reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Dzien dobry babeczki:-)Ja tak ogolnie poczytalam co tam u was i w sumie systematycznie podczytuje ale wierzcie mi nie mam sily odpisac. Zawsze cos albo wypadnie, albo zabieram sie za jakas zalegla robote domowa;-)
Czas teraz mija mi tak szybko ze wierzyc mi sie nie chce ze to juz 22listopad:szok:za chwile moja pierwsza wyplata:-D:-D:-D Po za tym szkola, dom, praca i tak w kolko...a teraz chce jeszcze raz w tygodniu podjac sie wolontariatu...jacek podjal sie zadania pomocy mi, stwierdzil ze skoro bardzo tego chce to cos moze z tego wyjsc:-Di nie bedzie gderal jak pare godzin w tygodniu poswiece sie komus innemu;-) Ale powiem wam ze odkad zaczelam zyc poza domem to mimo to ze nie raz gderam ze jestem zmeczona, niewyspana, ze nie chce mi ,sie czuje sie psychicznie duuuuzo lepiej:tak:
Domek sie buduje, zaczynamy dach, okna maja byc za 2 tygodnie wiec cos sie dzieje...tylko pieniedzy z konta ubywa w takim tepie w jakim mija mi czas:-D:-D:-DZdjec domku nie robie...zrobie w grudniu jak juz bedzie caly dach i okna zeby juz w miare ladnie wygladal to wrzuce i bede sie chwalila i chwallila i chwalila....:-D

Stasiulinek nowych postepow nie robi...dalej nie mowi:rofl2:dalej lobuzuje i mamusiuje chociaz juz coraz mniej:tak: Chyba mam jakies inne dziecko bo u nas pomimo rozniastych zabw, nie ma zainteresowania barwami,ksztaltami,rysowaniem,lepieniem itd...sa auta (99% czerwonych bo ma fiola na punkcie tego kkoloru), za to ostatnio kroluje zabawa w chowanego, mlodzi moga sie sie bawic ze mna w to pol dnia, a mi juz powoli brakkuje miejsc do schowania sie:-Da jak che odpoczac to bawimy sie w babajage:-Dtzn ja jestem babajaga, gonie robaki i chce zjesc:-D:-D:-Dbrzmi drastycznie ale dzieciaki uwielbiaja a jak slusze jak sie wtedy smieja to "rosne":-D:-D
Dobra uciekam babeczki na kawke, milego dnia

ps. A Kasia to gdzie??

reklama
Hi.

A ja mam dzis wolne i tak mi dobrze z tym;-) Musze isc na zakupki, przy okazji zrobie wywiad mikołajowy;-))

martyna jak zabek??
pati mysz zlapana?? i nie boj sie bedzie dobrze:tak: z poczatku zanim ustalisz sobie rytm dnia bedzie "balagan "ale napewno szybko wszystko sie pouklada:tak:
magda wlasnie jak to fajnie byc poza domem nie :tak:ja wczoraj w tym hotelu taka zadowolona bylam ze szok!
az mysle czy w styczniu nie sciagnac tescow na jakis dluzszy czas coby dzieci popilnowali a my do pracy na full tylko czy ja wytrzymam psychicznie tak dlugo z nimi:baffled:

Karola to udanego lenistwa i daj znac jak wywiad

ja dzis do szkoly a wczesniej jak dam rade ale nie wiem skocze do kliniki poniewarz zamierzam zmienic implant na spirale bez hormonalna:-p

Evelajna ale bomba wieści lekarzowe, pewnie jakiś stan zapalny miałaś stad tamte wyniki:tak::tak:

Wiola zdrówka dla Szymka, ogoda do bani więc co się dziwic że dzieci choruja:dry:

Marma jaki wózio wybrałaś????
Biedny Twój maluszek zawsze coś u niego:sorry2:

Patrycja dasz rade, nie każdy maluch ma kolki;-)
A mysz łap. Moja mama w zeszłym roku dostała w paczce z pościelą mysz, ale była gonitwa!!!!

Magda ehhh nie będę się powtarzać że Ci zazdroszczę:-p:-D:-D

Karola no pogoda istnie zakupową mamy:crazy::crazy::crazy: a też miałam w planach dzis tesco:dry:

Minisia widzę ze u was to z pracą nie ma problemów:tak::tak::tak: super ze sobie tak radzicie!!!!

Martyna ja mówie wole iść rodzic niz leczyć zęby:rofl2::rofl2:

Hejka
Dzisiejsze plany poszły w odstawkę bo leje i leje!!!! Mały właśnie maluje farbkami wiec mam chwilkę wolnego;-) chyba sobie drugą kawkę strzele:-p
Co do kiecki to mała czerwona;-) ale jeszcze nie kupiona:-D:-D:-D

Witajcie - zawitałam, bo jakoś tak nie mogę rozstać się z Wami. Nie żebym w ogóle chciała :-p
A problemy cóż .... kto ich nie ma - życie takie jest - raz dobrze a raz gorzej.
Ech .... nie będę się użalać nad sobą.
Dziś wzięłam dzień opieki i siedzę z Sebciem w domku.
Byliśmy u lekarza na bilansie także zaraz napiszę co i jak w odpowiednim miejscu.

Przypadkiem spojżałam na suwaczek Kaki i :szok: toż to został miesiąc do świąt
Lo mamusiu a ja jeszcze z planami upominkowymi daleko w lesie.
Plany takowe są ale wiadomo jak to wyjdzie w praniu.

Pogoda wczoraj była cudna i wypucowałam sobie autko :-) a poza tym byliśmy z młodym na pływalni.
Mąż uczył małego nurkowania i super wychodziło.
Sebciowi tak strasznie podoba się zjeżdżanie na zjeżdżalni takie dużej.
Niczego się nie boi.

Wszędzie gdzie wchodzimy do sklepu to jest przy wejściu "czieść" i jak wychodzimy to robi "papa" i mówi papa.
:-D śmieszny strasznie jest.

Dobra uciekam do kuchni.

U nas leje więc z zakupów nici, tym bardziej ze Hanka nie chce juz widziec spacerówki. A tak wogóle to sie zastanawiam czy nie sprzedac jej?? Korzystacie jeszcze ze spacerówek??

Własnie się dowiedziałam ze ojciec mój ma ospe:szok: (lat 62, ojciec 3 dzieci które przechodziły ospe a on nie), więc mama będzie jeżdzić do nas. Zastanawiamy sie czy Hanka się zaraziła. Chciałam wpasc do Czarnej ale sobie podaruje bo jeszcze cos przywleczemy. Zastanawiam sie czy nie wziasc opieki na Hanke ale jak, skoro ona zdrowa tylko ojciec chory hehehe Mama mówi, ze będzie przyjeżdząc do nas ale nie przyniesie nam ospy?? Musze poczytac w necie.

Madziunia dobrze ze jestes!

Kaka ja też się cieszę, że jestem :-p
O mamoooooooo jak widać w każdym wieku można zachorować.
Zdrówka dla taty i oby szybciutko doszedł do siebie.

No i żeby Hania się nie zaraziła.

Co do spacerówki to my jeszcze korzystamy ale coraz rzadziej a jeśli już to młody ją pcha albo prowadzi sam - po prostu więcej zabawy.
Jak się śpieszę albo robię zakupy z młodym to się spacerówka jeszcze przydaje.

Lecę ululać małego na drzemkę - zobaczymy co z tego wyjdzie.

Kaka ja też się cieszę, że jestem :-p
O mamoooooooo jak widać w każdym wieku można zachorować.
Zdrówka dla taty i oby szybciutko doszedł do siebie.

No i żeby Hania się nie zaraziła.

Co do spacerówki to my jeszcze korzystamy ale coraz rzadziej a jeśli już to młody ją pcha albo prowadzi sam - po prostu więcej zabawy.
Jak się śpieszę albo robię zakupy z młodym to się spacerówka jeszcze przydaje.

