reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Wiole wiesz że by nie było ale nigdy nie wiesz kim będzie Szymek czy też Stasiu:blink: życie pisze rózne scenariusze:-p:-p Oczywiscie ŻARTUJE!!!! I PLUJĘ ZA SIEBIE

No dobra aby nie bylo skrobne coś od siebie:)))
Zima u nas na całego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na szczęście dni szybko mijają więc nie jest tak źle:tak::tak::tak:
Po za tym dostaliśmy propozycję na wakacje w Chorwacji ale mam mieszane uczucia bo nigdy nie bywałam w takich miejscach:zawstydzona/y::zawstydzona/y: a moze Wy macie sprawdzony teren????? i coś polecicie???
Po za tym jestem wściekła na siebie bo wczoraj poskracałam wszystkie spodnie (bo jestem nie wymiarowa) i nagle maszyna przestała mi szyć!!!!!!!!!! teraz ona w serwisie a ja bez spodni:(((

Oj czarna pluj, pluj!!!!!!!!!!

Ja też wszyskie portki skracać muszę! Krawcowa wiecznie na mnie zarabia.

reklama
Ja moze jestem bardziej nerwowa i jak emocje opadna inaczej postapie teraz jestem mega zla i narazie tak postanowilam a ze nie naleze do osob zlych jest duze prawdopodobienstwo ze sie zlituje w kazdym razie jesli tak to tylko ze wzgledu na m zeby nie musial sie zle czuc

i nie uwazam sie za glupia czy dziecinna poprostu emocje czasem biora gore i myslimy inaczej niz w rzeczywistosci zrobimy chce go jakos ukarac i wiem ze to najlepszy sposob kiedy ktos wyciera sobie toba tylek czujesz sie zle bo ktos wyrazil sie zle na twoj temat ktos kogo poprosilas o pomoc nagle zamiast ci pomoc w innej sprawie zarzuca tobie cos zupelnie bezpodstawnie!! dlatego mam ochote sie zemscic na nim wiem ze byc moze tego nie zrobie poki co mam nerwa

na zamknietym opisalam

Ostatnia edycja:
A mi wrózka smsowa powiedziala, że bede bardzo długo czekała na dziecko i ze urodzę zdrowego syna. A potem mąż mnie zostawi...W ciąże zaszłam miesiąc później i urodziłąm zdrową córę! A mąż jeszcze ze mną wytrzymuje.

dobre z tymi wróżkami. Ja jeszcze nigdy nie byłam u wróżki a może najwyższa pora się udać :p

Ja dziś zaliczyłam mega zakupy. Większość spożywka i chemia ale udało mi się wynaleźć piękny szlafroczek dla siebie i odkryłam świetny komis dziecięcy gdzie ceny są lumpeksowe a ciuszki w znacznie lepszym stanie :) Torbę do szpitala pouzupełniam o kosmetyki dla siebie i dla bąbla, pieluchy i takie tam. Reszta na allegro.

KAKA syn przed Tobą a co do meża to gdzie znajdzie lepsza. Ma swoje szczescie w domu

MINISIA ja sie Tobie nie dziwie wiesz ja w złosci robie rózne rzeczy i mowie takie głupoty ze czasem az mi wstyd ale wszyscy wiedza ze taka jestem . ALE JESLI JESTEM CZEGOS EWNA WALCZE DO KONCA I NIE ODPUSZCZAM. wypic raz kiedy i po uzgodnieniu to oki ale nie w ten sposób

CZARNA MASZ TYLE SPODNI ZE MASZYNA MOZE POSTAC JESZCZE TYDZIEN

WANILA I JAK SIE CZUJESZ JAKO PODWOJNA MAMA? JAK CI ZE SZKRABAMI. JAK MAZ SIE CZUJE JAKO PODWOJNY TATO?

A U NAS ZIMNO OKROPNIE CZEKAM NA WIOSNE. DOSC ZIMY

RESZTA PO STAREMU CZYLI JAK ZAWASZE BRAK CZASU. CHLOPCY ZROBILI SIE WZAJEMNIE ZAZDROSNIE O SIEBIE JAK ZAJMUJE SIE mAKSIEM TO PŁACZE ANTOS JAK ANTOSIEM TO MAKSIO CZASEM NOSZE OBU DLA SWIETEGO SPOKOJU.

