reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Czarna no mam łączność ze światem. Inaczej bym ześwirowała.

Kaka zapraszam na wątek zakupowy 2008 tam wszystko jest :) W sumie nie wiele dokupiłam . Ze dwa bodziaki jakiś komplecik i parę śpioszków :)

A ja dziś mam jakiś niezbyt humor. Brzuch mnie pobolewa i skurcze łapią. Martwię się... Zobaczymy co mi jutro na badaniach wyjdzie....

Ania jest po prostu boska :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam niedzielnie - ale fajne wiadomości - gratulacje dla Asi i Anulki - nareszcie maleńka jest na świecie.
Super.

A ja wróciłam od rodziców - młody wyszalał się, popluskał w wannie :tak: bo u nas prysznic tylko. No i miał frajdę.
Dodatkowo porozpieszczany przez dziadków.
A jutro do pracy, w środę jadę z moją ekipą gimnazjalistek na zawody w piłkę ręczną.
No i mam nadzieję, że dziouchy powalczą.
Zmykam na filmik komediowy.
Buziaki :-)

Hello Laski :-)
My dziś bylismy po południu w Hulakula - Maciek był zachwycony. Nawet się na mnie nie oglądał, leciał przed siebie, do nowych atrakcji. Szkoda, że nie wzięłam aparatu :-( Jutro kinder bal, maćkowy outfit jeszcze muszę odprasować, ale to już chyba rano, bo teraz mi się nie chce. Swoje też muszę odszykować rano. Panie w żłobku powiedziały, że w przeciwieństwie do zeszłego roku nie wpuszczą nieprzebranych rodziców, więc na szybko musiałam coś wymyśleć. Padło na kowbojkę :cool2: mam dżiny,koszulę,kamizelkę i apaszkę. Niestety brak mi kapelusza :-( dziś troszkę pojeździłam i poszukałam, ale nic nie znalazłam. Może jednak mnie wpuszczą ;-)
Teraz łamię dietę i popijam drugi kieliszek winka,ale potrzebowałam tego,więc może taki grzeszek jakośprzejdzie niezauważony,mam nadzieję :zawstydzona/y:
Kaka - coś tak widzę, że ciągnie Cię do rodzeństwia dla Hani ;-) to kiedy się umawiamy? Ja prawdopodobnie znowu startuję maj, czerwiec,co by na wiosnę się wyrobić ;-)
Czarna - nie wiedziałam, że z Ciebie taka działaczka spółdzielcza :-)
Magdziunia - trzymam kciuki za dziewczyny :tak:
Marma - współczuję szpitala. W swoim życiu długo nie poleżałam, bo może raptem w sumie tydzień by się tego nazbierało, ale nic przyjemnego. O żarciu nie wspomnę i nuuuuuda. Jedyne co to, szczerze mówiąc w październiku teraz, co byłam 2 dni przynajmniej sobie odpoczęłam. I mam nadzieję,że Ty odpoczniesz i szybko Cię do domku wypiszą :tak:
Natusia - zdrówka dla Bartusia, się musiał kurczę tym bb-rota, co to większość dziewczyn przeszła, zarazić :sorry2:

Ja cały weekend w szkole. Wykonczona jestem, od kilku dni mnie mecza bóle krzyża i żeber, wiec masakra...

Lilunia GRATULACJE :-)

Ehhh nastepna Marma, a potem ja.... Jakos sie bac zaczynam... hehe

U mnie znaleźli jakąś bakterię. Będę brała antybiotyki w czopkach. Brzuch twardnieje skurcze dalej się pojawiają pomimo maksymalnej dawki leków. Musze leżeć plackiem. Właśnie czekam na USG czy szyjka się skraca. Perspektywy wyjścia w najbliższym czasie zerowe. Generalnie mam doła.

marma oj wierze ale glowa do gory, wiem ze sie ciagnie ten czas ale zobaczysz jak juz sie urodzi to bedziesz sie smiala z tego:)
ale do konca ciazy nie bedziesz lezala na bank! moze do poczatku 9m-ca pozniej mysle jakas przepustka bedzie sie nalezala :)

Cześć laski
czekam na położną i oglądam drukarki na all. Muszę kupić, bo okazuje się, że ciągle mi potrzebna :dry:. Może doradzicie coś, bom kompletny laik. Wiem tylko, że laserowa lepsza od zwykłej :cool2:

Marma współczuję tego leżenia. Sory za oklepane frazesy, ale wypoczywaj teraz, bo niebawem będziesz chodzić na rzęsach, jak ja teraz :tak:. Ciesz się, że neta masz, ja miałam total sufit i blada ściana :nerd:

Martyna dużo Ci jeszcze tej szkoły zostało???

Trina ale mi ochoty na winko narobiłaś!!!!!!!

Natusia biedny Bartuś.

