reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Wszystkiego Najlepszego Karola :-) Pociechy z męża i Hanusi (bardziej z M, bo z Hani juz masz) , wymarzonej pracy i rodzenstwa dla małej
My po koledzie. Pije wlasnie kawke i ogladam NW, chlopaki sie bawia i maja zjesc kolacje.
Aniaaa co do bólu to u mnie mega bóle kości łonowej i takie ciągniecie w jej okolicach. Czasem takie ze ruszyc sie nie moglam przez chwile. Bóle podbrzusza w Twoim przypadku to raczej rozciagajaca sie macica :-)
My po koledzie. Pije wlasnie kawke i ogladam NW, chlopaki sie bawia i maja zjesc kolacje.
Aniaaa co do bólu to u mnie mega bóle kości łonowej i takie ciągniecie w jej okolicach. Czasem takie ze ruszyc sie nie moglam przez chwile. Bóle podbrzusza w Twoim przypadku to raczej rozciagajaca sie macica :-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
No witaj Asiulku fajnie, że jesteśHello
Wpadlam sie przywitac rok mnie nie bylo ale co tam :/u nas wszystko ok.widze ze u Was sie duuuzo pozmienialogratuluje wszystkim nowym mamusiom i postaram sie wbic w watek o ile chcecie jeszcze musze sie wytlumaczyc tym co nie wiedza ale zniknelam z powodu "malego " spiecia z pewna wstretna kura ale "juz" jest ok milego wieczoru
Dagmara dbaj o siebie a ten krwotok może być z osłabienia, ale nie zaszkodzi zrobić badanka.Martynka ja też przeszukałam całego neta i nic nie znalazłam. Jakieś bzdury czasami wypisują....
Blond witaj z powrotem Ja za wami kobitki czasami nie nadążam ;-) Pisz kochana co tam u Ciebie :-)
Tosiek mi dziś rodeo w brzuchu urządza. Chyba postanowił się przebić na zewnątrz przez powłoki brzuszne a co tam się będzie wciskał przez jakieś ciemne kanały ;-) Jutro idę zrobić morfologię bo coś mi się dziś dwa razy przytrafił krwotok z nosa i nie wiem czy to nie jakaś anemia. Chyba że to od kataru... A raczej mam nadzieję bo biorę żelazo , witaminy i zdrowo się odżywiam.
Co do tekstu to kolejna jakaś podpucha.
Aż zazdroszczę siłowni i osobistego trenerahej Blond witaj spowrotem pisz co u Was
czarna magdziunia dziex za komplementy
ja zaraz mykam spac jutro na 6 do pracy potem silownia
Trzymam kciuki za egzamin, abyście dostali kredyt i mogli spokojnie wykańczać mieszkanie ale nie odwrotnie czyli aby kredyt nie wykańczał Was ;-)Witam sie wieczorowa pora...troche juz opadam z sil staram sie uczyc ale w ciagu dnia malutki mi niesety nie daje...dalej boli go w buzi, malo co je, ciutke pije (dobre i to) na szczescie w nocy ladnie spi, ale w ciagu dnia...masakra marudkuje, placze....wysiadam;-)
W niedziele czeka mnie najgorsiejszy;-) egzamin z logiki..i sama mysl o tym sprawia ze przewraca mi w brzuchu...chcialabym zaliczyc na min 4 bo na szczescie tylko pierwszy semestr ja mamy i ocena pojdzie w papiery, no ale jak bedzie mniej to tez bede zadowolona.
Z jackiem zaczelismy starac sie o kredytniby nie ma byc problemow ale wiadomo jak to jak to jest;-) jak kasa bedzie na koncie to bede spokojna,a na teraz to w sobote przychodzi facet od kominka i zobaczymy co tam powie tzn kiedy moze zaczac noi najwazniejszeile to bedzie kosztowac.
Co powiecie na wyjazd w weknd majowy??;-)
ps. asia no nie....ja sobie wypraszam jakiekolwiek insynuacje ze ja..ze cos
gdybym miala taka wladze...mmm ale by sie dzialo
Ja wczoraj na tvn24 oglądałam wypowiedzi Klicha, wypowiedzi rodzin ofiar no i tak mnie rozwścieczyła wypowiedź p. Anodiny wrrr.Witaj Bondi
Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam, zycze miłego dzionka . Ja juz ugotowałam obiadek zrobił fryz i zaraz zmykam do pracy. Dobrze ze jescze tylko czwartek i piatek. W sobote egzamin i potem laba.
