reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Witam sie wieczorowa pora:-) Troszke was poczytalam, ja weekend spedzilam na slasku,jedzac i pijac;-) az zal bylo wyjezdzac:-D
Teraz znikam na jakis czas niestety, nie wiem kiedy znowu wpadne bo laptopa musimy oddac do naprawy bo skubany nawet sie wlaczyc nie chce i korzystam z jackowego:confused2: Wiec trzymajcie sie cieplutko i tesknijcie;-):-D

reklama
hejka!
Ja też na chwilę, spędzam teraz całe dnie w kuchni, co oczywiscie kocham...
Ale chciało się odchudzać, to teraz takie sa rezultaty ;)
A poza tym szkolę się przez najbliższe 3 dni z Excela na poziomie zaawansowanym, tzn ucze się programować w Visual Basic i po dzisiejszych zajęciach mam wrażenie, że durna jestem i nie zakumam jak samemu te programiki układać... po porstu czysta logika się kłania (tak więc MagdaSF - na coś się jednak ten przedmiot w życiu przydaje ;) )
A teraz tylko czekam az mi się serniczek dietetyczny skończy piec i mykam do łózia. Młody ostatnio w nie najlepszej formie i w nocy nie daje nam spac :(

A dla wszystkich BaBencji
wielkie buziaki i uściski
z okazji Walentynek :)

gif_heart_351.gi.gif

Ostatnia edycja:
heloo w walentynki :)
ja dopijam winko i mykam do lozeczka
werka chora 39 goraczka buuu
a kolezanka zaczyna szukac pokoju jupii wolnosc..

Witam!!! Żyjemy. Ja wciąż w dwupaku. siedze jak na szpilkach i juz bym chciała być po i miec Anusie przy sobie. Młody od kilku dni jest niemożliwy. chyba czuje ze sie zmiany szykuja bo ma wszystkich w nosie. Mam prosbe zebyscie mi podesłały link do fotkowego. bardzo bym chciala stasiunia zobaczyc a mam zastepczy komputer i nie mam linku w nim do zamknietego wątku i zdjeciowego. miłego dzionka.

Czarna genialne :)
ja sie witam.jestem w trakcie sesji i dalej co tydzien do warszawy musze jezdzic i juz naprawde mi sie nie chce.z mackiem wczoraj zakonczylam zwiazek.a teraz mam po prostu kongo.dobija sie co chwile na tel, na gg, na skypa, drzwiami, oknami i ogolnie fajnie jest i nie rozumie co to znaczy koniec.a poszlo o to ze mlodego w nocy zostawil samego na godzine bo poszlam na piwo i nie wiedizla gdzie jestem i chcial sprawdzic....po czym mamusi mojej powiedzial jaka to zla jestem i teraz mam dym z mama a maciek baaardzo szybko wylecial z domu...

Cześć Kochane
my już w domku, Szymonek baaardzo pozytywnie zareagował na braciszka. Taszczył nosidełko na górę razem z babcią i całował i przytulał Stasia. Oby tak dalej :-).
Ja jestem przeszczęśliwa, dzieci śpią, a ja pochlipuję w podusię i patrzę na moje dwa skarby :tak:.

Czarna dziękuję za przekazywanie info :-)

reklama
Wiolka witaj :-) maleństwo jest prześliczne:tak:
Blond to masz niewesoło:no:
Czarna świetne to jest:-D:-D a szczególnie ostatni punkt:-D
Lilunia cierpliwości, jeszcze troszkę i Ania będzie z Wami:tak:

Witam się u nas deszczowo teraz do południa poszłyśmy na spacerek i do sklepu i Lenka mi zasnęła w drodze powrotnej i 2 godz pospała.
Ostatnie 3 dni miała lekką biegunkę ale już dziś rano widać było, że jej to mija bo w pampersie było już inaczej...
Ja jutro mam wizytę u fizjoterapeuty w szpitalu w związku z moim wypadającym dyskiem i zobaczymy co to będzie.. Niania dla małej już załatwiona.
Reszta po staremu...

Do góry