dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
WITAJCIE
MALENA a imie robocze dla siostrzyczki jak taka sie przydazyla???????? :-)
NIKODEM to bardzo ladne imie :-)
Ja juz tez sie doczekac nie moge twojej wizyty I licze ze po niej wstawisz sobie suwaczek FASOLKI :-)
MAJECZKA a na jak dlugo M chce jechac za granice?Zaribic i wrocic czy WY TEZ RAZEM Z NIM ?
KATE fajnie ze sie odezwalas i trzymam kciuki za leczenie MARICZKI
U nas BEBIKO od 3 dni i ani widu ani slychu jakiejkolwiek wysypki :-)
Wiecie co odkad Oliwka jest na BEBIKO to lepiej mi spi w nocy Wczoraj jak usnela o 20 to obudzila sie dopiero o 24 co to nas wszystkich zszokowalo A pozniej o 4 pobutka
Sama moja mama dzis mi mowi ze wlasnie dziwnie dlugo spala :-)
Nie wiem chyba kupie jej bebiko na noc Moze to tez pomoze w lepszym spaniu :-)
Ja to jestem chyba wyrodna matka bo czailam sie z kaszka manna tak jak wczesniej lekarka kazala po 10 miesieacu bo to gluten a z jej alergia to nic nie widomo A od ponad miesica Dawalam jej kaszki z GLUTENEM i nawet sama nie poczytalam i awalam Ale nic jej nie ma :-)
MALENA a imie robocze dla siostrzyczki jak taka sie przydazyla???????? :-)
NIKODEM to bardzo ladne imie :-)
Ja juz tez sie doczekac nie moge twojej wizyty I licze ze po niej wstawisz sobie suwaczek FASOLKI :-)
MAJECZKA a na jak dlugo M chce jechac za granice?Zaribic i wrocic czy WY TEZ RAZEM Z NIM ?
KATE fajnie ze sie odezwalas i trzymam kciuki za leczenie MARICZKI
U nas BEBIKO od 3 dni i ani widu ani slychu jakiejkolwiek wysypki :-)
Wiecie co odkad Oliwka jest na BEBIKO to lepiej mi spi w nocy Wczoraj jak usnela o 20 to obudzila sie dopiero o 24 co to nas wszystkich zszokowalo A pozniej o 4 pobutka
Sama moja mama dzis mi mowi ze wlasnie dziwnie dlugo spala :-)
Nie wiem chyba kupie jej bebiko na noc Moze to tez pomoze w lepszym spaniu :-)
Ja to jestem chyba wyrodna matka bo czailam sie z kaszka manna tak jak wczesniej lekarka kazala po 10 miesieacu bo to gluten a z jej alergia to nic nie widomo A od ponad miesica Dawalam jej kaszki z GLUTENEM i nawet sama nie poczytalam i awalam Ale nic jej nie ma :-)