Tata na tacierzynskim sprawuje sie superosko dzieciwybawione na 2 godzinnych spacerach słowem sielanka.
Czttam Raport MAK-u i mam mieszane uczucia co do niego jest pewnie w nim wiele prawda ale ile niepradwy wjdzie pewnie niebawem
Błasik pijany i co jeszcze
Błąd naszych pilotów ... tiaaaaaaaa.
Szok z tym artykułem.Dziewczyny, ja na moment - znowu z pracy :-( poczytałam, ale nie zdążę odpisać, bo mamzaleglosci w robvocie... ale jest szansa, ze dzisiaj M z kolega powiesi antene od netu na dachu i od dzisiaj/jutra bede miec internet!!!!
Przeczytajcie sobie Mięsne wypełniacze w jedzeniu dla niemowląt
Magda - zapomniałaś napisać, że na spotkaniou była tylko część najfajnieszych dziewczyn, gdyz czesc niestety nie dojechala
Asia - witaj na nowo!! to już rok jak Ciebie nie ma ?? ?? ale ten czas leci!! wrzuc jakies foty!!
Na razie tyle..jak mi sie uda to jeszzce wejde tu w pracy....
A co do stwierdzenia na temat tych naj popieram.
Pati odpoczywaj kochana a już mam Cię na FB :-)hejka jaloś leci do przodu, niemoge się [rzyzwyczaić do tego domowego trybu, zadużo miałam na głowie i bolał mnie brzuch, ale odpuszczam i czekam na efekty
Wiecie co dziś czytałam list sułtana Mehmeda IV do Kozaków zaporoskich - jeśli wpiszecie w google: list kozaków zaporoskich do sułtana to wyskoczy.
Cóż za język dyplomatyczny
A tak to mam katar - załapałam chyba od dzieci w szkole buuuuuuuuuuuu.
No i dziś znów głowa bolała ale po apapie przyszło.
Teraz się relaksuję, młody jeszcze nie śpi tylko baje ogląda, ale 15 min i kładę go spać.
Zapomniałam - Karola wybacz mi.
Wszystkiego najlepszego kochana, zdrówka i pomyślności oraz spełnienia marzeń.
Ostatnia edycja:
Karola sto lat czarownico , wszystkiego co najlepsze zdrowka pieniazkow i spelnienia marzen kochana
no ja po pracy 12h potem 1h silka rece odpadaja mam ulozony plan glownie na rece , brzuch i nogi jestem zadowlona
marma jak po wizycie
magdziunia zdroweczka
pati daj namiar na FB i oszczedzaj sie kobito
dobra mykam do kapania rano znow 4:50 wstawanko buu
no ja po pracy 12h potem 1h silka rece odpadaja mam ulozony plan glownie na rece , brzuch i nogi jestem zadowlona
marma jak po wizycie
magdziunia zdroweczka
pati daj namiar na FB i oszczedzaj sie kobito
dobra mykam do kapania rano znow 4:50 wstawanko buu
blond_20
Czarownica
Hello
KArola 100 lat!!!
ja juz padam.o 6 wstaje i jade na egzamin i jutro od razu powrot :/ bede dopiero w sobote na bb wiec milego zycze i dobranoc a w weekend nadrobie.nodobra roku nie nadrobie ale chociaz czesc
baj
KArola 100 lat!!!
ja juz padam.o 6 wstaje i jade na egzamin i jutro od razu powrot :/ bede dopiero w sobote na bb wiec milego zycze i dobranoc a w weekend nadrobie.nodobra roku nie nadrobie ale chociaz czesc
baj
hej aska powodzenia na egzaminieHello
KArola 100 lat!!!
baj
zapodaj fotki rafalka buzka
Karola - spóźniona życzonka !!!!!!!! Wszystkiego naj, naj, najepszego !!!!!!