Ok plan na dziś wykonany choc jeszcze mnie czeka zebranko:tak::tak::tak: u nas dziś piknie oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czarna chodzi mi że aktualnie brzuchatki nic sie nie chwalą. Może zamiast winka to kawka bo pewnie z Hanką wpadne;-)
to sie jeszcze zgadamy;-)
Zmykam na filmik komediowy.
Buziaki :-)
jaki filmik oglądałaś bo ja szukam dobrych komedii:tak::tak:
Hello Laski :-)
My dziś bylismy po południu w Hulakula - Maciek był zachwycony. Nawet się na mnie nie oglądał, leciał przed siebie, do nowych atrakcji. Szkoda, że nie wzięłam aparatu :-( Jutro kinder bal, maćkowy outfit jeszcze muszę odprasować, ale to już chyba rano, bo teraz mi się nie chce. Swoje też muszę odszykować rano. Panie w żłobku powiedziały, że w przeciwieństwie do zeszłego roku nie wpuszczą nieprzebranych rodziców, więc na szybko musiałam coś wymyśleć. Padło na kowbojkę :cool2: mam dżiny,koszulę,kamizelkę i apaszkę. Niestety brak mi kapelusza :-( dziś troszkę pojeździłam i poszukałam, ale nic nie znalazłam. Może jednak mnie wpuszczą ;-)

Czarna - nie wiedziałam, że z Ciebie taka działaczka spółdzielcza :-)
ooo pierwsze słysze ze rodzice też sie przebieraja super!!!! i czekam na fotki:-p:-p a ze mnie zanda działaczka społeczna tylko tu gdzie mieszkam w zarządzie głównie siedza same stare pryki i takie tez chodza na zebrania wiec zostałam jedna aby cokolwiek wywalczyc dla dzieci:tak::tak::tak:
U mnie znaleźli jakąś bakterię. Będę brała antybiotyki w czopkach. Brzuch twardnieje skurcze dalej się pojawiają pomimo maksymalnej dawki leków. Musze leżeć plackiem. Właśnie czekam na USG czy szyjka się skraca. Perspektywy wyjścia w najbliższym czasie zerowe. Generalnie mam doła.
o jaaaaa współczuje!!!! ale przydobrych wiatrach to tylko i aż 1,5 tyg;-);-);-)
Cześć laski
czekam na położną i oglądam drukarki na all. Muszę kupić, bo okazuje się, że ciągle mi potrzebna :dry:. Może doradzicie coś, bom kompletny laik. Wiem tylko, że laserowa lepsza od zwykłej :cool2:

.
laserówke polecam jak najbardziej i fajnie jakby miała wifi:tak::tak: dobre są Hp;-) i Konica
my mamy taka Drukarka KONICA MINOLTA MAGICOLOR 2530 DL (1484027365) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy w sumie OK ale czasami zadławi sie papierem bo za duzo pobierze:dry:

Witajcie.
Jejku jaki dziś miałam motorejszyn w pupie - sorki za wyrażenie - ale załatwienie przez zawodami ostatnich papierkowych spraw.
Ale poszło i jestem happy - miałam jechać własnym samochodem, ale w końcu stanęło na autokarze.
I dobrze - nie martwię się drogą tylko sobie spokojnie pojadę.
Ufff :-)

Czarna wczoraj oglądałam polski filmik "Święty interes" a poza tym to jeszcze parę oskarowych pozycji - "Czarny łabądź" czy "Jak zostać królem" w weekend zobaczyłam.
Trzeba było się w pełni zrelaksować.

Fajnie, że udało się z placem zabaw.

Miałam coś jeszcze napisać, ale syncio

reklama
Witam i ja
Czarna - fotki są na fb, zapraszam :-)
Magdziunia - a kiedy dokładnie ten turniej, żebym mogła we własciwym czasie kciuki trzymać :rofl2:
Marma - biudulko, ale to w razie czego chyba nie bedą Cie do 40 tyg trzymać, tylko do 36?
Wanilka - nie mam pojecia o drukarkach :zawstydzona/y: a co do winka to Stasia na flachę i pij ;-):cool2::cool2::cool2:
Martynka - i Ty też już prawie na finiszu :szok: następna chyba Pati jest, później Ania i Natusia

U nas nudy, nie pisałam chyba wcześniej, ale dla towarzystwa mężowego zapisałam się na niemiecki dla początkujących. Wielkie to poświęcenie dla mnie, bo delikatnie mówiąc nie pałam miłością do tego języka, a i słuchanie go nie nalezy do przyjemności. Ale że M koniecznie chce do tej Szwajcarii wrócić (ostatnio nawet papiery do swojej byłej pracy tam złożył :oo2:), to musze sie tego niemieckiego naumieć, żeby mnie tam z mojej pracy wysłano. Moja instytucja prowadzi darmowe lektoraty dla pracowników i małżonków, wiec się zapisaliśmy i chodzimy :rolleyes2: a że kurs jest intensywny, 4x w tyg, to już wymiękam. Zaczęliśmy miesiąc temu a dzis juz drugi sprawdzian:szok:.

Do góry