reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Ula strasznie malutkiej współczuje moje dzieci ostatnio też to przechodziły. Ale na szczeście antybiotyk w tym przypadku szybciutko pomógł:tak::tak::tak:

Wanilia takie odwiedziny to super sprawa:tak::tak::tak: relaksuj ile się da:tak::tak:

Martynka oby ból szybko minął;-)

Lilunia fakt słodki widok jak się razem bawią i śmieją. Ale gorzej jak dochodzi do kłutni:baffled::baffled::baffled:

Kaka hahahha widać kto zaczyna w domku rządzić:-D:-D:-D

Ania brak @=NADZIEJA trzymam kciuki:tak::tak:

Hello
U nas dzień jak co dzień. Kawka zaliczona u rodziców. Chyba już znalazłam kiecke dla siebie teraz tylko trzeba zamówić:cool2::cool2:

reklama
Helouki,
Mama poleciała (buuu), ale jedzonka narobiła nam na zapas więc przynajmniej z kuchnią nie muszę romansować:-D
Ula bidulka Lenka. Oby szybko przeszło.

...Wczoraj przekomarzałam się z M w kuchni i troche wyzywaliśmy na siebie, Hanka wpadła i pogroziła mi tłustym paluszkiem: oj, oj bo pójdziesz do pokoju;-)...
Rewelka:-D:-D
Tuśka mówi "mama! bądź grzeczna. no!"
Martynka o rany, dentysta w ciąży. Brrr... Nie możesz z tą ósemką poczekać do po porodzie? Biedna Ty...
Minisia m na schwał, sesja na schodach jak do żurnala - fajne zdjęcia:tak:.
A Tobie jak się nudzi, to może myknij tu do mnie, co? ;-):-)
Patrycja heh nie wpadłabym - przyczepka:-D
Czarna
to udanego polowania na kieckę!

Nam na ostatni dzień z mamą się auto popsuło. Wracaliśmy właśnie z moich badań i się przegrzał w korku. M został przy aucie poczekać na holowanie, bo nawet okien nie można było zamknąć (elektryka calusia poszła), a myśmy z mamą ruszyły w drogę autobusami etc. Efekt był taki, że Tusia obiad jadła o 18:30 a i tak zatrzymałyśmy się po drodze w restauracji, bo jadała by po 20. Porażka.
Dobrze, że nam sąsiad pożyczył autka i m mógł mamę odwieźć na lotnisko w nocy, bo by było:dry:
A w poniedziałek mam szkolenie, na które nie wiem jak dojadę. Busem 3h w jedną stronę, taxi 40eu w jedną stronę. Rany... jak się chrzani to na całego.
No ale z dobrych nowin, to moja cytologia cudownie wyszła I grupa (youppi!) a narośl na jajniku, to raczej bąbelek od jajeczkowania. Dostałam hormony i - jak to dr ujęła- zresetujemy moje jajniki;-)
No i jeszcze jedna dobra nowina: teściowie jednak przylecą na święta. Zdecydowali się dzisiaj i kupili bilety. Suuuuper, bo znowu bylibyśmy sami.

Lilunia idę spać. U mnie 1 w nocy. Pobudka koło 9 więc śpię, śpię:-D

No ale z dobrych nowin, to moja cytologia cudownie wyszła I grupa (youppi!) a narośl na jajniku, to raczej bąbelek od jajeczkowania. Dostałam hormony i - jak to dr ujęła- zresetujemy moje jajniki;-)
Evelajna jak dobrze, że na strachu się skończyło, ale co Ci te złe wyniki krwi napsuły!!:no:
Martyna Twoje wizyty u dentysty przypominają mi o tym, że ja też muszę kontroling zrobić w gębie! :dry:
Ulka nie wiedziałam , że masz kontakt z Dorotą, cieszę się, że u niej ok, ale brak kompa i neta??

A u nas kolejna noc nieprzespana i mamy powód, Szymon ma mega katar i kaszel :baffled:.
Jutro pewnie do lekarza polecimy, ale jak znam życie i tą dr to zaraz antybiotyk walnie:no:

POza tym spotkań ciąg dalszy, zaraz zbieramy się na obiadek do rodziców.

MIłej niedzieli, paaa

Witam!!!!
Evelajna tak to jest że jak sie psuje to kilka rzeczy naraz i ciesze sie ze wyniki ok.
Wanilia moja lekarka znowu unika antybiotyków. Teraz jak u niej byłam to na kaszel kazala dawac herbapect junior 2 razy dziennie po 5 ml a na katar euphorbion.
Czarna a cóż to za kiecka?
Martynka podziwiam cie za odwage, ja to dentyste omijam szerokim łukiem ;-)

U nas niedzielne lenistwo. nocka kiepska ale grunt to pozytywne nastawienie :-) miłoego dnia.

czarna no dobra:-p:-p:-pZobacz załącznik 301795Zobacz załącznik 301796
sukienke napewno jakas wyrwiesz na allegro :tak:

Kupiłam taki sam tylko czarny w cubusie :)

Cześć kochane

Ja po wczorajszych szaleństwach zakupowych. Zaliczyłam lumpki gdzie kupiłam sobie sweterek i bluzę dla młodego. Było tam tyle ślicznych ubranek dla maluszków że nic tylko kupować. Ale wstrzymam się jak będę wiedziała jaka płeć się tam kryje. Wybrałam wózek - spacerówkę - będzie już dla jednego i drugiego, teraz tylko polować na okazje na allegro. Kupiłam w Rossmannie kosmetyki dla siebie ciążowe. Ponoć dobre- sprawdzimy. Zaliczyłam Pizze Hut i kino. No i kupiłam chyba najdroższe rajstopy w moim życiu bo za 42 zł. Ciążowe oczywiście. Ale muszę mieć jakąś jedną grubą parę na te mrozy co zapowiadają od tego tygodnia. Generalnie wszystko by było super gdyby nie to że młody ma już 3 dzień temperaturę. Nie wysoką ale mimo wszystko. I jeszcze spać mi nie chce.. No i właśnie jeszcze wymioty zaliczył...

miałam jeszcze popisać ale lecę do młodego.

Evelajna no to ulga wielka kochana :) a ten co ci takie wyniki zle zrobil to trzeba go odnalezc i wymierzyc sprawiedliwosc;-)
co do spotkania chetnie bym myknela napewno bym sie usmiala bo Twoje teksty w postach sa niesamowite :-D:-D:-D

Wanilia ale kursujesz fajnie ci:tak:

ja wrocilam z hotelu slicznego hotelu 5* wiec teraz tylko ustalic nasz domowy grafik i zaczynam nowa prace:tak:
po powrocie zrobilam pierogi domowe z serem i drugie z miesem wyszly niesamowite!!!
a teraz pieke ciasteczka takie jak wczoraj bo wczorajsze w 5 min zniknely:-D:-D:-D

A ja egoistycznie...
Dalej boli, dzisiaj jakos dużo mocniej niz wczoraj, taki jakis pulsujacy do ucha ból. Dziurka wyglada ok, jakby sie ladnie goiło, ale boli strasznie... Jutro chyba podjade do dentystki na kontrole, chociaz nic nie mowila, ale dla swietego spokoju... Buuu boliiiii...

reklama
hejka zaczynam bac się co to bedzie, wczoraj była kumpela z 3 miesiecznym synkiem i zaczeła sie kolka. młody tak to ok, ale kocyk dał inny,niż ten jego z łózeczka, a dziś cały dzień mówi ze koc dzidzi, a ten jego kamila. a tak pozatym scigamy mysz bo znalazłam kupki na strychu

Do góry