reklama
A
agamir
Gość
WITAM NO TO NAS ROZŁOZYŁO NA DOBRE . MAMY ANTYBIOTYK NA 8 DNI. ZOBACZYMY CO DALEJ
TRINI ja złozyłam wnisoki w srodmiesciu blisko ministerstwa i na kabatach sa fajne okaze sie gdzie sie dostanie
TRINI ja złozyłam wnisoki w srodmiesciu blisko ministerstwa i na kabatach sa fajne okaze sie gdzie sie dostanie
A
agamir
Gość
PPatka nie woiedziałam ze jestes z kozuchowa mam tam duzo znajomych. Do Zielonej chodziłam do Liceum Medycznego . Rodzisz w Zielonej czy w Kozuchowie
A
agamir
Gość
Trini ja tak samo na trasie drogi z domu do pracy i oczywiscie tak aby w razie czego mozna było doejchac metrem. Wpisałam 6 przedszkoli.
PPAtka znana szkoła tylko obecnie poza papierkiem ze ukonczyłam ja nie zostało mi nic wiecejoczywiscie oprócz wiedzy aka zdobyłam. Po liceum poszłam na prawo potem jeszcze politologia i nici z planów rodziców ze bede zwiazana z medycyna. Teraz załuje ze nie poszłam na stomatologie jak kolezanka
PPAtka znana szkoła tylko obecnie poza papierkiem ze ukonczyłam ja nie zostało mi nic wiecejoczywiscie oprócz wiedzy aka zdobyłam. Po liceum poszłam na prawo potem jeszcze politologia i nici z planów rodziców ze bede zwiazana z medycyna. Teraz załuje ze nie poszłam na stomatologie jak kolezanka
wanilia79
Entuzjast(k)a
Cześc
agamir nie wiedziałam, że Maksio taki na wszystko uczulony jednym słowem masakra! Współczuję Ci:-(
Pati, ja przez prawie całą ciąże chodziłam z bolącym gardłem, raz mniej bolało, raz bardziej, nawet 2 antybiotyki w międzyczasie brałam i nicccc!
Martyna, Pati a jaki ja mama apetyt teraz, i to głównie na słodycze, waga niestety nie spada mimo karmienia, albo jeszcze przybiera , a ja nie mogę się powstrzymać od słodkości
Bylismy dziś u okulisty i dostaliśmy kolejne krople do oka Stasia. Niestety tamte nie dawały wymiernych rezultatów.
Szymonek przez 2 dni miał podwyższoną temp. i nie wiem co mu jest, niby nic nie boli, kataru nie ma mam nadzieję, że minie, bo nie daj boże teraz jakiej choroby!
Poza tym fajna pogoda i może w niedzielę na mamy imieniny zjedziemy się z dziećmi do moich rodziców na obiad :-)ja z dzieciakami i mój brat z Mary. Pierwszy prawdziwie rodzinno-dzieciowy zlot:-):-)
agamir nie wiedziałam, że Maksio taki na wszystko uczulony jednym słowem masakra! Współczuję Ci:-(
Pati, ja przez prawie całą ciąże chodziłam z bolącym gardłem, raz mniej bolało, raz bardziej, nawet 2 antybiotyki w międzyczasie brałam i nicccc!
Martyna, Pati a jaki ja mama apetyt teraz, i to głównie na słodycze, waga niestety nie spada mimo karmienia, albo jeszcze przybiera , a ja nie mogę się powstrzymać od słodkości
Bylismy dziś u okulisty i dostaliśmy kolejne krople do oka Stasia. Niestety tamte nie dawały wymiernych rezultatów.
Szymonek przez 2 dni miał podwyższoną temp. i nie wiem co mu jest, niby nic nie boli, kataru nie ma mam nadzieję, że minie, bo nie daj boże teraz jakiej choroby!
Poza tym fajna pogoda i może w niedzielę na mamy imieniny zjedziemy się z dziećmi do moich rodziców na obiad :-)ja z dzieciakami i mój brat z Mary. Pierwszy prawdziwie rodzinno-dzieciowy zlot:-):-)
malaulka
Podwójna mamusia
Hello, witam po moim cudownym urlopie tego mi było trzeba i wszystkim polecam, wyjechać z domu na 5 dni
Mąż spisał się na medal, dzieci tak stęsknione za mamą, że Lenka to co chwilę przychodzi tak choć główkę na mamie położyć.
A ja odpoczęłam, wygadałam się z siostrą za wszystkie czasy i postanowiłam , że już nie mogę dopuścić, żebyśmy się tak rzadko widywały, trzeba przynajmniej raz do roku.
Karolina dziś poprosiła, żeby mogła w domu z mamą zostać to siedzimy wszystkie, ja teraz leżę w łóżeczku z laptopem na kolanach a dziewczynki bajki oglądają.
Minisia spóznione życzenia urodzinowe dla Wiktorii!!!!
Dla chorowitków zdrówka.
Dla ciężarówek szczególnie dla Marmy i Martynki kciuki zaciśnięte, żeby maluszki jeszcze trochę poczekały.
Mąż spisał się na medal, dzieci tak stęsknione za mamą, że Lenka to co chwilę przychodzi tak choć główkę na mamie położyć.
