reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Czesc i czolem dziolchy:-) U mnie jeszcze stara bida, formalnosci juz pozalatwiane teraz czekamy do srody i podpisujey wtsepna umowe, a potem czekac tylko na decyzje banku bo ludziska biora kredyt, ale i tak jak pomysle ile zalatwiania pozniej bedzie to brrrrrrrrrrrrr....

Ppatqa wy tomacie gorzej bo przebudowa domu to wiecej formalnosci, wiem bo brat tez to robil, ja sie ludze ze nam jednak pojdzie szybciej;-)

Czarna ty jako "nasza" matka polka przygarniesz kazde stworzenie, moze na pare dni przygarniesz malego mojego robaka??

Malena ja tez nic nie mowie tylko po kryjomu i po ciuchu trzymam kciuki

Kasia mnie te pytania rozwalaja, i czuje ze konczy sie moja cierpliwosc, ciesze sie ze teraz zocha jest u babci moze naladuje akumulatorki:rofl2:

A co do wakacji to sie nie wypowiadam bo nie bylam w bulgarii, ale brzmi zachecajaco:tak:

teraz juzsobie zmykam zyczac milego dnia:-)

reklama
Ach kocham Bułgarię !!!!:-D Tak bym sobie pojechała i po wylegiwała na plaży... jedzonko bomba i jak tanio.

ppatqa jadę BIORĘ Potworniastego ze sobą. Ma być w prawdzie jutro załamanie pogody i tylko 20 stopni i to dopiero koło południa ale padać ma tylko rano.Będę pewnie ok 14 dopiero po drzemce młodego bo z doświadczenia wiem że inaczej to będzie koszmar jak normalnie się nie prześpi o swojej porze. Położę go tylko wcześniej spać.

A ja znowu sama bo mój M zmył się na weekend. Ciekawe kiedy ja się tak zmyję...

HALO!
BABY JEST TU KTO??

a tu cisza...ja jak na niedziele przystalo bede robic porzadek w mieszkaniu;-):tak::-D jacka wysle na spacerzmlodymi i bede miala spokoj:rofl2:
Zycze wam udanej, pogodnej niedzieli !!!!!!!!!!!!!!!!!!​

Ja wpadłam na chwilkę ... i zmykam do dzidzia mojego.
Poza tym dziś chyba wybierzemy się gdzieś - pogoda pochmurna, ale nie pada i oby tak zostało.
Na popołudnie zaplanowaliśmy grill, więc muszę jeszcze skrzydełka napanierować i boczuś :-p

Miłej niedzieli życzę :-)

Widzę, ze u nas cisza...sama zagladam na wszystkie wątki ale jakoś tak nie mam weny do odpisywania i pewnie Wy też tak macie;-)

Ja czekam na obiadek bo juz głodna jestem;-), potem lody i moze spacer:tak:

A ja sie wybieram dzis z przyjaciolka i jej mezem na KONCERT MYSLOVITZ i juz sie nie moge doczekac

U mnie sie dzieje ale tak jak MAGDASF narazie nie zdradze :-)
3 majcie kciuki to kiedys wam sie wygadam jak sie powiedzie plan :-)

mo a to tak niedawno bylo.u mnie Myslowitz bedzie 5.09. bo trabia w calym miescie;-)
a ja sie witam.Mlody zasypia po powazenj rozmowie z Wojtkiem:-Dznowu przegral wiec idzie spac bo sie zmeczyl:-D, ja zaraz bede jesc obiadek wreszcie.
w środe jedziemy na wesele mojego brata do Dębicy bo jest w czwartek:confused::baffled::rofl2:brak terminow wiec kazdy dzien jest dobry.juz sie doczekac nie moge.tylko boje sie troche podrozy bo to 700 km ode mnie.ale mam nadzieje ze mlody da rade.
lece jesc poki moge.
milej niedzieli!;-)

w środe jedziemy na wesele mojego brata do Dębicy bo jest w czwartek:confused::baffled::rofl2:brak terminow wiec kazdy dzien jest dobry.juz sie doczekac nie moge.tylko boje sie troche podrozy bo to 700 km ode mnie.ale mam nadzieje ze mlody da rade.
lece jesc poki moge.
milej niedzieli!;-)

Dębica to tylko 30 km do mnie :tak:
Zapraszam!

My dwa dni na wsi, dzisiaj basenik.
I piąty zębolek się pokazał.

@ brak :tak:

Spadam i miłego wieczorku życzę!

reklama
ASIU Masz racje jakis czas temu bylam na koncercie :-)
Ja to bym mogla co drugi dzien jezdzic na taki koncert Postaram sie jakas fotke dzis szczelic to pozniej pokaze Tzn MYSLOVITZA to ja bede z daleka widziala bo jedziemy godzine przed koncertem Kiedys jak jeszcze oliwki nie bylo to bylysmy juz conajmniej 4 godziny przed koncertem na miejscu JEDNAK TROCHE ZMADRZALAM ODKAD MAM OLIWKE ;-)

ASIU pozdrow WOJTKA milo bylo go poznac kilka dni temu :-)

Do góry