reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Dzien doberek babeczki:-)

Wiola ale masz bobasa!!!!!! Sliczny,malutki,cudny!!!!!alez bym znowu sobie ponosila,poprzytulala takie male cudo:tak::tak:Szymonek zachowuje sie jak najbardziej normalnie ale teraz to pewnie masz oczy dookola glowy;-)A z oczkiem to jak czarna pisze najlepiej poradzic sie poloznej, pokaze jak ewentualnie masowac oczko czym przemywac:tak:
Marma wiesz, twoj m. "troche" przyczynil sie do twojego stanu wiec niech teraz cierpi:-D:-D:-Da moze teraz ma wiecej spokoju, bo jak bedzie drugi robaczek juz z wami to dopiero bedzie hardkor:-D
Lilunia ja trzymam kciuki zeby sie juz ruszylo u was, poszlo szybko i w miare bezbolesnie:tak:
Martyna marzenia....:-p:-p:-p:-p:-p:-p

My dzisiaj wybieramy sie do lekarza z malym, zrobila mu sie na kolanach taka brzydka wysypka, poki byla blada to myslalam ze zejdzie ale zaczela puchnac skora w jej miejscu, nie za bardzo wiem z czego ona moze byc bo proszek,plyn do plukania,jedzenie a nawet otoczenie (niestety) to samo, jedyne moje podejrzenie to serki bo chce je zjadac kilogramami wiec odstawilam calkowicie i zobaczymy, chociaz z drugiej strony gdyby to bylo z tego to wysypka byla by na calym ciele.
Kompletnie nic mi sie nie chce, mam mega lenia a tyle do roboty.weekend minal pracowicie, dluzylo sie maxymalnie i chyba wole jak sa w sklepie tlumy ,przynajmniej czas szybko leci.
No i od dzs w koncu zaczynam z dietkowaniem, bo ostatnio chyba waga mi sie zepsula bo jakies kosmiczne cyfry widze:-D
Teraz spadam juz na kawusie i zycze milego dnia!!!!

reklama
Kochane moje ja tez sobie życze żeby się juz zaczelo.ale Anulce sie cos nie spieszy.do szafu doprowadzaja mnie smsy i telefony z zapytaniem czy to juz...
weekend byl efektywny. sanki spacery a popoludniami maciek siedzial z dziadkami a my sie wloczyliśmy po ikei, selgrosie i galeriach. myslalam ze moze po takim maratonie malutka zechce wyjsc a tu nic :-)

Marma mój K tez juz by chcial zeby bylo po...z maciejem byłam wyciszona a teraz ... sa chwile ze bez kija nie podchodz :-)
Kaka z chlopami to juz tak jest, trzeba im wszystko czarno na białym
Magdasf oby wysypka szybciutko zniknela
Martynka za dobrze bys miała hahahaha

witam sie

u nas cisza spokoj kolezanka juz na swoim ale fajnie wreszcie sami!!
za 5 tyg wakacje w Pl mam nadzieje ze ta pogoda u was sie zmieni i ta wstretna zima sobie pojdzie

wanilia ja przemywalam przegotowana woda kilka razy dziennie poniewaz mi polozna rumianek odradzila ze wzgledu na czeste przypadki uczulania ale najlepiej jak radza dziewczyny spytaj poloznej/ maluszek wspanialy!!!

marma noo jeszcze troszke m musi wytrzymac a moze teraz meliske pij :)

a ja sie wk**** na tescia tak bardzo ze jak bede w Pl nie ujrzy mlodej i oo dopoki mnie nie przeprosi!!!

Kochane moje ja tez sobie życze żeby się juz zaczelo.ale Anulce sie cos nie spieszy.do szafu doprowadzaja mnie smsy i telefony z zapytaniem czy to juz...
weekend byl efektywny. sanki spacery a popoludniami maciek siedzial z dziadkami a my sie wloczyliśmy po ikei, selgrosie i galeriach. myslalam ze moze po takim maratonie malutka zechce wyjsc a tu nic :-)
Lilunia ja z cycem na wierzchu mocno zaciskam kciuki za Was!!!!Moja bratowa, tak się doczekać nie mogła, że ciągle w domu sprzątała, prała, myła i 8 dni po terminie urodziła :baffled:

..Tak z cycem na wierzchu od wczoraj chodzę, bo ssak na chwilę się obyć nie może, ciekawe jak długo to potrwa... a do wczoraj się obawiałam że mało je. Tak źle tak nie dobrze :rofl2:.

A tak apropos imienia jeszcze, wiecie, że wszyscy dookoła bardzo się dziwią, że Staś?? A przecież to popularne, stare imię, znowu często nadawane dzieciom.:nerd:

Magdasf i co powiedział lekarz???

