reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Ulu zdrowka dla Lenki, oby oczka nie bolały
Minisia płaszczyk śliczny, ładnie w nim wyglądasz
Wiola mi tez czasem juz sił brak na wspólna zabawe, tymbardziej że ostatnio jestem stale na tapecie u Maciusia, stale mnie ciągnie za rękę i domaga sie mojej uwagi
Czarna ciesze sie że Ci sie film podobał, życze ci udanych łowów na allegro a widok samika bawiącego się z laurą musi być uroczy
Malena dzięki za słowa otuchy :-)

Zmykam do menia ;-) dobrej nocy.pa.

reklama
Ula mam nadzieję, że z oczkami Lenki już lepiej. Pewnie ją boli i szczypie, bidulka :sorry2:.

Cześć babencje
ja mam luzik, w domu posprzątane, obiad zjedzony, ja wykąpana, teraz czekam na bratową i ploteczki :-), a wieczorkiem jedziemy wszyscy do drugiego brata i bratowej w odwiedziny. W końcu jakieś oderwanie od rutyny:-D.

Hej laseczki.
Ja wczoraj po wyrwaniu, a własciwie dłutowaniu zęba nie najlepiej sie czuje, boli caly czas, a z przeciwbolowych nic nie moge w sumie, no jedynie apap ale on na mnie i tak nie działa, a po za tym wole nie truc malenstwa. Na razie idzie wytrzymac, najgorzej jak cos jesc probuje... Ehh damy rade, najwazniejsze zeby szybko sie goilo. No i jeszcze mam ósemke do usuniecia, ale to juz chirurg szczękowy mnie czeka... Tylko niech to sie zagoi najpierw...

Ula jak dzisiaj się Lenka czuje??

Martynka kilka dni i będzie ok.

Wczoraj przekomarzałam się z M w kuchni i troche wyzywaliśmy na siebie, Hanka wpadła i pogroziła mi tłustym paluszkiem: oj, oj bo pójdziesz do pokoju;-)

Ula, a co u naszej Doroty? Aż tak sie na nas pogniewała??

Ostatnia edycja:
U nas już lepiej po antybiotyku, bo oczka spuchnięte i czerwone ale już ropa nie leci, choć rano przez pół godziny nie mogła otworzyć, musiałam myć i myć, ściągać to co przez noc się nazbierało, dzięki za ciepłe słowa.
Zachowuje się normalnie, bawi się śmieje, tylko czasem te oczka trze bo pewnie swędzą.
Kaka Dorota po prostu już nie ma ani neta ani komputera więc nigdzie nie pisze;-)
Martynka współczuję takiego bólu

Będzie chłopiec Alan,z ciąża generalnie ok, Oliwka też dobrze się ma ,Dorota się pochwaliła, że mała sika już na nocnik sama i sporo juz mówi, :tak:
Ogólnie chyba dobrze sobie radzą.

Hej dziewczyny!! ja tylko na momencik teraz, wieczorkiem będę dłużej i od razu jakieś foty wrzucę.
Dzisiaj miała przyjść @, a tu brak, a test negatywny....ale raczej nic z tego...wg testu niby jest 99% skutecznosci w dniu przewidywanej @ :-(

Ula to fajnie ze im sie układa, zycze jej Wszystkiego Dobrego...

Ania pamietaj, ze test nigdy nie jest w 100% pewny. Dziewczyny wy macie naprawde takie ksiazkowe cykle, ze wiecie dokladnie w jaki dzien @?? U mnie to było od 30 do 37 dni... A przed pierwsza ciaza to juz w ogole lepiej nie mowic :-D

reklama
Ania jeszcze nic straconego;-) Testy czasem kłamią.

Fajnie, ze u Doroty ok i ze sobie radzi. To najważniejsze!

Do góry