reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

hejka
Słonko świeci ale i tak zimno:(((
Niestety pogoda długo terminowa nie jest zbyt optymistyczna ale pocieszam się tym że ciepełko bliżej niż dalej:tak::tak:
Dziś już złożyłam podania do przedszkoli (na razie w necie) tylko trzeba podpisać i zanieść.
Z M bez zmian:no:

Trina mmmmm i ja się rozmarzyłam czytajac o Twoim ranczo :tak::tak::tak:

Minisia STO LAT DLA CÓRY ZA ROK JUŻ BĘDZIE NASTOLATKĄ:))))

Martyna daj znać co po wizycie:tak::tak:

Marma powodzenia na USG jak coś pisz!!!

Wiola wytrwałości

reklama
Ja po USG. Moje maleństwo waży jedyne.....2900 ....i wychodzi że jest o 1,5 tygodnia starsze niż moja ciąża. Powiedziała mi lekarka że będą mnie tylko trzymać i będę dostawała to co teraz i nic więcej bo dziecko jest duże i i nie ma co faszerować mnie lekami. Dziś skurcze na KTG jedyne 90 %... Wypościć mnie nie wypuszczą tak więc czekamy na rozwój wydarzeń....

Marma jesli faktycznie 2,900 g to naprawde sporo. Norma dziecka urodzonego w terminie zaczyna się od 2.500 wiec synuś juz dawno jest w normie. Wytrzymaj ile się da, ale to już 35 tydzien, wiec nawet jesli (odpukac) maluszek sie uprze zeby już wyjsc to bedzie wszystko ok :-)

Ja do gina koło 18, ehh zobaczymy...

czarna dziekuje bardzo!!
a co z m?? zdradz nam

marma no to pieknie ze z maluszkiem wszystko ok !! oj kochana na te skurcze to ty dlugo nie polezysz :) ale to nic bo dzieciaczek jest w wysmienitej formie :)

a ja po szkole dumna z mojej malutkiej coreczki bo jak nie nosi pieluch juz dlugo tak do szkoly zakladalam gdyz obcy ludzie mnie nie widzi , jezyk inny ale dzis zrobilam test i wzielam ciuszki na przebranie a pieluchy nie zalozylam powiedzialam nauczycielowi jak mowi kiedy chce do toalety , pokazalam jej toalete i moja dzielna dziewczynka dogadala sie haha nie zmoczyla sie i dzielnie poszla z pania do toalety!!

Witajcie.
Po zawodach, ale nie tak jakbym chciała - mega stres zjadł moich chłopców ... cóż ... jutro jadę z dziewczynkami.
A tak poza tym to gardło ciutkę boli, gdyż oczywiście musiałam krzyczeć na boisku do moich graczy a teraz mam za swoje.

Martynko uspokoiłaś mnie swoim sms`kiem - czekamy na wieści od gina i pewnikiem już jesteś w gabinecie.

Wiolu oby taka temperatura się już pojawiła. A dziś było wyjątkowo ciepło słonko przygrzewało.

Marma 2900 g to już spokojnie może na świat przychodzić a i dobrze, że płucka rozwinięte.
Trzymaj się cieplusio.

Domi wszystkiego najlepszego dla twojej córci - panienka, że hej.
I brawo dla malutkiej, że taka dzielna była - egzamin na 5.

Trina fajnie tak okrywać coś ciekawego na działeczce.
Ale kartkówki nie zazdroszczę ;-)

Kaka dasz radę :-) my tu Ciebie wszystkie wspieramy.

Czarna jak z mężulem? Mam nadzieję, że w porządku.

Wiecie co dziś po pracy pojechałam zrobić małe zakupy w Lidl`u i wyczaiłam pierogi z mięskiem.
Boziuuuuuuuu chodziły za mną od dłuższego czasu i cyk - w sumie to mogłam sama zrobić, ale jakoś tak to wyrabianie ciacha, lepienie - nie tym razem.
Były smaczne a jeszcze aby doprawić sobie smaku podsmażyłam boczuś i skwareczki wyszły hmmm paluchy lizać.
No ja wiem, że dietka w planach, ale jeszcze jutro i będziemy się odchudzać - post to najlepszy okres reżimowy :-D

Hej dzisiaj nie zdarzyłam do gina, dzwoniłam i umowilam sie z nim na jutro prywatnie, tylko ze mogl tylko o 14, wiec nie wiem z kim Rafala zostawie, mam nadzieje ze patryk sie z pracy wyrwie, bo jak nie jutro to w czwartek dopiero bedzie, a wole sprawdzic. Dzisiaj na przykład brzuch sie zadko stawia, a mała sie po poludniu zaczela dosc czesto wiercic, wiec mysle ze to było faktycznie ze stresu. No nic jutro zobaczymy, a jak bedzie sie jeszcze stawial to moj gin mnie i tak wysle na KTG, bo juz o tym wspomniał przez telefon ;-)
A w ogole szukajac numeru do tej prywatnej rejestracji do niego poczytałam sobie opinie i widze ze ma 100% pozytywnych opini :biggrin2: Ja tam sie nie dziwie bo naprawde super jest :biggrin2:
lek. med. Adam Żółtowski Bardzo dobry ginekolog Gdynia Pogórze - opinie - ZnanyLekarz.pl

Ps. Sto Lat dla Wiki :-)

Witam serdecznie :-)
Moje bąbelki kochane śpią więc mam chwilkę by skrobnąć. Na wstepie dodam akysz żeby nie zapeszyć ;-) Maciuś jest bardzo pomocny. Myślałam że gorzej to wszystko zniesie a on praktycznie na siostre uwagi nie zwraca :-D Malutka w nocy budzi sie raz, czasem dwa razy na karmienie. W dzien spi 3 godziny, je i dalej spi. mam nadzieje ze nie zapesze :-) Jestem szczesliwa ze mam juz te moje skarby obydwa przy sobie. Zaraz spróbuje wrzucic jakies fotki.
Pozdrawiam serdecznie. i zmykam poczytac co u was.

reklama
Minisa widzisz jakie masz córki, takie superowe po mamusi! Sto lat!

Madziunia czekam na ten dzień...i pewnie nadejdzie tylko trzeba czekac.

Martyna babo, kupię Ci zegarek!

Hanka budziła się w nocy co 2, 3 h na początku i adła prawie godzinę...

Wszystkim Kobietom, małym i dużym życzymy dużo słonka, radosci, zdrowia i oparcia w swoich chłopach.

Do góry