reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

CZesc dziewczyy egzamin zdany na bdb- , krew pobranana badania , i teraz biore sie za domowe porzadki jakis obiadek dla chłpców , mąz pojechał do pracy porobic przelewy zobaczyc co namieszali chłopaki .

KAKA wcale nie masz słabej głowy to było mocne wino

CZarna pozdró Wanile i niech sie nie martiw Maksio tez sie urodził w 36 tygodniu i jaki dorodny facet

reklama
Hejka!! ja na chwilke w pracy....
Bylismy wczoraj z M i kolega w Ikei, w sklepach i w kinie na TURYSCIE - film taki nie powalający na kolana..gangsterski, ale taki trochę przesadzony... Johny Depp jak zwykle czarujący :-) Angelina Jolie też ładnie wyglądała...

Hej dziewczynki, ja tylko informuje, ze zyje ale jestem chora, miałam zapalenie ukł moczowego, teraz ledwo się ruszam bo mam takie potworne bóle nerek, dlatego nawet do komputera mi się nie chce siadać. W poniedzialek do kontroli, więc mam nadzieję, że mi coś dadzą bo teraz nawet przeciwbólowe mi nie pomagają.

Pozdrawiam was wszystkie cieplutko.

czarna "kacvegasa"
Polecam jak najbardziej - oglądałam ostatnio :tak::tak::tak::tak::tak:

Jeszcze raz dziękuję Wam;-) A ja dziś kaca lecze:sorry2:, ze też sie tak załatwiłam po 2 lampkach wina ehhh starzeje się:-D

Ja ostatnio oglądałam THE ROAD katastroficzny, dobry i trzymający w napięciu.
Ech ... ja też ostatnio po wypiciu piwka małego poczułam szumik w głowie.
A film fajny.

Hej dziewczynki, ja tylko informuje, ze zyje ale jestem chora, miałam zapalenie ukł moczowego, teraz ledwo się ruszam bo mam takie potworne bóle nerek, dlatego nawet do komputera mi się nie chce siadać. W poniedzialek do kontroli, więc mam nadzieję, że mi coś dadzą bo teraz nawet przeciwbólowe mi nie pomagają.

Uleńko zdrówka i profilaktycznie polecam żurawinkę - na takie sprawy pomaga.

Hejka!! ja na chwilke w pracy....
Bylismy wczoraj z M i kolega w Ikei, w sklepach i w kinie na TURYSCIE - film taki nie powalający na kolana..gangsterski, ale taki trochę przesadzony... Johny Depp jak zwykle czarujący :-) Angelina Jolie też ładnie wyglądała...
Widzę, że atrakcji nie brakuję.
Ja oglądałam zwiastun filmu tego i zapowiada się dość ciekawie tym bardziej, że obsada dobra :tak:

Ja po wykładach i zaliczeniu na 4.0 ciężko było bo taki magiel.
Ale pocieszające jest to, że "primo" 4 to najwyższa ocena no chyba że ktoś miał wcześniej przedmiot zaliczony na 5.0 - przepisał ocenę i z głowy ... a ja musiałam się z lekka produkować.
A drugie primo jak to Kiepski Ferdzio mówi :-D do przodu i zaliczone.
Jutro znów siedzenie i notowanie, słuchanie, ale jak się skupić skoro taka pogoda senna.
Chyba gazetkę jakąś jutro wezmę albo książkę :-p

Gotuję właśnie rosołek i tak ślicznie pachnie - no zachciało mi się bardzo :-p

witam sie wieczorkiem po pracy

teraz wolne do srody badz piatku :)

Ulka zdrowka!
czarna kac vegas widzialam dobry jaki ci polecic hmm Istota, Hotel zla, paranormal activity 1 i 2,nienarodzony, mirrors, holiday-komedia no jak cos mi sie przypomni napisze

karola no stariosc nie radosc haha

hej
Czarna Incepcja jest genialna jesli nie ogladalas jeszcze.
kurcze czemu to moje dziecko nie chce spac ostatnio niech mi ktos powie.masakra.codziennie meka 1.5 godziny z usypianiem i tak juz ze 2 tygodnie.masakra.lece bo juz nawet nie wiem co pisze...

