reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Malena widze ze brak @ powoduje dobry humorek;-)Dziekujemy za zaproszenie.Pogadam z moim kierowca :-pa skad dokladnie jestes???
Dorota no wiem z sie poznaliscie:tak:mowil ze nie nie znasz zadnej Asi z Gorzowa:-p:rofl2:

reklama
I ja się witam po weekendzie. W sobotę zakupy, dzisiaj kościół i spacer po starówce. Ot co. Nie chce Was zanudzać, ale Martyna dzisiaj odwaliła numer na mszy. Na szczęście staliśmy na dworzu praktycznie sami - zaczęła się alleluja, wszyscy śpiewają, a moja córka postanowiła się pochwalić nową umiejętnością i odśpiewała "panie Janie" :rofl2: Uśmialiśmy sie serdecznie :-D
Mam nadzieję, że został poczyniony mały postęp w sprawie zasypiania Bartka, bo udaje mu się pospać 2 razy w ciągu dnia w łóżeczku po około godzinę. Zobaczymy co to będzie dalej.

Hahaha Kasia to pieknie sie pochwalila:-Dnudzilo jej sie pewnie
Malena to juz wiem.pogadamy i moze bedzie chwilka na jakas kawke;-)
aaaaaaaaa a ja zapomnialam sie pochwalic!Rafalkowi wyszla jedynka gorna jupi!!!!!:-D

i ja witam
w sobote był PS Strzegom i spotkanie z Marmą i Kacperkiem, ogółem zawodow sie mocno nie naogladaliśmy przez młodego, ale za to full znajomych spotkałam z koni i ze studiow
a dzisiaj, najpierw wpadła kuzynka z odwiedzinami, a po południu park krasnala, port i odra, młody wyszalął się tak ze już drugi dzień zasypia, nim skończe czytać bajke:)

Asia ja bym zastanowila sie nad tym Wojtkiem....jak tak kazda mame pazdziernikowa pozna to....;-) Dwie juz zaliczone, czas na reszte:-D

Malena i jak tescior??
Dorota udanego koncertu, chociaz ja tam za myslowitznieprzepadam wole hey:tak:

A ja dzisiaj mialam "mala" klutnie z jackowatym ;-) ale zato od niepamietnych czasow dostalam naprzeprosiny kwiatki:rofl2:
teraz spadam i zycze milego wieczorka:tak:

Kasiu dobre - a co przecież Martynka też potrafi ślicznie śpiewać i pokazała.
Zdolna niunia.

Malenko ciche gratulki i nadal trzymam kciuki.

Dorotka się rozszalała na koncercie i dobrze niech się wybawi.

Madziu to bardzo miły gest ze strony Jacusia.

Pati i Marma fajnie, że mogłyście się spotkać :tak::-D

Asiu no właśnie uważaj na W ;-)

A u nas grillik wypalił i za tydzień też się szykuje.
Właśnie oglądam High School Musical a później lulu.

ej mamuśki kochane :-) U nas weekend bardzo udany i bardzo zalatany :-) W Sobotę byłam z Kacperciem u rodziców , potem w Strzegomiu , tak jak już wcześniej zrelacjonowała ppatqa spotkałyśmy się z brzdące razem po oblegały wózki W niedziele najpierw spacerek, potem odstawiłam młodego babci co bym ja mogła w domu na spokojnie posprzątać i wykorzystać że niema M i wywalić część rzeczy które leżą od dwóch lat nie używane, ale wiecie kiedyś się przydadzą......, potem stajnia i młody zaliczył pierwszą naukę jazdy konnej :-pi na piękne zakończenie dnia dożynki w Kobierzycach , gdzie kupiłam sobie piękny wieniec z czosnku do powieszenia w kuchni :-) Wieczorem wrócił M i zrelacjonowaliśmy sobie miło przed telewizorem relacje z minionego weekendu.
A dziś jak młody wstanie to poranny spacerek, później praca a po południu stajnia :-) A wieczorem dalszy ciąg porządków bo od czwartku zaczynają się goście. W weekend jest turniej w Lubiążu i matki z dziećmi przyjeżdża do nas a chłopy na pole:-) robimy za bazę wypadową :-)

Madzia no jak tam teścik powtórzony jeszcze raz czy może przekonałaś się już o tym że ktoś tam u Ciebie mieszka :-)

Madzia no jak tam teścik powtórzony jeszcze raz czy może przekonałaś się już o tym że ktoś tam u Ciebie mieszka :-)

Marma weekend udany widzę :tak:

Powtórzyłam teścik w piątek. Pozytywny.
Wizytę mam dopiero w przyszłą środę.
Więc czekam, czekam, czekam...

Nocka spokojna. Zęby szaleją;-)
Wczoraj nawet chwyciła za smoczek od butelki z mlekiem, ale jakby ją na wymioty pociągnęło. Nie wiem o co chodzi.
Niby chciała, ale nie mogła się przemóc.
Kakao też nie poszło i znowu zjadła przez sen.
Chyba sie do pediatry przejdę skonsultować dietę.
Czy zastępować innymi mlecznymi produktami, czy wciskać dalej na śpiocha, czy może spróbować zwykłaego mleka....

Praca mgr na finiszu.
Dla odmiany.... nie chce mi się :-)

reklama
Malena Trzymam kciukasy.Odważne z was dziewczyny że tak szybko chcecie 2 bobaski.U mnie w czoraj byli moi rodzice dziadek tak zozpieścił Jagne że jak brałam ją na rece to płakała bo chciała być u niego:)A dziś nie moge se z nią poradzić ciągle chce na ręcee.Ja ide dziś do fryzjera w końcu ufarbować włosy bo pół roku nbie farbowałam szook.Nie moge sie doczekać wyjazdu.

Do góry