reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
Tak sie zastanawiam...
A gdzie fotki łóżeczek?? Gdzie wybory wózków naszych brzuchatek, gdziee fotki maleńkich ciuszków??

Tak sie zastanawiam...
A gdzie fotki łóżeczek?? Gdzie wybory wózków naszych brzuchatek, gdziee fotki maleńkich ciuszków??

Kaka u mnie prakrycznie wystarczy wrócić do fotek z października 2008 ;-);-):-p, łóżeczko, pościel, wózek, ciuszki w większości te same.

Tylko maluszek inny, oj zupełnie inny :-):-). I jak zgram fotki to obiecuję wrzucić.

Hello
U nas weekend tak szybko mija że jestem aż w szoku:szok::szok::szok::szok:
Zaraz zabieram się za Pit-a koleżanki, musze w końcu wybrać ośrodek na wakacje:-p:-p aaaa i nie pochwaliłam się ale udało mi się wywalczyć plac zabaw na naszym osiedlu i do tego ogrodzony!!! JUPIIIIIIIIIII i jutro mamy zebranie w związku z tym wiec zamierzam się przygotować:-p:-p:cool2::cool2::cool2:
No nic zabieram się do roboty:-D:-D

aaaa na fotkowym Anulka:)))​

Karolka nie wiem o jakie ci chodzi posty jak o nasze stare sa tutaj Pamiątki z okresu ciąży:-) a z pracą widzę nie ciekawie:sorry::sorry::sorry: może w tym tyg winko i pogaduszki???

Natusia a tak sie zastanawiałam gdzie zniknełaś biedny mały. Dobrze że juz w domciu

Marma a już miałam do Ciebie pisać a widze że masz dostęp do bb;-);-);-)

reklama
Czarna chodzi mi że aktualnie brzuchatki nic sie nie chwalą. Może zamiast winka to kawka bo pewnie z Hanką wpadne;-)

Do góry