reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

MAGDASF dzieki Pracuje mi sie dobrze Nawet te popoludniowki mi juz nie przeszkadzaja Jkoas fajnie jest mi pol dnia byc z oliwka A POZNIEJ ISC DO PRACY :tak:
MARTAPOL WITAJ :tak:JULKA JEST SWIETNA
PISZ JAK NAJCZESCIEJ

U mnie nic nowego Jestem po pracy Zaraz klade sie spac Jutro na 16 tez do pracy Mama ma teraz Urlop wiec pol dnia jest z nami Przynajmniej mam do kogo niz do oliwki gebe otworzyc :-p
DOBRANOC

reklama
My już prawie godzinę na nogach. Tym razem Martyna pierwsza wpadła do pokoju i chyba obudziła Bartka, bo taki rozmarzony stał w łóżeczku, ale skoro ona nie śpi ... :baffled: Ostatnio przeżywamy trudne chwile, bo i owszem ona chce się bawić z Bartkiem, ale na swoich zasadach i koniecznie tym czym Bartek w danej chwili się bawi :no:
Magdasf rozumiem, że potrzebujesz odpocząć od Zosi, bo Martyna ostatnio przechodzi fazę absurdalnych pytań typu :"Jutro pojedziemy do sklepu, bo dziś już jest zamknięty. Wszyscy idą spać", a ona "A gdzie sklep ma domek? Gdzie śpi?" i tak na okrągło :baffled:

Odebrałam wczoraj rtg mojego nieszczęsnego zęba i coś tam się znowu kluje więc chyba nie obejdzie się bez chirurga - brrr :baffled: Byle mi zębów nie usunęli, bo to 2 i 3 - nie wyglądałabym za ciekawie :sorry2:

Witajcie!

Moja Iza przechodzi jakiś okres buntu.
Jeść nie chce.
Przebierać się nie daje.
Jak sadzam na nocnik to wyje.
I tak z dnia na dzień.
A wygląda na zdrowiutką. I bądź tu mądry!

Skończyłam wczoraj 2 rozdział pracy. Czekam na opinię promotorki.

@ nie przyszła, więc nadzieja dalej jest :-)

No a ja sobie odpoczywam, tz niania jest z małym a jestem w firmie :) Niania jest rewelacyjna szkoda tylko że do września bo potem idzie do szkoły, no ale ja troszkę odzipnę od małego. Chymorek też u mnie odrazu leprzy. M robi mi laptopa więc może znowu będe miała normalnie neta a nie tylko od wielkiego dzwonu. Muszę kończyć bo musze oddać kompa. Miłego dnia dziewczyny :)

Oj mnie też by sie przydał jakiś odpoczynek ale przede wszystkim w końcu wysać się.
heloł mamuśki

Normalnie aż siebie nie poznaje bo przez moje czarownice w rodzinie (jak nie siostry to bratowa) wpadłam chyba w wir szaleństw zakupowych:zawstydzona/y: gdzie nie wyjde zawsze z czymś w domku wyląduje. M mnie chyba zajebie:sorry2::nerd: Ale naprawde moje szafy sa tak ubogie ze wstyd gdzies wychodzic. A teraz po dwóch ciążach to i chyba mnie sie należy coś nowego:-p:-p:-p Ale sie fajnie tłumacze:-D:-D:-D:-D
Ale M musiał mi zjebać humorek bo wracam a w domu nic nie zrobione (a był sam) obiad w polu a miał tylko pyry wstawić:crazy: i jak tu sie nie ..... Aż mnie trzęsie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale mam za swoje sama go tego nauczyłam:-:)-:)-(

Hehehe Ja też nie mam s w szafie nic nowego a jak kupuje to ciągle buty i ciągle jakieś z******....Jak ostatnio poszłam do fryzjera się czesać na wesele i zostawiłam K z małą to dzwonie do niego i jak a on dobrze ale nie moge sie nawet wysikać-mój też nic w domu nie zrobi oprócz śmieci wyniesienia ale to zasługa jego mamusi bo dla niej jest nienormalnym jak facet robi cokolwiek w domu.Masakra

Witam Was,Mamuśki!!!
"Przygarniecie Kropka?"
Może byc mi ciężko się wkupić,bo znacie się juz kupę czasu,piszecie ze sobą już prawie rok!A tu nagle ja się znalazłam...:zawstydzona/y:
Ale mam nadzieję,że będzie dobrze:tak:

Moze parę słów o sobie.
Mam 26 lat. 27 października urodziłam swoją Księżniczkę-Juleczkę.Rodziłam za granicą.Teraz obecnie również przebywam za granicą.

Służę swoimi radami i liczę na Wasze:blink:

Pozdrawiam!!!

Witam, Nową mamusię.

MAGDASF dzieki Pracuje mi sie dobrze Nawet te popoludniowki mi juz nie przeszkadzaja Jkoas fajnie jest mi pol dnia byc z oliwka A POZNIEJ ISC DO PRACY :tak:
MARTAPOL WITAJ :tak:JULKA JEST SWIETNA
PISZ JAK NAJCZESCIEJ

U mnie nic nowego Jestem po pracy Zaraz klade sie spac Jutro na 16 tez do pracy Mama ma teraz Urlop wiec pol dnia jest z nami Przynajmniej mam do kogo niz do oliwki gebe otworzyc :-p
DOBRANOC

Ja na mieszkanoiu ciągle mam pracowników robią ten remont więc też dobrze że są bo czasem z nimi pogadam, poza tym Jagna tez ciągle gada:)

My już prawie godzinę na nogach. Tym razem Martyna pierwsza wpadła do pokoju i chyba obudziła Bartka, bo taki rozmarzony stał w łóżeczku, ale skoro ona nie śpi ... :baffled: Ostatnio przeżywamy trudne chwile, bo i owszem ona chce się bawić z Bartkiem, ale na swoich zasadach i koniecznie tym czym Bartek w danej chwili się bawi :no:
Magdasf rozumiem, że potrzebujesz odpocząć od Zosi, bo Martyna ostatnio przechodzi fazę absurdalnych pytań typu :"Jutro pojedziemy do sklepu, bo dziś już jest zamknięty. Wszyscy idą spać", a ona "A gdzie sklep ma domek? Gdzie śpi?" i tak na okrągło :baffled:

Odebrałam wczoraj rtg mojego nieszczęsnego zęba i coś tam się znowu kluje więc chyba nie obejdzie się bez chirurga - brrr :baffled: Byle mi zębów nie usunęli, bo to 2 i 3 - nie wyglądałabym za ciekawie :sorry2:

Hahaha Z tymi pytaniami dzieciaki są męczące mojej szwagierki dziecko: Ciocia co robisz- zamiatam podłogę-a po co-żeby było czysto- a po co??

Ja to nie wiem co mi sie stało w nocy nie moge sać Jaguśka do 12 śpi a później ciągle miuczy w nocy jestem padnieta jka nie wiem w sumie ma 4 ząbki i narazie nie szykuje sie wiecej.Na dwór mi sie nie chce wychodzić nie wiem co mi jest.28 lecimy do Bułgarii na 15 dni nie wiem jak jej wszystko zabiore.Jagna świadomie gada Mama Tata Ba-jak jest bach, oko:)I dużo już sobie gada po swojemu.I nie daje mi nic zrobić.Nie moge teraz pisać bo łapie mnie za noge i miauczy(bez łez).Buśka

Marta to fajny wyjazd się szykuje :tak:

Malena to już finisz z pracą - trzymam podwójnie kciuki zaciśnięte.

Kasiu z tymi pytaniami to naprawdę dziecko może zamęczyć ghighi .... :-D a po co?, dlaczego? :szok: aż głowa boli

Ciekawa jestem co słychać u Agamir?

No i gdzie Moli, Evelajna?

