nie ma :confused: mam nadzieję, że minie, bo nie daj boże teraz jakiej choroby!

Poza tym fajna pogoda i może w niedzielę na mamy imieniny zjedziemy się z dziećmi do moich rodziców na obiad :-)ja z dzieciakami i mój brat z Mary. Pierwszy prawdziwie rodzinno-dzieciowy zlot:-):-)
A jakie kropelki brał i co ma teraz???
A niedziela zapowiada się bardzo ciekawie ale teraz pytanie jak dziadkowie się roztroją:-D:-D:-D
Dzięki dziewczyny !

Ja dziś zwiałam na chwilę ze szpitala i wyszłam na słońce. Przecudna pogoda,nabrałam troszkę świeżego powietrze w płuca i od razu mi się lepiej zrobiło. To już naprawdę wiosna ! A miija wielka ucieczka ograniczyła się tylko do parkingu przed szpitalem :p
Jesteś nie możliwa ale chyba postąpiłabym tak samo. Dobre samopoczucie psychiczne jest równie ważne co fizyczne!!!! Trzymaj się dzielnie już blizej niz dalej!!!

Pati a u lekarza byłaś??? może to na jakimś tle alergicznym:confused:

Trina bardzo ciekawie opisują to przedszkole kciukasy zaciśnięte. ja zapisałam tylko do dwóch bo niestety reszta za bardzo oddalona a muszę i Laurę zaprowadzić a nie chciałabym mieć co rano obowiazkowej wycieczki po swoim mieście:-D:-D

Magdasf jak po wizycie????

Ulka ależ Ci zazdroszczę!!!! odetchnełaś nabrałaś energii i zaraz żyć się chce

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry