reklama
A
agamir
Gość
asiu wielkie gatulacje. Zdrowka dla małej. Szybkiego powrotu do domku
wanilia79
Entuzjast(k)a
Tak sie zastanawiam...
A gdzie fotki łóżeczek?? Gdzie wybory wózków naszych brzuchatek, gdziee fotki maleńkich ciuszków??
Kaka u mnie prakrycznie wystarczy wrócić do fotek z października 2008 ;-);-), łóżeczko, pościel, wózek, ciuszki w większości te same.
Tylko maluszek inny, oj zupełnie inny :-):-). I jak zgram fotki to obiecuję wrzucić.
Hello
U nas weekend tak szybko mija że jestem aż w szoku
Zaraz zabieram się za Pit-a koleżanki, musze w końcu wybrać ośrodek na wakacje aaaa i nie pochwaliłam się ale udało mi się wywalczyć plac zabaw na naszym osiedlu i do tego ogrodzony!!! JUPIIIIIIIIIII i jutro mamy zebranie w związku z tym wiec zamierzam się przygotować
No nic zabieram się do roboty
Karolka nie wiem o jakie ci chodzi posty jak o nasze stare sa tutaj Pamiątki z okresu ciąży:-) a z pracą widzę nie ciekawie może w tym tyg winko i pogaduszki???
Natusia a tak sie zastanawiałam gdzie zniknełaś biedny mały. Dobrze że juz w domciu
Marma a już miałam do Ciebie pisać a widze że masz dostęp do bb;-);-);-)
U nas weekend tak szybko mija że jestem aż w szoku
Zaraz zabieram się za Pit-a koleżanki, musze w końcu wybrać ośrodek na wakacje aaaa i nie pochwaliłam się ale udało mi się wywalczyć plac zabaw na naszym osiedlu i do tego ogrodzony!!! JUPIIIIIIIIIII i jutro mamy zebranie w związku z tym wiec zamierzam się przygotować
No nic zabieram się do roboty
aaaa na fotkowym Anulka))
Karolka nie wiem o jakie ci chodzi posty jak o nasze stare sa tutaj Pamiątki z okresu ciąży:-) a z pracą widzę nie ciekawie może w tym tyg winko i pogaduszki???
Natusia a tak sie zastanawiałam gdzie zniknełaś biedny mały. Dobrze że juz w domciu
Marma a już miałam do Ciebie pisać a widze że masz dostęp do bb;-);-);-)
reklama
Podziel się: