reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Witajcie! Zbiera się na deszcz... Dziś w Nałęczowie koncert Budki Suflera. Wybieramy się-ale obawiam się,że pogoda zrobi nam psikusa:tak::-(Rubuś śpi jeszcze z nami,ale powoli chyba zacznę go od tego odzwyczajać-bo będzie coraz gorzej. I mi coraz trudniej...

Majeczka rzeczywiście umknęło ;-)
Teściki w zeszłym tygodniu poniedziałek i piątek pozytywne.
@ brak 10 dni.
We środę do lekarza.
:szok: Ale ze mnie gapa:tak: Malenka cieszę się razem z Tobą-wspaniała wiadomość!!! Fasolek pod serduszkiem! Ciekawe na kiedy wypadł by Ci termin.Czekam na wieści z wizytki. SERDECZNIE GRATULUJĘ!!!:tak: (zazdroszczę Ci troszkę:tak:)

Czarna hehe i ja jestem ciekawa jak to u Ciebie z tymi gumkami było;-)( na razie M chce wyjechać tylko na całą zimę... Ale znając go zechce tam wrócić..)

reklama
Malenka - gratulacje wielkie !!
Agamir, super że się pojawiłaś!! jaka płeć??Ja rzadko piszę, bo czasu brakuje bardzo.... rzadko siedzę przy komputerze poza pracą, a tam ostatnio nie miałam czasu popisać...
U nas w porządku wszystko, za 2 tygodnie na Chorwację jedziemy ze znajomymi i dwójką dzieciaków poza Szymkiem 8 i 2 miesiące.
Dzisiaj do Krakowa jadę (M w Warszawie...) spotkać się z koleżanką i kupić nosidło dla Szymka na plecy, pod warunkiem że dostanę zniżkę :-p
Szymon słodki, aczkolwiek strasznie zajmujący ... psotnik mały,.. zrzucił mi dzisiaj pantofle na głowę... szłam u rodziców schodami na górę, a on od góry prosto na moją głowę zrzucił 2 pantofle. Diabeł mały... Przy jedzeniu, pod koniec pluje,m a jak mu mówię, że nie wolno, to śmieje się... ale na podłodze jak chce coś złapać, a mówię "nie wolno" o nie ruszy.,..

tak mi tu wyskoczyłyście z tymi ciążami i się przyznam, że też ostatnio mam takie myśli i coraz bardziej chce mieć Marcelka do kompletu :-D tylko M. marudzi, że najpier nowy dom, że samochód ip.... a mi się chce znowu z brzuchem chodzić, nawet rodzić już mogę, a co mi tam... :tak::tak::tak:

a M. na piwie dziś, może by go tak wykorzystać i potajemnie dziurkę zrobić w gumce haha
No to do roboty:-D, a mi też się baardzo podobają kobiety z brzuszkami i chciałabym jeszcze raz ponosić sobie taki:tak:
U nas w porządku wszystko, za 2 tygodnie na Chorwację jedziemy ze znajomymi i dwójką dzieciaków poza Szymkiem 8 i 2 miesiące.
Dzisiaj do Krakowa jadę (M w Warszawie...) spotkać się z koleżanką i kupić nosidło dla Szymka na plecy, pod warunkiem że dostanę zniżkę :-p
Szymon słodki, aczkolwiek strasznie zajmujący ... psotnik mały,.. zrzucił mi dzisiaj pantofle na głowę... szłam u rodziców schodami na górę, a on od góry prosto na moją głowę zrzucił 2 pantofle. Diabeł mały... Przy jedzeniu, pod koniec pluje,m a jak mu mówię, że nie wolno, to śmieje się... ale na podłodze jak chce coś złapać, a mówię "nie wolno" o nie ruszy.,..

No to życzę udanego urlopu:tak:
Szymuś to super grzeczny chłopczyk jak nie ruszy czego mu zabronisz:tak:

O ile pamiętam AGAMIR pisała już wcześniej że Antoś będzie miał braciszka!!!

Dzień dobry:-) my już po spacerku, wstąpiłyśmy nawet kościółka się pomodlić, teraz coś trza małej dać zjeść i pójdzie spać, M pojechał do pracy i cały dzień gonie będzie, dobrze że choć pogoda lepsza dziś bo wczoraj strasznie wiało....
Miłego dnia :-)

helloł

u nas dziś pochmurnie wieć chyba nici z piskownicy:-:)-( a tak to chociaż miałam dzieci z głowy bo sie ładnie bawiły:-D:-D

Co do mojego przebijamnia to było to przy starankach o Laure mój M mówił że chce ale do końca nie wie czy już wieć chciałam ułatwić decyzję:-p:-p ale zrobiłam to 2 razy bo po tyg już był pewien ze też chce:-D:-D:-D Ale dziurkowanie nie dało żadnego efektu:cool2:

Ale ja zamawiałam chłopca!
Bo jak będzie dziewczynka, to trzeba dalej próbować. Do skutku ;-)