Byłam dziś z małym u lekarza, ale nie o tym mowa:-D:-D i przy recepcji stoi babka z dziewczynką i tak patrze myśle sobie gdzieś koło 40 ma :-p a ona podaje rok urodzenia 79:szok::szok::szok::szok: az się wystraszyłam czy ja też tak staro wyglądam:szok::szok::szok::szok: Normalnie aż się przeraziłam choć ostatnio idąc na zakupki grupka smarkaczy (mijali mnie)mnie zaczepiała rzucając komplementa i gwizdając:-D:-D:-D ubaw po pachy:-D:-D:-D
Ok spadam na jakiś filmik
ps. Przez ręcznych osiwieje chyba!!!! a komentatorów do zwolnienia!!!

Ojjj współczuję!!!!!!!!!!!!! Zdrówka kochana

CZesc dziewczyy egzamin zdany na bdb- , krew pobranana badania , i teraz biore sie za domowe porzadki jakis obiadek dla chłpców , mąz pojechał do pracy porobic przelewy zobaczyc co namieszali chłopaki .
no gratulację ale jakiej oceny można było się spodziewać po tak zdolnej bestii

Ja po wykładach i zaliczeniu na 4.0 ciężko było bo taki magiel.
Ale pocieszające jest to, że "primo" 4 to najwyższa ocena no chyba że ktoś miał wcześniej przedmiot zaliczony na 5.0 - przepisał ocenę i z głowy ... a ja musiałam się z lekka produkować.
A drugie primo jak to Kiepski Ferdzio mówi :-D do przodu i zaliczone.
Jutro znów siedzenie i notowanie, słuchanie, ale jak się skupić skoro taka pogoda senna.
Chyba gazetkę jakąś jutro wezmę albo książkę :-p

Gotuję właśnie rosołek i tak ślicznie pachnie - no zachciało mi się bardzo :-p
kolejna zdolniacha!!!! Pięknie dziewczyny pięknie oby tak dalej:tak::tak:

hej
Czarna Incepcja jest genialna jesli nie ogladalas jeszcze.
kurcze czemu to moje dziecko nie chce spac ostatnio niech mi ktos powie.masakra.codziennie meka 1.5 godziny z usypianiem i tak juz ze 2 tygodnie.masakra.lece bo juz nawet nie wiem co pisze...

Byłam na tym w kinie i jak dla mnie zakręcony jakos nie moje klimaty:no::no:
A Rafcio w dzień nie chce spać czy na noc tak cyrkuje???
Bo mój to już od dawien dawna w dzień nie śpi no chyba że jedzie w wózku lub autkiem;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczor,wlasnie skonczylam sie uczyc...wiecej do lba mi juz nie wejdzie...a i tak mam wrazenie ze nic nie wiem ( i pewnie tak jest) ale sciage sobie zrobilam a noz sie uda cos sciagnac:-D Wszystko to maslo maslane, wiec juz psychicznie nastawilam sie na poprawke;-)

MalaUlka duuuuuuuuuuuuuuuzo zdrowka, wiem co znaczy bol nerek....wspolczuje.

Agamir przykro mi to stwierdzic ale Haula Stasia calowala i przytulala , wiec tak mysle ze Samiego juz wygryzl:-Dwiec nie ma szans, Hanusia juz zaklepana:-D

Ania ja wlasnie myslalam zeby sie na Turyste wybrac, ale jakos tak zawsze jak film bardzo reklamowany to srednio mi sie podoba....

Domi wow...ilez ty filmow ogladasz!! Ja tylko na housa znajduje czas:-D

Magdziueia gratuluje 4-ki!! i zazdroszcze...juz chce niedziele wieczorem....mi tez bardzo podobal sie kac vegas:tak:

Aska , skoro matka chodzi pozno spac to synus bierze z niej przyklad:-p Moj mlody teraz jak byl chory w dzien spal bo tak to tez popoludniowe drzemki poszly w zapomniie (niestety) ale za to 21 juz spal.

Karola jaaaaaaaaaaaasne 2 lampki wina:-D:-D:-DJakbym cie ie znala....pewnie obalilas cale wino sama;-):-p

Czarna no coz ci moge powiedziec...wygladasz kwitnaco, mlodo,ponetnie i seksownie;-):-D:-D( jak dla mnie troche za chudo no ale kazdy lubi co innego;-):-p)

Moj malutki ma sie juz dobrze, zaczal jesc w koncu (ale tylko parowki), waga wskazuje 13 kg...wiec ciut schudl,we wtorek jedziemy z nim na badania no i w koncu i ja sobie zrobie morfologie bo az sie prosi normalnie:-D

Dobrej nocki babeczki:-)

Do góry