reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Wiolka gratulujemy drugiego syneczka:tak::tak::tak:

Magdziunia udanego wypadu na narty
Evelajna a u nas dziś było tak, Lena chciała iść z mamą się kąpać a Karolina w tym samym momencie lekturę czytać, noi co tu zrobić??:-D ale poszłyśmy wszystkie do mycia , potem Karolina zrobiła kolację a w tym czasie Lenka zasnęła i następnie było czytanie:tak:
Ppatqa ale miałaś dzień:no:
Lilunia odpoczywaj przed tym wielkim dniem, który tuż tuż.

Ja dzisiaj dostałam ze szpitala wezwanie do fizjoterapeuty na pierwszą wizytę na przyszły tydzień, jakież było moje zdziwienie bo jak w zeszłym tyg. byłam u doktorki to mówiła o takiej możliwości ale powiedziała też że są bardzo odległe terminy i lepiej mi pójść prywatnie a tu proszę, ta nasza pani doktor jest super:tak:
Po za tym dziś dzień pełen pracy i w międzyczasie jeszcze gości, uff, jeszcze jutro taki pracowity dzień i LB w niedzielę:tak:

Dobrej nocki:tak::tak:

reklama
Teściowa pojechała. Odwiozła Julkę do domu. Bardzo mi pomogła ale miałam już dość takiej ilości osób w domu i teraz jak młody śpi zapadła taka błoga cisza i spokój.... A niedługo i to się skończy ;-):-p:-D

Wczoraj byłyśmy w Ikei i podpatrzyłam sobie parę rzeczy które muszę kupić dla maluszka. I kupiłam sobie taką poduszkę wałek. Wkładam sobie ją pod plecy i normalnie lepiej mi robi niż mąż :-p:-D Taka mała rzecz a cieszy :-D

ja jestem,

nam wczoraj młody wstał przed 5, potem w drodze na basen zaliczył odlot, na basenie poszalał, potem wyprosił fryty i loda, a jak wracalismy to zasnął i spal 3 h, a my razem z nim, na zamknietym foty, a dzisiaj juz posprzatane, zostały zakupy i obiad- ale mi się nie chce
martyna i dagmara brak waszych do kompletu

No dobrze dziś mi małż zrobił dobrze i to z niespodziewanki...kupił mi ptysia :-D:-D:-D:-D

A i jeszcze się pochwalę że udało mi się zejść z lekami z co 3 na co 6 godzin :-D I skurczy brak :-D Oby już tak zostało ;-):-)

Wiola gratulacje!!!

A zaraz posypią się następne:tak:

Hej dziewczyny, wpadam tylko zawiadomić, że u mnie nic nowego. mdłości jeszcez mnie męczą, jestem senna a Bartek się przeziębił:sorry:

marma cudny
a Stasiu śliczny

Zapomniałam się pochwalić- młody spał dzis już bez pampka

Ostatnia edycja:
reklama
hejka!!

Wiola - gratulacje z całęgo serca!!!! jejku..jak patrzę na Stasia, to sama się już nie mogę doczekać, aż będę mieć taką małą kruszynkę !!!! a z drugiej strony nie mogę sobie wyobrazić, że dwójkę dzieciaczków będę tak samo mocno kochać....
Ppatqa - a u Was dziewczynka czy chłopczyk??
U mnie z mdłościami troszkę lepiej od paru dni!! wreszcie !!!!!!

Pozatym jest szansa, ze w sobote wyjedziemy na tydzień na urlop.... oj...jets mi potrzebny bardzo....

Tak ogólnie to weny brak...

Do góry