Dawno też nie było Motylka, Agniesi, Agi, Gosi, Justynki, Minisi, Kate - jeśli kogoś ominęłam to przepraszam :zawstydzona/y:

kasia nasze córy teraz maja fajny etap z tymi [pytaniami, ja juz czasami mam serdecznie dość to wysyłam do M:zawstydzona/y: co do zębów ja tylko chodze do chirurga szczekowego

Wesolutka a gdzie jedziecie do Bułgarii???? Bo my myslimy o tym w przyszłym roku nad Słoneczny Brzeg:tak:

Malenia czyżbyś dopieła swego:cool2::cool2::cool2:

Magda my byliśmy w Bułgarii tez 2 lata temu byliśmy wtedy w Swiety Włas i super miejscowość bo nie zaduża do słonecznego przegu bliziutko do neseberu tak samo, a tym razem jedziemy do słonecznego brzegu:( Tak wyszło Do tego hotelu:

Booking.com: Azurro Hotel, Sunny Beach, Bułgaria - 63 Opinie Gości. Zarezerwuj hotel już teraz!
Nie chcieliśmy bo słoneczny brzeg to jak las wegas i dość drogo ale tak wyszło bo chcieliśmy same loty wykupić a tam szukać kwater ale same loty nas drogo by wyniosły i w końcu z biura podruży na 2 tyg w tym chotelu z śniadaniami i obiadokolacjami.Polecam wszystkim bułgarie nie jest drożej niż w polsce a niektóre żeczy są śmiesznie tanie np litr wódki ala wyborowa u nas 12 zł!! W bułgarskiej restauracji gdzie widać Bułgarów 2 kawy plus 2 kole 10zł!A morze czyściutkie przejżyste i co najważniejsze cieplutkie.Polecam

kasia nasze córy teraz maja fajny etap z tymi [pytaniami, ja juz czasami mam serdecznie dość to wysyłam do M:zawstydzona/y: co do zębów ja tylko chodze do chirurga szczekowego

Wesolutka a gdzie jedziecie do Bułgarii???? Bo my myslimy o tym w przyszłym roku nad Słoneczny Brzeg:tak:

Malenia czyżbyś dopieła swego:cool2::cool2::cool2:

W Słonecznym brzegu i ogólnie na północy wybrzeża jest dużo ludzi.
Tak kurortowo i drożej.

Mi sie bardziej podoba południowe wybrzeże: Carewo, Cinemorec, Sozopol, Achtopol - tam jest ładniej - wprawdzie mało piaszczystych plaży, ale przynajmniej się człowiek o człowieka nie potyka. A w Cinemorecu to plaża jest po prostu bajkowa.
Ja dwa lata temu płacilam ok. 20zł/noc/osobę.
W tym samym pensjonacie była apartament 2+3 z łazienką i aneksem malutkim
po 25zł/osobę. Acha! I do tego była klima i taras.
Ogólnie Bułgaria jest tania, piękna i ma jeszcze komunistyczny smrodek :-)

A no dodam, ze na pólnocy też byłam i mi to kompletnie nie odpowiadało.
W górskich kurortach typu Bansko, Riła też jest cudnie i do górołazów...
Myślę, że nawet się gdzieniegdzie z dzieciakiem można wybrać.
Góry typu tatrzańskiego ale wyższe i łagodniejsze...

Ostatnia edycja:
reklama
Malena ja to musze mieć rewelacyjną plaże nienawidze żadnych kamienistych plaż.My i tak tak jak 2 lata temu wynajmiemy sobie autko i będziemy zwiedzać.Acha w Bułgarii komuna na całego ale mają tam przepiękne wzornictwo z złota i złoto jest b tanie( n w Burgas).Ja sobie kupiłam taką szeroką branzoletę jakby była haftowana i dałam za nią 1200 zł a u nas w polsce mi ją wycenili na 3,5 tyś.Dizajn jest tam zupełnie inny. Ja jedynie z czym miałam problem tam to z żołądkiem że aż wylądowałam w klinice pod kroplówką teraz jestem zabezpieczona przed wyjazdem i nie zamierzam ich wody pić tylko mineralkę.

Do góry