reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Hello babencje

Dziś wracajac z podwórka w wózku na półpiętrze miałam lokatora małego szarego kociaka. Jeszcze nie wiem czy go zostawimy narazie czekamy i obserwujemy jego i dzieciaki;-)
Co do spania mój śpi 2 razy dziennie raz dłuższa drzemka raz krótsza zależy od pogody i otoczenia:-p

wesolutka ja nie cierpie lezec i sie opalać!!!!!!!!11

reklama
Hello babencje

Dziś wracajac z podwórka w wózku na półpiętrze miałam lokatora małego szarego kociaka. Jeszcze nie wiem czy go zostawimy narazie czekamy i obserwujemy jego i dzieciaki;-)
Co do spania mój śpi 2 razy dziennie raz dłuższa drzemka raz krótsza zależy od pogody i otoczenia:-p

wesolutka ja nie cierpie lezec i sie opalać!!!!!!!!11

Zostawicie kociaka! Koty są fantastyczne!!!

Co do drzemek to u nas 2 się ostałay. Jedna tak ok 9 40-60min
Druga 14/15 nawet 1,5 godziny.
Nocka od 20:30 do 7.
Zazwyczaj, bo dzisiaj wstała 6:30 ale to chyba dlatego, że zmarzła :-(

@ brak, dzisiejszy teścik II
Ale cichosza ;-)

Witam i ja ... padam na twarz ze zmęczenia, bo nocka nieprzespana.
I to wcale nie przez Sebcia ... po prostu ja spać nie mogłam i na dodatek ktoś dzwonił do nas po 1.30 w nocy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok:

Czarna kotek to fajna sprawa dla dzieciaków - niech uczą się odpowiedzialności.
Poza tym rozwój maluszków ze zwierzętami jest jak najbardziej potrzebny.

Malenko uda się z II kreseczkami - trzymam kciuki.

Dobra zmykam zjeść coś i wybieram się do rodziców odsapnać trochę na świeżym powietrzu, może się poopalam :-D

Kasiu chętnie poszłabym za Ciebie do dentysty - ja tam się nie boję :-D

Malenko ja też w takim razie siedzę cicho i po ukradkiem trzymam kciuki :-)

Dobra zmykam.

Magda jakbyś nie miała dzieci to bym ci powiedziała żebyś nie zostawiała kotka ale masz gromadkę więc pewnie dzieciaki się cieszą.

Malenka to ja nie wiedziałam że znowu chcesz 2 kreseczki.Jeśli tak powodzonka :)

Moja tez zawsze miała 2 drzemki jedną po wstaniu tak po 2-3h i ona była tak do 30-40 min a druga była po 15-16 taka czasem 1,5h a teraz jest jedna na siłe po 3 h od wstania rano i trwa 2h i nie chce mała za chiny iść spać i wnocy miauczy oczywiście aby smoczka podać albo coś tam.Nie wiem co jej.Chyba nigdy sie nie wyśpie.

Qrczę,ja już od roku nie pracuję:wściekła/y:
Mieszkam w Anglii,więc ciężej mi znaleźć cokolwiek.Jednak odczuwa się tą dyskryminację:-(
Najważniejsze,że mój partner pracuje!

Jak przedstawiają sie wskaźniki wag Waszych pociech?
Moja waży 10,2 przy 75cm wzrostu.Pulpecik?Chyba nie:-)

Pozdrawiam!

reklama
Ale miałam zaległości;) Tak sie rozpisałyście:-) Też się rozmarzyłam nad tymi bułgarskimi wybrzeżami.I jestem już pewna,że za rok właśnie tam pojadę!!!(Oczywiście nie sama;))
Juleczka właśnie śpi.Pewnie za jakieś 30 min.się obudzi.To jej druga drzemka w ciągu dnia.Śpi mi po 2h najczęściej.Nocki,Kochaniutka,przesypia od tygodnia całe:-) Tylko,że zasypia dość późno-21-22.
Ostatnio przeboje z górnymi kiełkującymi ząbkami miałyśmy.Około 16-ej obudziła sie z takim płaczem-a pogodna z niej dziewczynka-nie wiedziałam co sie dzieję,bo przed zasnięciem wszystko było w porządeczku,żadnych obiawów.Aż w końcu zobaczyłam jej dziąsełka:szok: Przekrwione biedulki:-( Dałam jej Nurofen i ...lizaczka na pocieszenie:-) Pomogło:-) Troszkę krewki się polało,ale zaraz pojawiły się SIEKACZE:-D

Pozdrawiam!!!

Do góry