reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

hejka

aska ehh ale widze ze sie dobrze trzymasz chyba ci az tak nie zalezalo co?? czy tak za skore ci zalazl ?

wiola super super!!!juz w domku szczesliwi :))

a nasza Werka cos przeziebiona juz 2 raz spi dzis ;/ dzis nie goraczkuje ale poprzednie dwa dni miala goraczke buu

nam w aucie hamulce nawalily ale dzis m naprawil pojechal na testa wiec zobaczymy czy koniec klopotow!

reklama
Witajcie - jestem na nartach i odpoczywam, ale mamy necik więc kontakt ze światem jest.
Śmigamy na nartach, pogoda cudna tylko troszku śniegu brak - ale stoki przygotowane.
Jak się uda to fotki wrzucę po przyjeździe, bo nie mam ze sobą kabelka.
Poczytam szybciorem co napisałyście i zmykam na bibkę cowieczorną.
Jejku jak ja dawno tak się nie czułam - piwko, winko i żarty - luz i relaks.
W końcu zasłużyłam na to :-p

Buźka kochane :-)

Stasiulek kochany! Śliczniutki! Wiola jeszcze raz gratulacje i witajcie w domu!

Marma ładny brzusio:tak::-) Dostałam takiego wałka-poduszkę jak chodziłam z Tusią i do dzisiaj do niej tulę w nocy- rewelacja na plecki. M narzeka, że nas "rura jakaś dzieli", hehe.
Trina oooo, to w trzy dni się da tego nauczyć? Też bym chciała się doszkolić w te klocki i w Access'a
Czarna niezłe, niezłe:-D
Ula trzymam kciuki co by pomogło!
Magdziunia ale super. Jaaaaaa..... Ekstra. Zasłużyłaś w pełni!

W niedzielę wzięłam Tusię po raz pierwszy na basen. Cała była zachwycona więc będziemy chodzić częściej.
Walentynki... Hmmm... Dobre ciacho, winko, drobne upominki, przytulaski. Starzejemy się:-D:-D
Zrobiliśmy przemeblowanie w salonie i jakaś taka spełniona jestem organizacyjnie i porządkowo. Pewnie z rozpędu jutro wieczorem górę przeorganizuję:happy:
Strasznie małe te domki. Uhhh.
Buziaki dla dwupaczków, paździoszków i mamusiek!

Hejka!
U mnie w końcu back to work :-) po tygodniu chorowania i trzech dniach szkolenia. Nie wiem teraz w co rece włożyć :-p

Ula - oby fizjoterapeuta Ci pomógł i juz wiecej dysk nie wypadał
Evelajna - nauczyc to może nie, bo trza ćwiczyć, ale podstawy liznąć można, później łatwiej sie podręcznik czyta :tak:
Magdziunia - super! my tez wyjeżdżamy na weekend na południe i juz się cieszę. Przyjaciel M kupił na Groupon weekend w hotelu w Krakowie, ale nie mają jak się tam wybrać z żoną (swoja droga nie wiem co mu strzeliło do głowy - z Gdańska do Krakowa na weekend jechać :confused2:) i M odkupił za grosze kupon od niego. Tak wiec jutro bierzemy Maćka i jedziemy na 3 dni zwiedzać, korzystać ze spa i aqaparku, które są w pakiecie :sorry:
Minisia - wy sobie nowy samochód kupcie, bo hamulce to nie przelewki :rofl2:
Wiola - no to masz już komplet trzech chłopa w domku :-) życzę Stasiowi duuuużo zdrówka, a Tobie, żeby Ci chłopaki za bardzo nie dokazywały :tak:
Lilunia - juz niedługo i Ty sie rozpakujesz, jak to szybko zleciało :szok:
Pati - a jakie imiona bierzecie pod uwagę?
Asia - Ech te chłopy :sorry:
Czarna - fajne, a najbardziej podoba mi się to o świętym Krzysztofie i Piotrze :-D

oj asia trzymaj sie
magdziunia ja się łudze ze za rok uda nam się w góry wyskoczyć
czarna ja Krzysztofa mam cały czas w aucie;-)

a u nas zaczyna robić się biało, a młody jak tylko zoaczył że pada to sanki idziemy i jak mantre powtarza

Wanilia ale super ze szymonek tak ciepło braciszka przywitał. Też juz bym chciała byc z malutka w domku.
Czarna niezłe.haha i dzieki za link
Trina zazdroszcze wyjazdu. bawcie sie dobrze i naładujcie akumulatory
Minisia uwazajcie z autem bo to nie przelewki.

