reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Dzien dobry babeczki:-)I tak na mily poczatek życzonka wszystkiego naj od Stasia dla wszystkich malych i duzych kobietek;-):tak:
U mnie pomieszanie z poplataniem, sil juz nie mam ale ciagne dalej:-D:-D
Nie wiem juz co komu mialam odpisac nawet, zakrecona jestem.
Dzisiaj mamy logopede i alergologia Stasia, jego wysypka jest poprostu masakryczna na pleckach ma juz skorupe z chrostow...zobaczymy co nam dzis powiedza, narazie bierze zyrtek i calcium ale raczej mu to nie pomaga,swinia poszla daleko, a wysypka zamiast choc troszke znikac jest wieksza. rece opadaja.
W sobote robimy urodzinki dla Zosiaka dla rodziny a w niedziele dla kolezanek i moj wolny weekend nie bedzie taki wolny...no nic uciekam bo kupa roboty mnie czeka
MIlego dnia babeczki

reklama
Dla tych małych i ciut większych
Kobieta - to piękny kwiat, to niedocenione zioło, które zajmuje cały świat, o którym się mówi wokoło. Mówi - nie znając istoty ciała, mówi - nie znając doliny duszy. Kobieta - to nie tylko kwiat, to kamień, co z czasem się kruszy.
Samuel

U nas bez zmian. Buziaki panienki

czarna dziekuje bardzo!!
a co z m?? zdradz nam

marma no to pieknie ze z maluszkiem wszystko ok !! oj kochana na te skurcze to ty dlugo nie polezysz :) ale to nic bo dzieciaczek jest w wysmienitej formie :)

a ja po szkole dumna z mojej malutkiej coreczki bo jak nie nosi pieluch juz dlugo tak do szkoly zakladalam gdyz obcy ludzie mnie nie widzi , jezyk inny ale dzis zrobilam test i wzielam ciuszki na przebranie a pieluchy nie zalozylam powiedzialam nauczycielowi jak mowi kiedy chce do toalety , pokazalam jej toalete i moja dzielna dziewczynka dogadala sie haha nie zmoczyla sie i dzielnie poszla z pania do toalety!!

No jaką zdolną masz córe!!!! Brawo!!!

Martyna a To nie była co miesięczna kontrola??? i dobrze ze już lepiej:tak::tak:

Pati zdrówka!!!

Magdasf biedny Stasiulek a może to nie świnka???

Lilunia nie zapeszaj nie zapeszaj:-p:-p:-p:-p ale super sie czyta takie optymistyczne wieści.

Marma to już kawal dzidziolka jest moja Laura miała miej jak się urodziła a wykluła się raptem 2 dni przed terminem:-D:-D:-D:-D:-D

Czesc dziewczyny SUPER MIŁEGO I UDANEGO DNIA KOBIET
MY WSZYSCY CHORZY NA ZAPELENIE KRTANI JA PLUS GRYPA. WYGLADAM JAK WIDMO . mAKSIO NON STOP PŁACZE.
LILUNIA TO SUPER ZE MALY TAK REguje na siostre

magdas a moze uczulenie na glutem. Maksio tez nam wygladał jak tarka i okazała sie ze jest bezglutenowy bezmleczny bez białkowy bez marchewkowy bez bananowy bez jabłeczny. Juz nie wiem co mu dawac. przeszlismy całkowicie na diete bezglutenowa i jest cit lepiej. jak mam mu cos dac to tak sie boje ze szok. Bo zaraz cay wysypany a do tego ma tak kwasne kupy ze zaraz odparzenie do krwi

Kochane dzis nasze swieto wiec wszystkiego naj naj!!!!!

