reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

lilunia to dobre wiesci !!!czekamy na rozwiazanie :)
wiola syneczki cudowne!!!!
ulka to cwicz cwicz zdrowka zycze

Werka byla u lekarza z tatusiem, osluchowo w miare czysto dostala syropek mam nadzieje ze pomoze chodz juz wieczorkiem przed snem bylo duuuzo lepiej!!!!

a w niedziele wolnosc kolezanka idzie na swoje !!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hej laski :-)
A ja sobie wlasnie leze w lozku z laptopem :biggrin2: O jak mi dobrze... hehe Mały u dziadków, a Patryk o 6 rano pojechał na jakąs fuche i bedzie dopiero pozno wieczorem i jutro tak samo... ehhh Robią z kumplem jakis remont w domu pogrzebowym... :-D ha ha Zaraz musze wstawic pralke i ogarnac sie troche z ciuchami i ogolnie troche poogarniac w mieszkaniu, a tak mi się nie chce ... hehe

I tak sobie wspominam, ze Rafał od poczatku był grzeczny, nie było z nim problemów, spał ładnie, przy ząbkowaniu prawie zero marudzenia, mało chorował itd... I tak sobie mysle żeby ta mała też taka była spała ładnie itd... Jaaa to byłby raj... Ale mam stracha że to bedzie mała łobuziara :-D hehe

Wiolu szczuplutka jestes, wiec nadmiar kg zleci raz dwa.
Kaka niedługo wiosna pora rodosna wiec moze i u ciebie cos zakwitnie w brzusiu ;-)
Oby to była masa mięśniowa;-) Ja się nie piszę teraz na drugie. Może kiedyś taki suprajs mi życie zrobi.

Witam niedzielnie. Mrozy wróciły beeee
Wczoraj mega się wciekłam na m. Po pracy w piątek kupiłam kg karkówki, surówki i ziemniaki (ziemniaki były na wierzchu reklamówki). Dałam M do rozpakowania i ruszyłam dalej na zakupy. Chciałam wieczorem upiec ta karkówke ale jakos mi nie wyszło. Następnego dnia pojechaliśmy do babci i wróciliśmy dopiero wieczorem. Pytam sie M. gdzie schował karkówke. Bo jak do lodówki to musze ja szybcikiem upiec, a jak do zamrażarki to moge się z nią w niedziele rozprawić. A on mi na to, jaka karkówka???? On widział tylko ziemniaki....Wsadził mięso do kosza na warzywa i kwitła tam w ciepłym ponad 24h. Efekt taki, ze karkówka poszła do kosza a mi się krew zagotowała, nie lubię takiego marnotrastwa. No ale zeby sie zrehabilitowac poszedł do sklepu i kupił nowe miecho.
No ale u babucni było milutko, dostalam kawł ciacha na niedzielę;-)
Widzę, ze się dzieciątka niedługo wyklują. Oj milusio, w końcu wiosna idzie! przebisniegi.jpg

Ja dalej 2 w 1.
No kochana, chyba dni Ci się dłużą niemiłosiernie. Ale widać Ani się nie spieszy. Byleby terminu nie przegapiła :tak:

Karola, jak to facet jak nie wyłożysz kawy na ławe to nie rozumie/widzi :-p:-p:-p

Moje malutkie ma zaropiałe oczko, a ja pierwsze większe zmartwienie :sorry:, przemywam, przemywam i niewiele pomaga. Starszak daje popalić, niby ciągle wyznaje miłość Stasiowi, a ja biegam za nim, żeby nie właził do łóżeczka i nie gniótł maluszka:no:

Czekam na wiosnę, a tu zima wróciła. Hop, hop...gdzie jesteś wiosenko, ciepełko......

Wanila Maksio tez miał bardzo mono zaropiałe oczki kazali mi w instutcie przemywac oczko szałwia i dali antybiotyk po 2 dniach przeszło. Szaławia jest u nas zawsze wiec jak cos z oczkiem to od razu przemywam. Ja przemywałam swietlikiem i dostałam bure ze swietlikiem

wanilia a może kanalik, ja tak miałam przy młodym i aż do 3 miesiąca, najpierw płyn fizj, potem biodacyna, a potem antybiotyk inny jakis i masaż kanalika pomógł

A my tradycyjnie po basenie, frytach i myszce( lodach), ja oczywiscie po czekoladowych

Ja zwykle przemywałam oczko rumiankiem i pomagało.

Za szybko mijają mi te weekendy. Juz sobie nie potrafie wyobrazic;-) jak to było jak jeszcze niedawno chodziłam do pracy również w sobotę.
Do dobrego łatwo się przyzwyczaić. A i tak mi szybko weekend ucieka.

Dopbrego tygodnia laseczki. Może Anulke poznamy;-)

Ja też się witam w dwupaku :) Weekend przeleciał bardzo miło i rodzinnie. Od jutra zabieram się za dokompletowanie wyprawki i szykowanie toreb do szpitala. Choć przyznam się szczerze że pod względem brzuchowym czuję się fantastycznie i mam tylko nadzieję że to nie jakaś cisza przed burzą.Śmieje się z M że zrobię mu na złość i urodzę w maju :p Ciągle chodzi i mówi że mogła bym już urodzić bo ma mnie już dość i mojego marudzenia :p

Lilunia ja tu ci mocno kibicuję :)

reklama
Wioluś przesłodkich masz chłopczyków w domciu!!! co do oczka popytaj położną ja osobiście z rumiankiem bym uważała może uczulać. Ewentualnie czarna herbata, sól fizjologiczna lub woda przegotowana.

Kaka ja tak ostatnio zrobiłam z piersią z kurczaka:sorry::sorry::sorry:

Lilunia już za chwilkę za momencik....:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D

Marma torbe szykować możesz ale choc te 4 tyg jeszcze zaciskaj nóżki:tak::tak::tak:

Ulka powodzenia w ćiwczeniach;-) oby ból ustąpił i nie powrócił:tak::tak:

Martyna wiesz jak to mówią nadzieja Matka ....:rofl2::rofl2::rofl2: ale szczerze życze Ci aby córcia wdała sie w braciszka:tak::tak::tak:

Do góry