U mnie laby bo sa u nas moi rodzice i Maciek męczy dziadków. wczoraj bylam na usg i sie troche zmartwilam. zapytanie mam na odpowiednim wątku.

Czarna genialne :)
ja sie witam.jestem w trakcie sesji i dalej co tydzien do warszawy musze jezdzic i juz naprawde mi sie nie chce.z mackiem wczoraj zakonczylam zwiazek.a teraz mam po prostu kongo.dobija sie co chwile na tel, na gg, na skypa, drzwiami, oknami i ogolnie fajnie jest i nie rozumie co to znaczy koniec.a poszlo o to ze mlodego w nocy zostawil samego na godzine bo poszlam na piwo i nie wiedizla gdzie jestem i chcial sprawdzic....po czym mamusi mojej powiedzial jaka to zla jestem i teraz mam dym z mama a maciek baaardzo szybko wylecial z domu...
ehhh a było tak kolorowo i juz miałaś się przenosić:baffled:

Cześć Kochane
my już w domku, Szymonek baaardzo pozytywnie zareagował na braciszka. Taszczył nosidełko na górę razem z babcią i całował i przytulał Stasia. Oby tak dalej :-).
Ja jestem przeszczęśliwa, dzieci śpią, a ja pochlipuję w podusię i patrzę na moje dwa skarby :tak:.

Czarna dziękuję za przekazywanie info :-)
Witaj kochaniutka i jak po pierwszej nocce w domciu:-p:-p:-p

Ja jutro mam wizytę u fizjoterapeuty w szpitalu w związku z moim wypadającym dyskiem i zobaczymy co to będzie.. Niania dla małej już załatwiona.
Reszta po staremu...
i jak przeżyłaś??????????

a nasza Werka cos przeziebiona juz 2 raz spi dzis ;/ dzis nie goraczkuje ale poprzednie dwa dni miala goraczke buu
zdróweczka dla małej

Witajcie - jestem na nartach i odpoczywam, ale mamy necik więc kontakt ze światem jest.
Śmigamy na nartach, pogoda cudna tylko troszku śniegu brak - ale stoki przygotowane.
Jak się uda to fotki wrzucę po przyjeździe, bo nie mam ze sobą kabelka.
Poczytam szybciorem co napisałyście i zmykam na bibkę cowieczorną.
Jejku jak ja dawno tak się nie czułam - piwko, winko i żarty - luz i relaks.
W końcu zasłużyłam na to :-p

Buźka kochane :-)
ale masz super!!!!!!!!!!!!!
Zrobiliśmy przemeblowanie w salonie i jakaś taka spełniona jestem organizacyjnie i porządkowo. Pewnie z rozpędu jutro wieczorem górę przeorganizuję:happy:
mmmmm moje klimaty:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Magdziunia - super! my tez wyjeżdżamy na weekend na południe i juz się cieszę. Przyjaciel M kupił na Groupon weekend w hotelu w Krakowie, ale nie mają jak się tam wybrać z żoną (swoja droga nie wiem co mu strzeliło do głowy - z Gdańska do Krakowa na weekend jechać :confused2:) i M odkupił za grosze kupon od niego. Tak wiec jutro bierzemy Maćka i jedziemy na 3 dni zwiedzać, korzystać ze spa i aqaparku, które są w pakiecie :sorry:
o jaaaa ale Wam fajnie!!!!
czarna ja Krzysztofa mam cały czas w aucie;-)

a u nas zaczyna robić się biało, a młody jak tylko zoaczył że pada to sanki idziemy i jak mantre powtarza
ale czy ten Twój też taki święty:-p:-p:-p
U nas też coś sypie marnie ale jednak:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
U mnie laby bo sa u nas moi rodzice i Maciek męczy dziadków. wczoraj bylam na usg i sie troche zmartwilam. zapytanie mam na odpowiednim wątku.
To korzystaj o odpoczywaj:tak::tak::tak::tak:

hello

No autko naprawione i narazie sie nie zanosi na zmiany bo ona jest cudowne :)

Werka jutro idzie do lekarza bo kaszelek nie ustepuje ;/

Wanilia i jak ??

reklama
Do góry