reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Cześć
pierwsze koty za płoty. Powoli uczymy się żyć w czteroosobowej rodzinie, Szymonek zaczyna pokazywać rogi, Staś też co i rusz popłakuje niewiedzieć czemu, ale ogólnie tragedii nie ma ;-).

Pierwsza noc ok, druga?? hmmm..... masakra. Szymon płakał, bo chciał żebym go usypiała, Staś płakał, bo chciał cyca, a moj m nie wiedział co robić (spanikował). No ale w rezultacie po pół godzinie udało się spacyfikować obu.:-)

To tak z grubsza, a teraz polecę zobaczyć co u Was, bo kompletnie nie jestem w temacie.

luty 2011 II 017.jpg

A to moi chłopcy:-)

reklama
Dziewczyny
baaardzo dziękuję za wszystkie ciepłe słowa i życzenia :-):-):-).

Magdziunia troszkę zazdroszczę tych nart :-)

Lilunia niebawem będziemy wymieniać się doświadczeniami, jeszcze kilka dni i Ania będzie z Wami.

MInisia zdrówka dla Weroniki.

A tak z pierwszych wniosków PO:
-drugi poród przez cc 3 razy gorszy, czyt. bardziej bolesny
- o wiele zdrowsze podejście do drugiego dziecka, czyt. mniej stresu, tyle samo miłości, albo i więcej;-)
-więcej zniszczeń i kg pozostałych do pozbycia się (oczywiście nie już) :zawstydzona/y::tak:;-)

Wiolka przepiękne zdjęcie chłopców:-) dasz sobie radę ze wszystkim świetnie, jednego tylko nie rozumiem o jakich kg do zrzucenia Ty mówisz:confused:
Minisia zdrówka dla Werki
Czarna przeżyłam, fizjoterapeutka przeprowadzila wywiad lekarski, pomacała plecy i pokazała jakie ćwiczenia robić na rozluznienie mięśni i za tydzień znów wizyta i tyle...

A u nas dziś leje, do południa miałam wolne, wszyscy wybyli z domu a teraz już Lenka jest i zaraz jedziemy po starszą do szkoły i koniec wolnego:-D

Wiola boskie chłopaki :)

lilunia jak tam wizyta? Co lekarz powiedział.

Pogoda do d... Trzeba przezimować. Zamieniłam się w niedźwiedzia. Obudzić na wiosnę....

Wiola gratulacje
sliczne chłopaki

ja ez po 2 cesarce dłuzej dochodziłam bolało koszmarnie waga natomiast waga spadła 3 razy szybciej niz po antosiu

stres mniejszy miłosc pełniejsza

a tak ogolnie dwóch chłopców dwa razy wiecej pracy dwa ry wiecej miłosci ale super jest wracac do domu jak obaj biegna i daja buzi

wszystkiego naj dla waszej czwórki

Hello - no i tutaj zawitała zima.
Od wczoraj padało i padało a dziś super się jeździło na nartach.
Wczoraj zahaczyliśmy o aquapark w Libercu - polecam gorąco super miejsce i na prawdę tanio a do tego jeszcze lunapark i mały wyszalał się na całego.
Nie ma to jak frajdę sprawić.
A to link Aquapark | CENTRUM BABYLON LIBEREC

Jutro już koniec sielanki i powrót do domu - trochę szkoda, bo jeszcze pojeździłabym na nartach.
Ale dobre i to co było.

Wioluś
słodkie zdjęcie.

Asiu nie zamartwiaj się - wszystko jest w porządku na pewno.

Lecę pobawić się z młodym - buziaczki kochane.

Wiola, jeszcze raz gratulacje! Świetna fota. Choc ja sama nie wyobrazam sobie powrotu do spania 2h w nocy i karmienie..wygodny babsztyl sie zrobiłam. A poza tym to bym mogła miec maluszka, no może poród sam bym tez sobie odpusciła heheheheh

reklama
Wiolu szczuplutka jestes, wiec nadmiar kg zleci raz dwa.
Kaka niedługo wiosna pora rodosna wiec moze i u ciebie cos zakwitnie w brzusiu ;-)
Magdziunia swietny lunapark
Marma mi sie tez chce stale spac ale staram sie ruszac jak najwiecej bo juz i tak jak słoń sie czuje i wygladam :-)
U lekarza wszystko w porzadku. Moja gin stwierdzila ze lekarz ktory mi robił usg mial jakies urojenia. Uspokoila mnie ze waga i wymiary sa jak najbardziej ok. Ktg tez ok. Póki co trzeba czekać :-)

Do góry