reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

WITAJCIE
MALENA a imie robocze dla siostrzyczki jak taka sie przydazyla???????? :-)
NIKODEM to bardzo ladne imie :-)
Ja juz tez sie doczekac nie moge twojej wizyty I licze ze po niej wstawisz sobie suwaczek FASOLKI :-)
MAJECZKA a na jak dlugo M chce jechac za granice?Zaribic i wrocic czy WY TEZ RAZEM Z NIM ?
KATE fajnie ze sie odezwalas i trzymam kciuki za leczenie MARICZKI
U nas BEBIKO od 3 dni i ani widu ani slychu jakiejkolwiek wysypki :-)

Wiecie co odkad Oliwka jest na BEBIKO to lepiej mi spi w nocy Wczoraj jak usnela o 20 to obudzila sie dopiero o 24 co to nas wszystkich zszokowalo A pozniej o 4 pobutka
Sama moja mama dzis mi mowi ze wlasnie dziwnie dlugo spala :-)
Nie wiem chyba kupie jej bebiko na noc Moze to tez pomoze w lepszym spaniu :-)

Ja to jestem chyba wyrodna matka bo czailam sie z kaszka manna tak jak wczesniej lekarka kazala po 10 miesieacu bo to gluten a z jej alergia to nic nie widomo A od ponad miesica Dawalam jej kaszki z GLUTENEM i nawet sama nie poczytalam i awalam Ale nic jej nie ma :-)

reklama
MALENA a imie robocze dla siostrzyczki jak taka sie przydazyla???????? :-)
NIKODEM to bardzo ladne imie :-)
Ja juz tez sie doczekac nie moge twojej wizyty I licze ze po niej wstawisz sobie suwaczek FASOLKI :-)
:-)

Ale ja zamawiałam chłopca!
Bo jak będzie dziewczynka, to trzeba dalej próbować. Do skutku ;-)

CZESC DZIEWCZYNY SERDECZNIE POZDRAWIAM MAM NADZEJE ZE MNIE PAMIETACIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NA WSTEPIE GRATULACJE DLA MALENKI NIE BEDE JUZ SAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wIDZE ZE PAŹDZISZKI MAJA SIE DOBRZE . a CO U NAS. jA JUZ W 26 TYGODU CIĄZY I NIESTETY NA ZWOLNIENIU BO WYNIKI KIEPSKIE I TO BARDZO. bRZUSZEK JUZ WIDOCZNY .
aNTONIU WCZORAJ SKONCZYŁ 11 MIESIECY JEST CUDOWNYM SZKRABEM CHOC JA JUZ NIE MAM SIŁ DO NIEGO CZASEM UPARTY JAK TATA WRZESZCZY KRZYCZY I JEST JAK PEDZIWIATR. oD 1,5 TODNIA CHODZI I T TAK SZYBKO ZE MA TYLE SINIAKÓW ZE SZOK. W ŁÓZECZKU NIE POSIEDZI BO WRZUCA WSZYSTKO . wOZEK TO TYLKO W SZELKACHI TO WIELKI KRZYK. wOŁA MAMA TATA BABA I AŁ NA PSA . rOBI PAPA BRAWO - JAK MU SIE PODOBA NO I SLICZNIE DAJE BUZI MAMIE LUB TACIE A PRZYTULA SIE PO PROSTU CUDOWNIE MAŁY PRZYTULACZEK. jEDYNY PROBLEM TO NIE CHCE JESC NIC Z RACZKI TYLKO WSZYSTKO ŁYZECZKA. sPI RAZ DZIENNIE WIEC DAJE MI POPALIC RÓWNO ALE OD 10 WRZESNIA BEDZIE NIANIA TO MOZE NAD NIM ZAPANUJE.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE

@ brak, trochę mnie mdli, więc zaczynam się cieszyć...
Już nie mogę doczekać się środy.
Nawet sobie robocze imię wybrałam - Nikodem :dry:
Do M. nie dociera, ale to jak zwykle do niego :tak:

Majeczka
Jakie studia?
Fajnie z tymi ciuszkami...
Więc może dzieczyneczkę do kompletu?
Dobrze, że między Wami się układa.

Kochana czy ja o czymś nie wiem...sorki,ale chyba mi umkneło...? Robiłaś teścik?
Studia...pedagogika-myślę o założeniu prywatnego przedszkola w przyszłości:tak:

Ostatnia edycja:
Malena gratulacje!!!!!!!!
Agamir trzymam kciuki za dalsze miesiące i oby wszystko było dobrze!!!

Witajcie kochane pazdzioszkowe mamusie:-) ja w końcu ze swojego komputera w domu wreszcie mi podłączyli neta!!!!
Od czerwca mieszkamy w nowym domu i jak narazie jesteśmy w pełni zadwoleni, Karolinka od poniedziałku już idzie do szkoły , do nowej co trochę mnie martwi jednak mam nadzieję ze poradzi sobie noi w maju pierwsza komunia nas czeka:szok:

Tydzień temu wróciłyśmy z Polski 3 tygodnie byłyśmy i same bo M do pracy musiał chodzić, odpoczęłam bo Karolina z wujkami a Lenkę dziadkowie na zmianę bawili i nosili na rączkach noi trochę się nam rozbrykała bo chyba za dużo ją rozpuśili ale co tam....... wyrośnie z tego:tak:, wszędzie wlezie otwiera wszystkie szafki po kolei i wyrzyca z nich wszystko , a to do żaluzji podejdzie a to do kominka a jak jej się palcem pogrozi to się śmieje i robi swoje dalej:-D
ale pochwalić też ją muszę bo kupki robi na nocnik, czasem siusiu i wogóle jest najsłodszym dzieciaczkiem na świecie, tylko właśnie w polsce zaczęła się budzić w nocy do jedzenia i od tej pory raz w nocy je mleko z butli:confused:
Stęskniłam się za Wami i nic nie wiem co u Was słychać czy któryś pazdzioszek już może chodzi sam?? bo moja chodzi koło mebli ale żeby za rączkę albo sama to mowy nie ma zaraz siada na pupę albo się drze:no:
Ja w końcu w czerwcu dostałam @ i założyłam sobie tę spiralkę i teraz jest ok..
No to chyba tyle narazie ode mnie teraz będę na bieżąco:tak:
Buzka;-)

Ostatnia edycja:
Postaram się częściej zaglądać, obiecuję!
AGAMIR miło Cię słyszeć!!! ściskam mocno i życzę miłego dalszego noszenia brzuszka z maluszkiem. Gratki dla Antosia. Zdolniacha!!! Marika się przymierza, dziś zaczęła chodzić na małej odległości ode mnie do M. podtrzymując się nas, ale ona jeszcze nawet 10 m-ca nie skończyła, więc czas ma.
MAŁAULKA widzę, że Ty też tu tak rzadko jak ja :-) pozdrawiam
MALENKA rozumiem, że mamy nie zapeszać, więc ogromne kciukasy

tak mi tu wyskoczyłyście z tymi ciążami i się przyznam, że też ostatnio mam takie myśli i coraz bardziej chce mieć Marcelka do kompletu :-D tylko M. marudzi, że najpier nowy dom, że samochód ip.... a mi się chce znowu z brzuchem chodzić, nawet rodzić już mogę, a co mi tam... :tak::tak::tak:

a M. na piwie dziś, może by go tak wykorzystać i potajemnie dziurkę zrobić w gumce haha

witajcie dziewczyny i wpadajcie tu częściej

My już po grilu, młody wybawił się z dziadkami, wcześniej byli geodeci i już działka ładnie wyznaczona, wogóle kolejny szalony dzień, młody marudzi dalej i ciężko przy nim coś zrobić, drzemki sobie poprzestawial, pierwsza od 8 do 9, a druga od 15.30 do 16.

Czesc Wam i chwała!
Wczoraj byłam w Krakowie u promotorki.
Jeszcze tydzień i oddaję pracę, obrona 29 września...
@ brak, trochę mnie mdli, więc zaczynam się cieszyć...
Już nie mogę doczekać się środy.
Nawet sobie robocze imię wybrałam - Nikodem :dry:
Do M. nie dociera, ale to jak zwykle do niego :tak:

Coś mam za dobry humor:confused:
hehe nie dziwota ze humorek dopisuje:))) No to życzę tego Nikodema do kompleciku:-p
Witam:-)
U nas pogoda jak na razie nie za ciekawa...Może będzie lepiej:confused: Mój M chce wyjechać za granice...Rano mówił mi,że wysyła dane do kontraktu... Pod koniec września wyjazd...Ale ja nie chce żeby jechał...
Mam jeszcze tyle rzeczy do prania. Powiedzcie mi jakie macie foteliki samochodowe? Chodzi mi o taki, który by się rozkładał trochę jak dziecko uśnie. Myślę o takim bo w następne wakacje wyjeżdzamy nad morze. Może macie np:taki 4B FOTELIK SAMOCHODOWY 4baby Weelmo WYSYLKA GRATIS (723597275) - Aukcje internetowe Allegro
no własnie tak dorywczo, czy na dłuzej????
CZESC DZIEWCZYNY SERDECZNIE POZDRAWIAM MAM NADZEJE ZE MNIE PAMIETACIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NA WSTEPIE GRATULACJE DLA MALENKI NIE BEDE JUZ SAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wIDZE ZE PAŹDZISZKI MAJA SIE DOBRZE . a CO U NAS. jA JUZ W 26 TYGODU CIĄZY I NIESTETY NA ZWOLNIENIU BO WYNIKI KIEPSKIE I TO BARDZO. bRZUSZEK JUZ WIDOCZNY .
aNTONIU WCZORAJ SKONCZYŁ 11 MIESIECY JEST CUDOWNYM SZKRABEM CHOC JA JUZ NIE MAM SIŁ DO NIEGO CZASEM UPARTY JAK TATA WRZESZCZY KRZYCZY I JEST JAK PEDZIWIATR. oD 1,5 TODNIA CHODZI I T TAK SZYBKO ZE MA TYLE SINIAKÓW ZE SZOK. W ŁÓZECZKU NIE POSIEDZI BO WRZUCA WSZYSTKO . wOZEK TO TYLKO W SZELKACHI TO WIELKI KRZYK. wOŁA MAMA TATA BABA I AŁ NA PSA . rOBI PAPA BRAWO - JAK MU SIE PODOBA NO I SLICZNIE DAJE BUZI MAMIE LUB TACIE A PRZYTULA SIE PO PROSTU CUDOWNIE MAŁY PRZYTULACZEK. jEDYNY PROBLEM TO NIE CHCE JESC NIC Z RACZKI TYLKO WSZYSTKO ŁYZECZKA. sPI RAZ DZIENNIE WIEC DAJE MI POPALIC RÓWNO ALE OD 10 WRZESNIA BEDZIE NIANIA TO MOZE NAD NIM ZAPANUJE.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE
Kobieto gdzieś Ty była jak Cie nie było!!!!! Gratki dla synusia chyba pierwsza doczekałas sie prawdziwego chodzenia. Mój jest w pierwszym etapie:-D:-D:-D na kiedy masz termin??? Wiesz może co za niespodzineczkę nosić pod serduchem????
Witajcie kochane pazdzioszkowe mamusie:-) ja w końcu ze swojego komputera w domu wreszcie mi podłączyli neta!!!!
Od czerwca mieszkamy w nowym domu i jak narazie jesteśmy w pełni zadwoleni, Karolinka od poniedziałku już idzie do szkoły , do nowej co trochę mnie martwi jednak mam nadzieję ze poradzi sobie noi w maju pierwsza komunia nas czeka:szok:

Tydzień temu wróciłyśmy z Polski 3 tygodnie byłyśmy i same bo M do pracy musiał chodzić, odpoczęłam bo Karolina z wujkami a Lenkę dziadkowie na zmianę bawili i nosili na rączkach noi trochę się nam rozbrykała bo chyba za dużo ją rozpuśili ale co tam....... wyrośnie z tego:tak:, wszędzie wlezie otwiera wszystkie szafki po kolei i wyrzyca z nich wszystko , a to do żaluzji podejdzie a to do kominka a jak jej się palcem pogrozi to się śmieje i robi swoje dalej:-D
ale pochwalić też ją muszę bo kupki robi na nocnik, czasem siusiu i wogóle jest najsłodszym dzieciaczkiem na świecie, tylko właśnie w polsce zaczęła się budzić w nocy do jedzenia i od tej pory raz w nocy je mleko z butli:confused:
Stęskniłam się za Wami i nic nie wiem co u Was słychać czy któryś pazdzioszek już może chodzi sam?? bo moja chodzi koło mebli ale żeby za rączkę albo sama to mowy nie ma zaraz siada na pupę albo się drze:no:
Ja w końcu w czerwcu dostałam @ i założyłam sobie tę spiralkę i teraz jest ok..
No to chyba tyle narazie ode mnie teraz będę na bieżąco:tak:
Buzka;-)
Gratki dla Lenki za nocnikowanie!!!! i witam w gronie zaspiralkowanych:-D:-D:-D
Postaram się częściej zaglądać, obiecuję!
AGAMIR miło Cię słyszeć!!! ściskam mocno i życzę miłego dalszego noszenia brzuszka z maluszkiem. Gratki dla Antosia. Zdolniacha!!! Marika się przymierza, dziś zaczęła chodzić na małej odległości ode mnie do M. podtrzymując się nas, ale ona jeszcze nawet 10 m-ca nie skończyła, więc czas ma.
MAŁAULKA widzę, że Ty też tu tak rzadko jak ja :-) pozdrawiam
MALENKA rozumiem, że mamy nie zapeszać, więc ogromne kciukasy

tak mi tu wyskoczyłyście z tymi ciążami i się przyznam, że też ostatnio mam takie myśli i coraz bardziej chce mieć Marcelka do kompletu :-D tylko M. marudzi, że najpier nowy dom, że samochód ip.... a mi się chce znowu z brzuchem chodzić, nawet rodzić już mogę, a co mi tam... :tak::tak::tak:

a M. na piwie dziś, może by go tak wykorzystać i potajemnie dziurkę zrobić w gumce haha
hehe u mnie przebijanie gumek nie pomogło:-p:-p:cool2: widzę że kolejna dostaje nowego instynktu macieżyńskiego:-p:-p

U nas dzień jak codzień:cool2::cool2::cool2:

reklama
Kochana czy ja o czymś nie wiem...sorki,ale chyba mi umkneło...? Robiłaś teścik?
Studia...pedagogika-myślę o założeniu prywatnego przedszkola w przyszłości:tak:

Majeczka rzeczywiście umknęło ;-)
Teściki w zeszłym tygodniu poniedziałek i piątek pozytywne.
@ brak 10 dni.
We środę do lekarza.
Ulka gratulacje dla malutkiej. Zuch dziewczynka.
Agamir dobrze, że się odzywasz. Wpadaj częściej!

Kate dzięki za kciuki, nie zapeszać.
A co tam nowy dom. Tak to zawsze się coś znajdzie jeszcze, co powstrzyma.
A co do gumek to idź poszukaj jeża i wrzuć go do szafki z gumkami :-p
Czarna - a przebijałaś? :-):szok:

Do góry