Czesc i czolem dziolchy:-) U mnie jeszcze stara bida, formalnosci juz pozalatwiane teraz czekamy do srody i podpisujey wtsepna umowe, a potem czekac tylko na decyzje banku bo ludziska biora kredyt, ale i tak jak pomysle ile zalatwiania pozniej bedzie to brrrrrrrrrrrrr....
Ppatqa wy tomacie gorzej bo przebudowa domu to wiecej formalnosci, wiem bo brat tez to robil, ja sie ludze ze nam jednak pojdzie szybciej;-)
Czarna ty jako "nasza" matka polka przygarniesz kazde stworzenie, moze na pare dni przygarniesz malego mojego robaka??
Malena ja tez nic nie mowie tylko po kryjomu i po ciuchu trzymam kciuki
Kasia mnie te pytania rozwalaja, i czuje ze konczy sie moja cierpliwosc, ciesze sie ze teraz zocha jest u babci moze naladuje akumulatorki
A co do wakacji to sie nie wypowiadam bo nie bylam w bulgarii, ale brzmi zachecajaco
teraz juzsobie zmykam zyczac milego dnia:-)
Ppatqa wy tomacie gorzej bo przebudowa domu to wiecej formalnosci, wiem bo brat tez to robil, ja sie ludze ze nam jednak pojdzie szybciej;-)
Czarna ty jako "nasza" matka polka przygarniesz kazde stworzenie, moze na pare dni przygarniesz malego mojego robaka??
Malena ja tez nic nie mowie tylko po kryjomu i po ciuchu trzymam kciuki
Kasia mnie te pytania rozwalaja, i czuje ze konczy sie moja cierpliwosc, ciesze sie ze teraz zocha jest u babci moze naladuje akumulatorki
A co do wakacji to sie nie wypowiadam bo nie bylam w bulgarii, ale brzmi zachecajaco
teraz juzsobie zmykam zyczac milego dnia:-)