u nas slonecznie ale -2 wrrr zero spacerku bo mloda ma katar wiec siedzimy w domku, moze wieczorkiem jakies zakupy albo jutro bo w sobote mamy imprezke ur.Wiki oprocz tego jedziemy do primarku i Ikei uwielbiam takie dni kiedy cos sie dzieje a jak juz wchodza w to zakupy to juz wogole mogla by juz byc sobota :-)

milego dnia babeczki

Wczoraj P wrocil pozniej z pracy i połozna do mnie zadzwoniła ze lekarz musiał wyjsc wczesniej, wiec duzo w tym mojej winy nie było. No ale ide dzisiaj na 14 do niego prywatnie. A kontrolna powinnam miec w nastepny poniedzialek, no ale przez te stawiania sie przyspieszyłam o tydzien. Dzisiaj sie dowiem co i jak :-)

No i dla wszystkich kobiet i małych kobietek Wszystkiego Najlepszego :-)
Musze sie pochwalic ze nawet w niedziele w szkole dostałysmy kwiaty od chlopaków z grupy :-) Ciekawe czy moj P dzisiaj pamieta o tym dniu... heh

Hej laski. Ja po wizycie. Ogolnie wszystko wyglada ok, szyjka trzyma, mała ułozona głowka w dół, wazy jakies 2.100. Jesli twardnienia brzucha sie powtórzą, szczegolnie w nocy to mam natychmiast kupic fenoterol + isoptin i jesli zaczne brac to musze do konca 37 tygodnia. Recepte w razie czego mam, ale mam nadzieje ze nie bede musiała jej wykupowac... No nic zobaczymy... No i za duzo tyje, najprawdopodobniej przez tą niedoczynnosc tarczycy, ale z waga juz ogolnie masakra... No i powiedział ze jesli te twardnienia wystepuja przy lezeniu i odpoczynku to moga byc niebezpieczne, wiec jesli sie powtorza to od razu te leki. No ale najwazniejsze ze szyjka trzyma i ogolnie wyglada ok :-) A w poniedziałek ide znowu, ale juz do przychodni, bo musimy zrobic w koncu cytologie i posiew GPS, no i rutynowe badania krwi i moczu, bo teraz nie robiłam.

Ja od P dostałam kwiatka (doniczkowego) i ciasto, ktore skonsumowalysmy z mamą :-)

martyna to dobre wiesci ale uwazaj na siebie

laski pocieszmy dagmare pisze na FB ze ma dola biedaczka :( Dagus jestesmy z Toba!!!!!!!!!

Martynka - no to dobre wiadomości :-) tylko kochana dbaj o siebie i trzymaj w dwupaku jeszcze trochę
Marma - juz blizej niz dalej, trzym się :tak:
Minisia - wszystkiego naj naj naj dla Wiki :-) no i gratulacje dla Weronisi
Agamir - zdrówka dla całej rodzinki!!! gdzie zapisujesz Antosia do przedszkola?
Magda - może to faktycznie gluten, jak pisze Agamir?

A ja własnie zapisałam młodego do 8 czy 9 przedszkoli :zawstydzona/y: mam nadzieje, że gdzies sie dostanie :confused: nie wiem czy dobrze wybrałam, ale zobaczymy. jako pierwsze wskazałam to przedszkole Strona Główna Przedszkola - Przedszkole 196 nie jest to najbliżesze mnie, ale podoba mi sie ich program, głównie edukacja matematyczna, z której ja mam tyły, no i mam po drodze do pracy, a jak ciepło bedzie, to 15-20 min piechota od domu mam, zależy jak szybko młody bedzie szedł ;-)

reklama
martynka ja tez czasem mam straszne napady głodu, ciężko się ograniczać ;-), ja jakos nie umiem, sczeególnie na słodycze i czekolade
daga trzymaj się

a ja dalej pociagająca ;-), już mam dość, bo mam zawalone zatoki; a tak pozatym kopiuj wklej; dzisiaj ma byc niby 11 stopni- zobaczymy. nasz zapisany do tego co i ja i M chodziliśmy, pod blokiem tesciów, do każdego mamy daleko i nie po drodze do jobu ;-) Przedszkole Miejskie nr 1 w Kożuchowie, Przedszkole Kożuchów

Do góry