Lecę ululać małego na drzemkę - zobaczymy co z tego wyjdzie.

Magdziunia jak dobrze Cię widzieć :-):-) mam nadzieję w nieco lepszym nastroju :tak:

Spacerówka? u nas kurzem obrosła, niemal od roku już nie używana :baffled:

Magdasf, eh zazdroszczę kobieto tej werwy! tyle się u Ciebie dzieje, aż chce się żyć :-)

Czarna jakoś nie widzę Cię w innej kiecce niż czerwona, normalnie wszystkie chłopy będą pożerać Cię wzrokiem ;-):tak:

Patrycja ja mam permanentny stres związany z tym jak to będzie z 2 maluchów, no ale nie my pierwsze, damy radę!!! chyba...

Heloł
u nas noc koszmar, spałam w ubraniu, jak mysz pod miotłą, co chwila budzona płaczem i kaszlem. Byliśmy u dr, ale ponoć nie ma tragedii, bo nawet antybiotyku nie dostaliśmy :sorry2:. Poza tym po raz kolejny nawaliła mi pralka i czekam na werdykt naprawiacza co z tym fantem :sorry2:

A z milszych rzeczy upatrzyłam Szymciowi prezent gwiazdkowy:
dla chomika ZHU ZHU PETS zestaw RUN RUN akcesoria (1317559769) - Aukcje internetowe Allegro
jak oglądaliśmy filmik to Szymon się darł wniebogłosy żeby dać mu mimi (znaczy myszkę, znaczy chomika ;-);-)).

Sory że wszystko na ogólnym, ale jakoś mi tak poręczniej ;-):tak::-p

Madzia miło że wróciłaś do nas :-)
Wiola współczuje tej nocy i życze zdrowka dla Szymcia. niezła zabawka , szok czego teraz nie wymyślą. a tak z innej beczki to bierzesz jeszcze kwas foliowy?
Czarna będziesz istną lady in red. z twoja uroda i figura współczuje Twojemu M bo będzie pękał z zazdrości na widok innych facetów śliniących sie za Tobą ;-)
Magdasf prześlij mi troche tej twojej energii !!!
Minisia fajnie że w pracy ci sie podoba
Kaka wypoczywaj i sie bycz ile wlezie :-)

U nas nocka nienajgorsza bo młody poszedł spac o 19.30 więc zrobił nam totalne święto. Tylko o 5.00 obudził sie z płaczem i pokazywał coś na okno. chyba sie czegos wystraszył. chcialabym żeby juz zaczął mówić to chociaż bym wiedziała o co chodzi. poza tym nic ciekawego.

Ostatnia edycja:
reklama
Magdziunia normalnie ściągnełam Cię myslami dzisiaj:-D:-D:-D Super że wróciłaś!!!!

Kaka ło matko ospa!!!!!! Aż współczuje Twojemu tacie, bo niby im starsza osoba tym gorzej przechodzi:nerd::nerd:
A Ja bym z chęcią was przyjeła na kawce ale gdyby to był inny okres a nie przedświąteczny. Bo dziękuję święta i sylwestra spędzic w domku z chorymi dzieciakami na ospe:-p:-p
Ale jak coś po nowym roku mogą sie zarazić bynajmniej będę miała z głowy:rofl2:

Wiola mój mały też szczekający ale sprawdzam gardełko i osłu****e go i nie widze zmian więc narazie nie zamierzam wybierac się z nim do dr ale za to Laura dziś brzydko kaszlała więc dla swiętego spokoju może jutro się przejde.
Co do kiecki to inni mogą zwracać (czyt wymiotować) ważne bym w oczach M widziała ...., .... i ....:-p:-D:-D:-D:-D

Kur... znów miałam sąsiadów bo mój synek za głosno się bawi!!!! Noż normalnie scyzoryk mi się otwiera w kieszeni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co za ludzie toc to mamy 14:30!!!!!!!!!!
Aaaa sukienka zamówiona:rofl2:

Do góry