Jacek jak dowiedzial sie ze jestem w ciazy pierwszy raz powiedzial ze bedzie corka, teraz jak pokazalam mu 2 kreski powiedzial ze syn...Pytam sie skad wie, a on ze wie co robi;-) Musisz sie m.zapytac co zmajstrowal tym razem:-D

helloł

u nas dziś pochmurnie wieć chyba nici z piskownicy:-:)-( a tak to chociaż miałam dzieci z głowy bo sie ładnie bawiły:-D:-D

Co do mojego przebijamnia to było to przy starankach o Laure mój M mówił że chce ale do końca nie wie czy już wieć chciałam ułatwić decyzję:-p:-p ale zrobiłam to 2 razy bo po tyg już był pewien ze też chce:-D:-D:-D Ale dziurkowanie nie dało żadnego efektu:cool2:

Jak moglas!!!:-D:-D:-DTaka kontrolowana wpadka:-D

Dzien doberek:-) U nas pochmurnie dzisiaj, czasami deszcz pada wiec dzisiaj dzien w domku:tak: Maly jakis dzisiaj pogodny, nie marudzi wiec razem z jackowatym w szoku jestesmy:happy2:
Zmykam prasowac milej soboty dziewczynki

Witam sie
ale sie tu tlok zrobil!!!:tak:nareszcie:tak:
my dzisiaj wrocilismy z wesela brata.fajnie bylo tylko strasznie daleko 700 km.jechalismy wczoraj 14 godzin bo nie dawalismy rady.musielismy zatrzymac sie 3 razy na spanie bo zasypialimy.mlody w pierwsza strone plakal strasznie.niedziwne wtedy 9 godzin jazdy, 30 stopni bez klimy:-(a teraz w nocy juz jechalismy i cala droge spalna szczescie.ale jedno wiem.ostatni raz taka podroz z Rafalkiem.wykonczyc sie mozna naprawde.on jest nieprzyzwyczajony do siedzenia w jednym miejscu i placze.
na fotkowy cos wrzucilam;-)
Agamir fajnie ze wpadlas.ktory to tydzien w koncu bo suwaczek pokazyje 29 a Ty piszesz 26 chyba:tak:
Ja wlasnie zeberka na obiad pieke z Winiar i zobaczymy co to za cudo wyjdzie z tego.Mlody spi wiec moze uda mi sie zjesc cos spokojnie bo zawsze chce jesc ze mna ale mu nie smakuje i placze. a potem dalej chce :baffled:

Hello - pada i u nas od samego rana.
Ja posprzątałam w chałupce i wybrałam się do rodziców - siedzę i klikam do Was.
Moje szczęście śpi słodko w wózku po obiadku - dziś jadł ogórkową.
Zrobiła też moja mama jemu marchewkę z ziemniaczkiem i nie chciał zjeść :baffled:

A teraz siedzę i chyba zaraz wybiorę się do wujka na smażoną rybkę :-p ... dziś wrócili z nad morza i przywieźli :-D
Czemu nie skorzystać z zaproszenia.

Acha Asiu gratki dla Rafałka za skończony dziś 10 miesiączek :-D:-D

Malenko ja tak bardzo się cieszę, że udało się a w tym tygodniu najbliższym to tylko potwierdzenie będzie.
Dużo odpoczynku dla Ciebie i nie przejmuj się niczym.

Agamir 26tc to już za połową - supcio.

No to dałyście czadu z tymi jeżami i gumkami.

Ostatnia edycja:
Hej:-) Piękne słoneczko...ciekawe jak będzie dalej...
Wczoraj byliśmy w Nałęczowie,ale lało byłiśmy z małym więc tylko godzinkę i do domciu:tak: Koncertu nie posłuchsliśmy,ale jakoś nie żałuję. Jak wracaliśmy to się przetarło-zrobiliśmy sobie grilla i poszliśmy spać. Ruben spał coś nie spokojnie...:baffled: to tak w skrócie:tak:
Was tu wczoraj też mało było...
Ciężaróweczek coraz więcej...ciekawe która następna:tak::-D
Miłej Niedzieli

Witam
aleeee sobie pospalam w koncu mmmmmm:tak:mlody wlasnie probuje zasnac znowu a mnie dzisiajczeka kupa prania, prasowania i wogole takie rozne mile rzeczy:tak:ja sie na tym weselu przeziebilam okrutnie i ledwo oddycham
Majeczka co do ciezarowek to mi sie troche teskni za ciaza naprawde;-)ale za tym co po niej to juz niekoniecznie:-p
hihi dopiero co napisalam ze tutaj w koncu jest tlok to nagle pustki....zapeszylam no:sorry2:
ma ktos ochote pomoc mi w sprzataniu chaty????;-):cool2:

reklama
No dziś o niebo lepsza pogoda - rano wyskoczyliśmy do Makro i zrobiliśmy drobne zakupy właściwie to m kupił sobie buty a my pojechaliśmy z nim tak do towarzystwa.

Młody dziś obudził się coś około 1.00 i dostał monia - poszedł spać i obudził się po 6.00

Teraz po obiadku rozrabia w łóżeczku a ja zaraz zabieram się za schabowe i ziemniaczki - jeszcze jakaś surówka i gotowe.

Później może spacer, lody ... ale to jeszcze pod znakiem zapytania.

Zmykam i miłego popołudnia :-)

Do góry