Hello - ja dziś zaliczyłam jedną radę ped w pracy a w piątek następna ... szukam jeszcze dla siebie studiów podyplomowych i chyba znalazłam a dodatkowo jeszcze jakieś kursiki wymyślę.
No i planuję coś językowego dla siebie, bo uwielbiam się uczyć języków.
Tylko kasa dodatkowa by się przydała --- a co myślicie o tym abym zadzwoniła ;-)
do TOTKA i może coś skapnie ;-)
A może lepiej uśmiechnąć się do tego Włocha co wygrał ponad 600mln zł
Qrcze każdą złotóweczkę wypatrzą i ....
A ciekawa jestem jak ma się utrzymać np 4 osobowa rodzinka z 2100zł na miesiąc - szok dosłownie.
Marta oj zazdroszczę słonecznej Bułagarii a do piątku to już dosłownie chwilunie.
Miłej zabawy tam i przede wszystkim pogody i niech Jagusia sobie pofika na piasku i pobrzechta się w cieplusim Morzu Czarnym :-)
U nas pogoda duszna ... ufff ... tak ciężko oddycha się, pochmurzyło się i jakby zbierało na burzę, ale ... pewnikiem rozejdzie się po kościach przysłowiowych
A popadać by mogło ciut ... no ale to nie zależy ode mnie.
Jutro mam wolne a miałam też być w szkole - i dobrze pozałatwiam sobie sprawy drobne, zakupy i może coś miłego dla siebie zafunduję.
Ach .... jakoś opadałam z sił, wojowałam z młodym a teraz siedzi w mężem w dużym pokoju i słysze jak szafkami z lekka trzaska hehehhe ostatnio robił tatusiowi mały remanent w szafce.