reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

minisia a zebym ja to wiedziała, ja tam połapać się nie moge
naj powodzenia na egzaminie, a zresztą bedzie naj
ania pomęczą mdłosci i przejdą
asia toz to ostatnio pociągi się spóźniają, a nie ludzie na nie ;-)

Ja byłam dzis na wyprzedazach i młody obkupiony, a wczesniej wyszalała się w bubulandzie, jak wracalismy to zasnął i miałam troszke spokoju

reklama
Czesc dziewczyny miłego wieczorku, Wreszcie weekend. Chłopaki po kapieli i moze za jakos godzinke zasna.
Blondi to nie tylko ja sie zmagam z egzaminami. Powodzenia
A jak tam Gorzów dawno nie byłam

Czarna Wanila sie odezwała?

Kaka jak tam urodzinki z mezem?

hej laski

Pati a jednak sie udalo :)
Aska to pech no! i co teraz??

czarna co z wiola??
a cwiczenia na brzuch to najzwyklejsze brzuszki rece skrzyzowane na piersiach kolana zgiete i unoszenie sie lekko , a drubie nogi lekko w powietrzu chwilke a potem za siebie jak sie da i tak kilka razy no a reszta to na maszynach do cwiczen..

a moja wercia miala wczoraj imieninki :) dostala kotka co pije mleczko, szlafroczek , paputki i pizamke ;))

no a ja dalej praca praca praca jutro silka i basen :)

Pati bo to wlasnie ten pierwszy sie spoznil ale juz drugi byl o czasie i nie poczekal na nas :(
no i teraz nic.mam zaswiadczenie i w terminie poprawki bede miec 1 termin...ide sie polozyc bo cos mnie brzuch dzisiaj boli od tego wszystkiego

Heja własnie napisałam do Wioli jak cos bedę wiedziała napisze wam no chyba że sama wpadnie na bb.

Asia boli brzuszek:cool2::cool2::cool2: co prawda suwaczek masz dietkowy ale moze to jakaś zmyłka:-D:-D:-D:-D

Domi bo nam sie wykonczysz z ta praca i znikniesz przez siłownie;-)

Tym dziewczyna co w weekend mają egzaminy samych zadawalających ocen!!!!

Ok mam wieści od Wioli
Leży w szpitalu pod kroplówkami bo dostała skurczy ale juz jest ok i w poniedziałek powinna wyjść.

Opitoliłam ja ze nie dała znać:)))

Ostatnia edycja:
czarna ehh chyba nie zniknie jeszcze kawal cialka jest wiec spoko loko haha
pozdrow Wiole i dobrze ze ja opitolilas! a w ktorym ona tyg juz jest??

aska to dobre i to!

Jeszcze raz dziękuję Wam;-) A ja dziś kaca lecze:sorry2:, ze też sie tak załatwiłam po 2 lampkach wina ehhh starzeje się:-D

Ja ostatnio oglądałam THE ROAD katastroficzny, dobry i trzymający w napięciu.

reklama
Heja no i mamy sobotę
Zaraz zbieram się na zakupki bo trzeba jakiś obiadek zrobić:tak::tak::tak: a za oknem mamy jesień:sorry2:

Jeszcze raz dziękuję Wam;-) A ja dziś kaca lecze:sorry2:, ze też sie tak załatwiłam po 2 lampkach wina ehhh starzeje się:-D

Ja ostatnio oglądałam THE ROAD katastroficzny, dobry i trzymający w napięciu.
" Droga" ogladaliśmy:tak::tak:
A co do słabego łba to teraz widzisz dlaczego odmawiam winka bo im człowiek starszy tym łeb słabszy:-D:-D:-D:-D
czarna "kacvegasa"
Na ten film czekam z niecierpliwością!!!!!!!!!!!!

Do góry