A mnie wciąż mdli...podobno mamy już internet w domku !! !! !! !! wczoraj padłam o 21, a M z kolegą jeszcze robili i udało się !!!!!! ale dzisiaj mam nadzieję, że nie sprawdzę, bo mamy sobie jechać z M do kina do BB i jakieś zakupki (dla niego), więc pewnie padnę po powrocie.... no chyba, że nie pojedziemy to będę :-/
A mnie wciąż mdli...podobno mamy już internet w domku !! !! !! !! wczoraj padłam o 21, a M z kolegą jeszcze robili i udało się !!!!!! ale dzisiaj mam nadzieję, że nie sprawdzę, bo mamy sobie jechać z M do kina do BB i jakieś zakupki (dla niego), więc pewnie padnę po powrocie.... no chyba, że nie pojedziemy to będę :-/
Asia powodzenia na egz;-)
Magdziunia Agamir ja nie słucham tych komentarzy bo mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera
Stało się i nie ma co winnych szukać
Minisia a te cwiczenia to na ujędrnienie??? może zapodaj kilka trików
Magdziunia tobie to polecam herbatkę z prądem i pierzynkę na przeziębienie;-)
Kaka nie wierzę że M znalazł czas na kolację nie no żart super że mogliscie sobie pozwolić na choć odrobinę odpoczynku od codzienności a kasą się nie przejmuj twój M szybko odrobi
Wiola kobieto odezwij się!!!!!!!!!!!!!! bo zaraz zacznę atakować cię sms-mi
Magdziunia Agamir ja nie słucham tych komentarzy bo mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera
Stało się i nie ma co winnych szukać
Minisia a te cwiczenia to na ujędrnienie??? może zapodaj kilka trików
Magdziunia tobie to polecam herbatkę z prądem i pierzynkę na przeziębienie;-)
Kaka nie wierzę że M znalazł czas na kolację nie no żart super że mogliscie sobie pozwolić na choć odrobinę odpoczynku od codzienności a kasą się nie przejmuj twój M szybko odrobi
Wiola kobieto odezwij się!!!!!!!!!!!!!! bo zaraz zacznę atakować cię sms-mi
Ania oby wypadzik do kina wypalił.
Asia powodzonka na egzaminie.
Czarna jak możesz to napisz do Wioli jakiegos smska. zawsze była aktywna. martwie sie o nią. ja nie mam do niej numeru. i jak możesz to napisz mi czy Sami jest zadowolony z tego auta co mieliscie mu kupic pod choinke. Maciek ma 30 stycznia imieniny i moze bym mu sprawiła coś takiego.
My już po obiadku. Dziś było szybko naleśnikowo ale smaccznie. po południu wizyta u gina a wieczorem jedziemy do rodzicow. Macio zostaje z dziadkami a ja mam wychodne z kolezanka na plotki. juz sie doczekac nie moge. a jutro mam zamiar wyskoczyc na zakupy, muszę dokupic jeszcze kilka rzeczy dla Anusi i dla siebie do szpitala. miłego weekendu. pa.
Asia powodzonka na egzaminie.
Czarna jak możesz to napisz do Wioli jakiegos smska. zawsze była aktywna. martwie sie o nią. ja nie mam do niej numeru. i jak możesz to napisz mi czy Sami jest zadowolony z tego auta co mieliscie mu kupic pod choinke. Maciek ma 30 stycznia imieniny i moze bym mu sprawiła coś takiego.
My już po obiadku. Dziś było szybko naleśnikowo ale smaccznie. po południu wizyta u gina a wieczorem jedziemy do rodzicow. Macio zostaje z dziadkami a ja mam wychodne z kolezanka na plotki. juz sie doczekac nie moge. a jutro mam zamiar wyskoczyc na zakupy, muszę dokupic jeszcze kilka rzeczy dla Anusi i dla siebie do szpitala. miłego weekendu. pa.
reklama
blond_20
Czarownica
witam....pociag mi sie spoznil i drugi na nas nie poczekal wiec nie dojechalam i jestem spowrotem.zla jestem na maksa
zdjecia dodane zeby nie bylo ze sie obijam znowu
zdjecia dodane zeby nie bylo ze sie obijam znowu
Ostatnia edycja:
Podziel się: