reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Witam sobotnio - pogoda z rana zapowiadała dzień pochmurny, ale teraz już świeci słoneczko i chyba na spacer się wybiorę z Sebciem.
Ufarbowałam sobie włoski i czekam aż cały proces przebiegnie do końca.
Qrcze starość czy co bo tyle siwulców się pokazało ... :no::wściekła/y:
A poza tym, to nuda.

reklama
Patrycja mały ślicznie przybiera a z tymi wodami to mam nadzieję że wszystko będzie w normie.

Magdziunia ja się już nie mogę doczekać fryzjera. Planowałam iść w przyszłym tygodniu...

a ja leże i leże i leża i minie już tyłek boli od tego leżenia!Jeszcze dziś jest wredna zmiana i odwiedzających wyrzucają grrrrrrrrrrr

Witam się dziewczyny! Trochę mnie nie było, ale już jestem;-)

U nas ostatnio trochę się działo,niestety Bartek załapał wirusa,dostał biegunkę i wymioty i musiał zostać na oddziale. Od wtorku więc był w szpitalu a ja z nim:no::no::no:
Już jesteśmy w domu, Bartek czuje się całkiem dobrze, wszystko mu przeszło., ale ja jakaś wykończona jestem:-( Bartuś zrobił się taki przylepek, nic tylko mama i mama:sorry2:
Na nic nie mam siły, pobolewa mnie brzuch.Mam nadzieję,że z maluszkiem wszystko ok.
We wtorek mam wizytę u gina, już nie mogę się doczekać.

U mnie też fryzjer się kłania ale narazie nie bardzo mam czas. Mieszkanko trzeba ogarnąć.
Przyszły tydzień mam zajęty,poniedziałek badania, wtorek gin i wizyta w zusie (cały dzień zejdzie) środa rano ja do alergologa później z Bartkiem do dziecięcego alergologa i jeszcze lekarz M,pewnie dostanie skierowanie na badania i do kardiologa więc tydzień lakarzy u nas:no:

Poza tym wszystko po staremu:tak:

Miłego weekendu:tak:

heloo
ja po pracy teraz 3 dni off ale awansik mam w kieszeni i podwyzke jestem happy !!!
kolega odchodzi i wskakuje na jego miejsce :)

zmeczona jestem na maksa ale takie informacje dodaja sil wreszcie cos pozytywnego ;)

ciezaroweczki usmiechu i pogody ducha zycze!!!

natusiaMa zdroweczka!!!

co do fryzjera to i ja sie wybieram ale jeszcze nie wiem co raczej nie obetne bo mezo sie nie zgadza moze pasemka blond jeszcze nie wiem bo dobrze sie czuje w tych ciemnych wloskach

u nas leje 2 dzien na przemian ze sloneczkiem ot angielska pogoda ale ciepelko 10st :)

natusia ja teraz miałam taki tydzień, a następny tez zaczyna mi się od pobieranie krwi, a jedne siniaki jeszcze nawet nie zeszły

A tak to normalnie tylko wolniej, sprzatanie, spacer z młodym, obiad, drzemka;-) moja oczywiscie

Minisa a u nas dziś -4. Widzę, że wiosna najpier do Was przychodzi.
U nas kopiuj wklej. W pracy ciężko ale za chwilę będę miała 1 miesiąc za sobą i chyba zacznę nowej szukać...
Wpadłam dziś na BB z nadzieją, że jakiegoś maluszka poznam.

No wiec pisze tutaj

Maciuś ma siostrzyczkę!!!!!!!!!!!​

Dziś o godzinie 9:25 przyszła na świat nasza słodka Anulka. Waga 3250, długość 52. Szczęśliwi rodzice.

G R A T U L A C J E​

Karolka tak u nas wiosna szybciej
co do pracy to dlaczego przez atmosfere???

GRATULACJE DLA SZCZESLIWYCH RODZICOW KOLEJNEGO MALUSZKA NA NASZYM WATKU!!!!!

reklama
Do góry