Martyna, może malutka będzie grzeczna jak Rafałek :tak:

Marma a ty w dwupaku to jeszcze chociaż 4 tygodnie, jak czarna powiedziała :tak:

Czarna a co tam u Ciebie? życia nie ma?? Tylko na posty odpowiadasz ;-);-);-):-p

Ostatnia edycja:
Minisia a co sie stalo??
Wiesz nie chcialabym sie wtracac i pouczac ale to co jest miedzy doroslymi to miedzy doroslymi, a traktowanie dziecko jako karty przetargowej,szantazu czy czegokolwiek innego zeby tylko pokazac jak dla mnie jest mega dziecinne i hmmm nieodpowiedzialne ;-)No ale to moje zdanie;-)
A my pocalowalismy dzis klamke , w przychodni przejeto pare dzieci ze krztuscem(o ile dobrze zrozumialam):szok:i ja zamkneli...bede dzwonila jeszcze do drugiej moze nas przyjma:tak:
A jutro mam wizyte u...wrozki:-D:-D:-D:-Dale mam cykora:-D

Sluchaj Magda nie wiesz o co poszlo wiec nie oceniaj co jest dziecinne a co nie kazdy podchodzi do sprawy inaczej
nie pozwole sobie zeby ktos mowil co robie zle jesli nie zna prawdy ja mam 30 lat i ciezko pracuje w trudnych warunkach na to co mam wiec jesli kupie sobie cos a zaraz to oddaje nie kogos sprawa;/ i jest wiele takich sytuacji ktore nie powinny go obchodzic bo zwyczajnie nie ma racji nawet m mu to mowi ze gada bzdury wiec powiedzial za duzo i teraz jesli mnie nie przeprosi ja postanowilam zrobic tak poniewaz nie pozwole sobie na takie traktowanie niech poczuje to co ja przykro mi ja mam takie podejscie do sprawy nie jestem z tych co sie im pluje w oczy a ja mowie ze deszcz pada.

Wiola może nie okłamała :-) wszystko jeszcze przed Tobą ;-) może bedziesz miala dwóch synów i córkę :-) hahaha

Moje dziecko dzis ma nerwy straszne. spac nie chce i cały dom stawia na nogi.

Dominika tak jak napisalam zrobisz jak bedziesz chciala, sama napisalas ze masz 30 lat, dla mnie to dziecinne i zeby nienapisac glupie to napisze nieodpowiedzialne stawiac male dziecko jako karte przetargowa. Sama bylam nieraz w roznych sytuacjach ale nigdy przenigdy nie postawilam moich dzieci czy nawet jacka w sytuacji ze nie wolno im spotykac sie z dzidkami/rodzicami bo ja sie z nimi nie dogaduje,kluce,nie rozmawiam, bo to sa sprawy miedzy mna a nimi a nie miedzy nimi a wnukami i tyle. I wydaje mi sie ze trzeba byc bardzo dojrzalym tak emocjonalnie zeby moc rozdzielic wiele spraw....

Wanilia ja podchodze do tego troszke z przymrozeniem oka, chce zeby mi powiedziala ze wszystko nam sie ulozy, pouklada i bedzie pieknie:-D:-D:-D Tzn mam nadzieje ze mi tak powie:rofl2:Bo jak nie...:rofl2:Poza tym jak Lillunia pisze wszystko przed Toba hahahahaha i corka sie trafi:-D

reklama
powiem tak z własnego doświadczenia wiem że np w moim przypadku zbyt energiczny styl życia nie dawał rychłego porodu a tylko się męczyłam:))) jedynie działa to w przypadku jak coś się zaczyna dziać wtedy akcja szybciej idzie:tak::tak::tak:
witam sie

u nas cisza spokoj kolezanka juz na swoim ale fajnie wreszcie sami!!
za 5 tyg wakacje w Pl mam nadzieje ze ta pogoda u was sie zmieni i ta wstretna zima sobie pojdzie

wanilia ja przemywalam przegotowana woda kilka razy dziennie poniewaz mi polozna rumianek odradzila ze wzgledu na czeste przypadki uczulania ale najlepiej jak radza dziewczyny spytaj poloznej/ maluszek wspanialy!!!

marma noo jeszcze troszke m musi wytrzymac a moze teraz meliske pij :)

a ja sie wk**** na tescia tak bardzo ze jak bede w Pl nie ujrzy mlodej i oo dopoki mnie nie przeprosi!!!
Domi ja jestem tego samego zdania co Magdasf ale nie oceniam Cię!!!! Oby szybko sie wyjaśniło
Czarna a co tam u Ciebie? życia nie ma?? Tylko na posty odpowiadasz ;-);-);-):-p
u mnie życie jak w Madrycie więc nie będę opisywac cobyście nie z zieleniały z zazdrości:-p:-D:-D:-D:-D
A jutro mam wizyte u...wrozki:-D:-D:-D:-Dale mam cykora:-D
Odważna jesteś:rofl2::rofl2::rofl2:
Ja już się na wrózki nie piszę, bo mnie okłamała, że będę mieć synka i córkę :-D:-D:-D:-D:-D
Wiole wiesz że by nie było ale nigdy nie wiesz kim będzie Szymek czy też Stasiu:blink: życie pisze rózne scenariusze:-p:-p Oczywiscie ŻARTUJE!!!! I PLUJĘ ZA SIEBIE

No dobra aby nie bylo skrobne coś od siebie:)))
Zima u nas na całego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na szczęście dni szybko mijają więc nie jest tak źle:tak::tak::tak:
Po za tym dostaliśmy propozycję na wakacje w Chorwacji ale mam mieszane uczucia bo nigdy nie bywałam w takich miejscach:zawstydzona/y::zawstydzona/y: a moze Wy macie sprawdzony teren????? i coś polecicie???
Po za tym jestem wściekła na siebie bo wczoraj poskracałam wszystkie spodnie (bo jestem nie wymiarowa) i nagle maszyna przestała mi szyć!!!!!!!!!! teraz ona w serwisie a ja bez spodni:(((

Ostatnia edycja:
Do góry