ANTOS JEST W NAJLEPSZEJ FAZIE BUNTU DWULATKA I CZASEM WYMIEKAM A CZEKA MNIE ZA ROK KOLEJNY BUNT DWULATKA
CZY WASZE DZIECIACZKI TEZ SA NIEZNOSNE CZASEM I PŁACZA TUPIA I KRZYCZA CZY JA JESTEM NIENORMALNA MAMA I MYSLE ZE MAM TYLKO JA NIEDOBRE DZIECKO

MALUCHY SPIA A JA MAM CHWILKE ZEBY COS NAPISAC I WAS POCZYTAC.

ZYCZE MIŁEGO TYGODNIA

LILUNIA CZEKAMY NA PIERWSZA DZIEWCZYNKE

MINISIA SPOKOJU SPOKOJU I ROZWIAZANIA PROBLEMU

KAKA PRACUJ NAD SYNEM

Magdasf1 a ja Ci zazroszczę bo ja mogę tylko przez telefon ale nie ukrywam, że czasem dzwonię do swojej sprawdzonej wrózki i jeszcze się nie zawiodłam:tak: po za tym sama się tym trochę interesuję:tak: może Ci kiedyś sama powróżę:-D
Agamir u nas też bunt ale nie jest zle, albo może to ja jestem bardziej tolerancyjna.
Marma fajnie, że zadowolona jesteś po zakupach:tak:

Wczoraj kupiliśmy Lence fotelik samochodowy taki na którym niżej siedzi bo do tego, który miała za nic nie chciała wsiadać a teraz siada sama, podnosi rączki do góry i czeka kiedy ją zapnę i jest ok.
Ja ostatnio mam dużo pracy, ale z tego się cieszę, ćwiczenia robię 3 x dziennie i jak się nie męczę to nie boli ale jak np. poodkurzam cały dom to czuję plecy, ale cóż starość nie radość:tak:
Mojemu M też się telefon rozdzwonił, bo ciepło się zrobiło i daliśmy ogłoszenie do gazety, ale fajnie bo coraz więcej roboty mu się szykuje na ten rok:tak:
No to się pochwaliłam:zawstydzona/y:

ulka to zdrowka i uwazaj na siebie
super ze interes twoj i m sie kreci tak dalej!!

agamir dziekuje
a dzieci coz moje nie tupaly ale tez sa niegrzeczne ;/

marma
super takie przygotowania

Ja wciąż w dwupaku. humoru brak. noc nieprzespana. Młody wczoraj był ponad 14 godzin na nogach bez drzemki. wstał po 7.00 a spac poszedł przed 22.00. wczesniej nie było mowy. Idę sobie znaleźć jakie zajecie żeby nie myslec kiedy "to" nastąpi. miłego dzionka.

reklama
Agamir podwójna mama - podwójne szczęście i zmartwienia, póki co więcej tego pierwszego (żeby nie zapeszyć). Ja teraz zdecydowanie bardziej spokojnie podchodzę do sprawy, nawet wczoraj położna mnie pochwaliła :zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-), pozwolę Stasiowi odrobinkę pomarudzić, aby w tym czasie zjeść śniadanie, gorzej z Szymonkiem, mam pierwsze objawy nie tyle zazdrości, co doskwierającej konkurencji (że się tak wyrażę). Szymonek nie wyżywa się na Stasiu, ale widzi , że nie jest już w centrum naszego zainteresowania. Staramy się okazywać mu tyle samo miłości, ale już z czasem jest gorzej, szczególnie moim, bo Staś dużo wisi na cycu. Widać, że jest mu przykro, że nie ma mamy na wyłączność jak dotychczas.
A m jakby bardziej spanikowany niż przy Szymonku, może dlatego, że dużo mniej zajmuje się Stasiem niż Szymonkiem.

To się rozpisałam.
Staś śpi, a Szymonek z tatą na zakupach. Ja muszę troszkę poprasować i ogarnąć bajzel ;-).

Asia, ostatnie dni ciąży też dały mi się we znaki, świadomoc, żę ten moment za chwilę nastąpi powoduję, że mimo iż trudny to chcemy go mieć za sobą.

Ulka fajnie, że interes m kwitnie! a A Tobie zdrówka "starowinko";-)

Do góry