A ja odpoczęłam, wygadałam się z siostrą za wszystkie czasy i postanowiłam , że już nie mogę dopuścić, żebyśmy się tak rzadko widywały, trzeba przynajmniej raz do roku.
Karolina dziś poprosiła, żeby mogła w domu z mamą zostać to siedzimy wszystkie, ja teraz leżę w łóżeczku z laptopem na kolanach a dziewczynki bajki oglądają.
Minisia spóznione życzenia urodzinowe dla Wiktorii!!!!
Dla chorowitków zdrówka.
Dla ciężarówek szczególnie dla Marmy i Martynki kciuki zaciśnięte, żeby maluszki jeszcze trochę poczekały.
Dzięki dziewczyny !
Ja dziś zwiałam na chwilę ze szpitala i wyszłam na słońce. Przecudna pogoda,nabrałam troszkę świeżego powietrze w płuca i od razu mi się lepiej zrobiło. To już naprawdę wiosna ! A miija wielka ucieczka ograniczyła się tylko do parkingu przed szpitalem
Ja dziś zwiałam na chwilę ze szpitala i wyszłam na słońce. Przecudna pogoda,nabrałam troszkę świeżego powietrze w płuca i od razu mi się lepiej zrobiło. To już naprawdę wiosna ! A miija wielka ucieczka ograniczyła się tylko do parkingu przed szpitalem
reklama
Hejka
U nas piknie wiosennie że mały nie chce w domku siedzieć.
A alergia Maksia jestem z szokowana współczuje i jemu i Tobie
A niedziela zapowiada się bardzo ciekawie ale teraz pytanie jak dziadkowie się roztroją
Pati a u lekarza byłaś??? może to na jakimś tle alergicznym
Trina bardzo ciekawie opisują to przedszkole kciukasy zaciśnięte. ja zapisałam tylko do dwóch bo niestety reszta za bardzo oddalona a muszę i Laurę zaprowadzić a nie chciałabym mieć co rano obowiazkowej wycieczki po swoim mieście
Magdasf jak po wizycie????
Ulka ależ Ci zazdroszczę!!!! odetchnełaś nabrałaś energii i zaraz żyć się chce
U nas piknie wiosennie że mały nie chce w domku siedzieć.
Zdrówka dla Was terz dopiero zaczną się choroby przy zmianie temperaturyCzesc dziewczyny SUPER MIŁEGO I UDANEGO DNIA KOBIET
MY WSZYSCY CHORZY NA ZAPELENIE KRTANI JA PLUS GRYPA. WYGLADAM JAK WIDMO . mAKSIO NON STOP PŁACZE.
LILUNIA TO SUPER ZE MALY TAK REguje na siostre
A alergia Maksia jestem z szokowana współczuje i jemu i Tobie
obyś nie musiała brać tych leków i odpoczywaj ile wlezie!!!Hej laski. Ja po wizycie. Ogolnie wszystko wyglada ok, szyjka trzyma, mała ułozona głowka w dół, wazy jakies 2.100. Jesli twardnienia brzucha sie powtórzą, szczegolnie w nocy to mam natychmiast kupic fenoterol + isoptin i jesli zaczne brac to musze do konca 37 tygodnia. Recepte w razie czego mam, ale mam nadzieje ze nie bede musiała jej wykupowac... No nic zobaczymy... No i za duzo tyje, najprawdopodobniej przez tą niedoczynnosc tarczycy, ale z waga juz ogolnie masakra... No i powiedział ze jesli te twardnienia wystepuja przy lezeniu i odpoczynku to moga byc niebezpieczne, wiec jesli sie powtorza to od razu te leki. No ale najwazniejsze ze szyjka trzyma i ogolnie wyglada ok :-) A w poniedziałek ide znowu, ale juz do przychodni, bo musimy zrobic w koncu cytologie i posiew GPS, no i rutynowe badania krwi i moczu, bo teraz nie robiłam.
Ja od P dostałam kwiatka (doniczkowego) i ciasto, ktore skonsumowalysmy z mamą :-)
A jakie kropelki brał i co ma teraz???Bylismy dziś u okulisty i dostaliśmy kolejne krople do oka Stasia. Niestety tamte nie dawały wymiernych rezultatów.
A niedziela zapowiada się bardzo ciekawie ale teraz pytanie jak dziadkowie się roztroją
Jesteś nie możliwa ale chyba postąpiłabym tak samo. Dobre samopoczucie psychiczne jest równie ważne co fizyczne!!!! Trzymaj się dzielnie już blizej niz dalej!!!Dzięki dziewczyny !
Pati a u lekarza byłaś??? może to na jakimś tle alergicznym
Trina bardzo ciekawie opisują to przedszkole kciukasy zaciśnięte. ja zapisałam tylko do dwóch bo niestety reszta za bardzo oddalona a muszę i Laurę zaprowadzić a nie chciałabym mieć co rano obowiazkowej wycieczki po swoim mieście
Magdasf jak po wizycie????
Ulka ależ Ci zazdroszczę!!!! odetchnełaś nabrałaś energii i zaraz żyć się chce
Podziel się: