wanilia79
Entuzjast(k)a
Lilunia a gdzie i kiedy byliście w kinie?????????Witam!!! My wczoraj wieczorem wróciliśmy sczęśliwie do domku. U Babci wybyczyliśmy się na maksa. Nie musiałam prać gotować i sprzątac a rodzice stale zajmowali się Maciusiem. Dzięki czemu ja mogłam w spokoju pochodzić po sklepach i chyba pierwszy raz kupiłam też cos dla siebie a nie tylko dla moich chlopaków. Ciesze sie bo zaopatrzyłam się w płaszczyk na zimę bo w tamtem ledwo sie zapinaalm a jeszcze bardziej cieszy mnie fakt że mi teściowa do niego dołożyła. No i porobiłam juz troche świątecznych prezentów. A w weekned tez bylismy z K na śniadaniu do łóżka.
Marma i Trina to chyba ta data ma coś w sobie bo mój Macio też jest baaaardzo żywotny i doskonale wie czego chce ;-)
Zmykam wstawic jakies pranie no i czas wrócić do szarej rzeczywistości.
My byliśmy w sobotę na 20 w galerii wisła
Super że wypoczęłaś, a płaszczyka trochę zazdroszczę, ja w swój jescze włażę i M mówi, że bez sensu żebym teraz kupowała, praktycznie już tylko 2 miechy zostały, a lepiej żebym sobie coś ekstra na wielkanoc sprawiła
U nas dziś od rana "mamok" nie opuszcza mnie na chwilę, tylko mama i mama, i tak od 5.30 . Teraz też już marudzi, żeby się z nim bawić samochodami. Hmmm moje ulubione ;-);-);-);-)
Trina mogłabym się dąsać na M ale to akurat podziałało na mnie mobilizująco poza tym , no cóż miał rację. Tak jak u Pati gęba do wymiany najlepiej