A
agamir
Gość
Gratulacje u mnie logika na 4
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no myśle bo zaczne podejrzewać że ty moich postów nie czytaszCzARNA ZWRACAM HONOR !!!!!
Co u WIOLI?
Dzien minął szybko chłopaki spia a teraz mamuska z tatusiem odpoczywaja
no jak super!!!! no to pierwsza piękna ocena na świadectwieHello, wpadam tylko sie pochwalic ze logika zaliczona na 4,5!!!!!!!!!!!!!
Jest mi juz tak dobrze psychicznie...jeszcze tylko 3 egzaminy i przerwa;-)
Gratulacje dla wszystkich dzielnych studentek <to mi przypomina, że powinnam w końcu z uczelni odebrać dyplom... >
Minisia - gratulacje z okazji postępów w zrzucaniu :-)
Czarna, Kaka - mój też znowu chory na razie katar i chrypa, kurujemy się od piątku. Zamieniłam sobie jutrzejszy dzień z piątkiem i mam wolne w pracy, to pójdziemy do lekarza zobaczyć czy może coś poważniejszego jest, oby nie. A co do weekendów, to u mnie też do d... od początku grudnia nie możemy trafić na Starówkę, żeby oświetlenie świąteczne zobaczyć. Zawsze albo młody w fazie początkowej, albo środkowej, albo końcowej czegoś. Ech... A mi się marzy już maj... Zaczełam znó myśleć o pieknych słonecznych dniach na działce i strasznie już do tego tęsknie...
Jakby się z dzidzią udało, to pewnie spędzimy tam lato, bo M może pracować wszędzie gdzie jest zasięg, no chyba że ma spotkania, a ja pewnie na zwolnienie pójdę. No ale na razie mamy styczeń
Wymyśliłam dziś strój na bal przebierańców Maćkowy w żłobku (28 luty) i poczyniłam zakupy. PRzebierze się za Maćka-budowniczego ;-) Mam jakieś ogrodniczki sztruksowe, do tego koszulę w kratkę, a na allegro dokupiłam za 13 zł zestaw - kask i pas z narzędziami, a za 5 kamizelkę odblaskową. Kamizelka sie przyda na rower, a kaskiem i spółką może się bawić także później. Więc jestem zadowolona, bo to przebranie w wersji praktycznej
Hello. A wy gdzie??
Ja sie obijam dzisiaj, bo mały u dziadków. Wczoraj obejrzelismy w końcu Prawo Zemsty i naprawde super film :-)