reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
Czesc dziewczyny miłej niedzieli.

Evelajna podpisał. Takich co sie znecaa nad zwierzetam to karac i to jak najbardzieji surowo

A wy to chyba mnie olewacie. NIKT m nawet nie pogratulowała zdanego egzaminu. Brrrrrrrrrrr
Chyba wam sie naraziłm czyms. Trudn musze przezyc.

agamir gratuluje niedoczytalam wczoraj :-p
czarna wygladasz jak 18stka!! naprawde nie masz sie czego obawiac :tak:
magdasF to trzymamy kciuki ja wierze ze zdasz!!!
a filmy ogladam teraz zadko ale kiedys co wieczor musial byc jakis sciagniety :-D

aska
wlasnie jak to z mlodym wieczorkiem nie chce spac moze w dzien niech nie idzie ? a moze za wczesnie dla niego ja mloda juz w dzien daaawno nie klade dzieki temu ok 20 kapiel i tak 20min po sama mowi ze chce spac i ja zanosimy do lozeczka gdzie usypia :)

milusiej niedzielki jeszcze zajrze do was

Witam niedzielnie.

Agamir Czarna juz Ci gratulowała;-) Tak mi się wydaje, że watek egzaminowy najbardziej interesuje studentki bo te co juz pokończyły trochę zapomniały jak to jest;-)

A więc naszym studentkom wsyzstkim i z osobna gratuluję! Zyczę samych 5 i 6:-D

Oj wiem co to za ból nerki. Jakies zielone coś piłam przed kazdym jedzeniem. A fuj.

U nas gorączka;-/

Ok kawa wypita zbieram się za porzadki (tzn ogarniecie chałupki) obiadek i ciasto.

Czesc dziewczyny miłej niedzieli.

Evelajna podpisał. Takich co sie znecaa nad zwierzetam to karac i to jak najbardzieji surowo

A wy to chyba mnie olewacie. NIKT m nawet nie pogratulowała zdanego egzaminu. Brrrrrrrrrrr
Chyba wam sie naraziłm czyms. Trudn musze przezyc.
no wypraszam sobie tak mierzyć wszystkich jedną miarą!!!:rofl2: no i okulary by się przydały:-p

Witam niedzielnie.

Agamir Czarna juz Ci gratulowała;-) Tak mi się wydaje, że watek egzaminowy najbardziej interesuje studentki bo te co juz pokończyły trochę zapomniały jak to jest;-)

U nas gorączka;-/

Karola z tego co mi wczoraj lekarz powiedział to u nas jest epidemia grypy:sorry: zdrówka

Magda BAMBINO!!!! aaaa i trzymam kciuki a wieczorkiem moze relaksik na kurniku:-p (oczywiscie jak mi dzieci pozwolą:cool:)

Evelajna poszło!!!

LIlunia autko jest super choć małemu jeszcze trudno wykorzystać jego wszystkie możliwości

Ostatnia edycja:
Mam nadzieje, ze to nie grypa. Jeśli do jutra gorączka nie przejdzie to lecimy do lekarza. Plany weekendowe do weryfikacji niestety ehhh

Karola moja Niki miała (jest na antyb) oskrzela i anginę, mały zaczął nie wyraźnie mówić i temp więc wczoraj u lekarza byliśmy ale w sumie nic nie stwierdził i ma syropek przeciwzapalny ale w przychodniach i szpitalu ruch jak w sklepach przed świętami!!! Ja już od dawna nic nie planuję bo te ost 3 miesiące to u nas wiecznie coś!!!!
Laure teraz leczę u okulisty bo ma ciągle zapalenie spojówek za miesiac mam kolejną wizytę (przez ten czas ma brać krople do oczu) i zobaczymy co dalej. Na szczęście nie ma wady wzroku.

Napisałam do Wioli i czekam na wieści

reklama
Do góry