reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

czarna ale zamieszanie z tym wózkiem
MamoMaksa jestem pod wielkim wrażeniem, pozytywnym :tak: z grzecznej mamusi zrobiła się teraz ostra, wyrazista i seksowna babka :-) nie każdemu pasują warkoczyki ale do Twojej urody bomba (teraz tylko to podciąganie co jakiś czas ;-))
moli to masz z M jak ja z moim, prawie go nie widzę :-( super że urlop udany, nasz też wypalił w 100% i z pogodą i zwiedzaniem, jedynie powrotna podróż mnie trochę wykończyła, jak musiałam wywalać cyca przy obcych facetach, bo w ekspresach IC nie przewidziało wagonów dla matki z dzieckiem. Czekamy na fotki :tak:
Marma miłego wypoczynku :-)

Seba pojechał na jarmark dominikański, w sklepie z militariami wybić sobie nieśmiertelnik, taki jak mają amerykańscy żołnierze a mała cycuje i drzemka
czy Wasze maluchy też reagują na zagadujących obcych skrzywieniem? Iga od niedawna krzywi się a czasem zbiera do płaczu jak ktoś ją zagada, jakbym dzecko gdzieś w piwnicy trzymała ;-)a ma przecież cały czas kontakt z ludźmi

reklama
MOLI dzieki za slowa o zabkach Oliwki :-)
Czekam na fotki :-)
MAKSIOWA super masz te wlosy I fajna dziewczyna z ciebie :-)

U mie smutno Pisalam wam o mamie chcrzestnej Oliw ze miala usg genetyczne tydzien temu w piatek I wyszly zle wyniki No i w poniedzialek jeszcze byla u swojego lekarza Tetno dziecka 185 a norma do 160 I dzis miala termin do rudy slaskiej zbadac dokladniej serduszko dzidziusia Wiec pojechala ale okazalo sie ze dziecko JUZ NIE ZYJE :-(
To byl poczatek 4 miesiaca :-(Ona ma zdjecia tego dzidziusia :-(
Pozniej doszly wyniki z krwi od niej i okazalo sie ze dziecko bylo chore najprawdopodobniej na ZESPO PATAUA albo DOWNA ale bardziej na to pierwsze a na ta chorobe dzieci dozywaja do 1,5 roku wiec moze i dobrze ze sie stalo tak jak sie stalo
Lekarka na usg tez widziala ze dziecko chore :-(
Teraz ona czeka na poronienie Tzn dali jej tabletke i czeka :-(
Smutne to strasznie Tyle planow bylo :-(

Ja po robocie zmeczona strasznie Ale jeszcze 2 dnio roboty i dzien wolnego Ide spac

Dziewczny, muszę się pochwalić:-D:-D:-DWzięłam udział w konkursie baby boom- nie wiem czy jestescie w temacie, ale choć to niezbyt wiele, wygrałam bilety do kina.
Widać, że wakacje są, niewiele z Was tu zagląda:-D:-D:-D, ale to dobrze bo to znaczy, ze większość z Was wypoczywa...
ps. U mnie coś komputer się psuje, bardzo rzadko się włącza, nie wiem co jest- słychać jak pracuje ale ekran czarny:-:)-:)-(Jak się uda to niebawem zajrzę... Pozdrawiam Was wszystkie, pa:blink:

Witam po przerwie!
Lecę coś ponadrabiać, ale nie wiem kiedy mi się uda.
Wyjazd udany, Izunia to złote dziecko!
Relacje później :-)

Poczytałam. Wszystkim nie poodpisuję.
Iza się rozwydrzyła, bo całe dwa tygodnie z rączek do rączek i teraz daje mamusi popalić.

czy Wasze maluchy też reagują na zagadujących obcych skrzywieniem? Iga od niedawna krzywi się a czasem zbiera do płaczu jak ktoś ją zagada, jakbym dzecko gdzieś w piwnicy trzymała ;-)a ma przecież cały czas kontakt z ludźmi

U mnie tak było jak miała 7 miesięcy.
Ale po paru tygodniach przeszło.

No i hugo z wózkiem okazało sie ze niebedzie tego koloru wiec zrezygnowałam i kazałam zwrócić kase:-p Tylko szkoda ze wczesniej o tym niepoinformowali, wczoraj dzwoniłam w inne miejsca i tez h...:no::no::no: Ale dzis ktos inny wystawił aukcje i udało sie jest mój kolor wiec u nich zamówiłam:-p:-p:-p JUPIIIIII

Miałam tak z krzesełkiem do karmienia.
Wystawiłam negatywa.:wściekła/y:

Ja na sekunde...

My juz spakowani, zaraz wyjezdzamy do bydgoszczy, jutro weselicho :-)
Wracam w poniedziałek/wtorek :-)
Buziaczki

Miłego wyjazdu!

Maksiowa super fryzura!
Dorotka przykro mi z powodu koleżanki i gratuluję nowej pracy.

Wyjazd nasz udany. Dwa tygodnie u mazurskiej części rodziny.
Tydzień pod Olsztynem, tydzień bliżej suwałk.
Pogoda udana.
Iza płakała tylko 2 razy :-)
Nawet 10 godzinną podróż w dzień zniosła bez kwęknięcia :-)
Nikogo się nie bała, nocki przesypiała, próbowała wszystkiego co na stole.
Na spacerkach spokój.
Po prostu anioł.

Staranka kolejny miesiąc nieudane... :-(
Ciekawe o co chodzi.
Już nie karmię, objawy owulacji mam i jak w zegarku 29 dni.
No nic!
Czeka nas kolejny gorący miesiąc ;-)

Strasznie pusto na BB, a ja się za Wami stęskniłam.

Wyjazd do Chorwacji nie wypali, ale za to M. załapał superrobotę i będzie fajna kaska, więc może na jesieni gdzieś w ciepłe kraje polecimy...
Kto wie!

Jeszcze wrzucę fotki i lecę na spacerek :tak:

Faktycznie puścioutko.

Malena trzymam kciuki. niedługo napewno wyjdzie i będzie dzidziuś drugi;-)

U mnie upał i duszno. Hanka marudna. Nie wiem czy zęby czy to, ze chce stac a nie umie:cool:

Przyjaciolce aby poronila dawali TABLETKI ale nic nie podziallo I dzis miala ZABIEG ja mialam taki sam kiedys wiec wiem co ona traz czuje
Ona trzyma sie dobrze Pociesza sie ze lepiej ze dziecko umarlo a nie urodzilo sie chore Kazdy przechodzi to na swoj sposob Ale szczerze to podziwiam ja ze sie tak dzielnie trzyma

Oliwce wychodzi kolejny ZAB ale jakos przebic sie nie umie I ostatnie nocki sa koszmarne Juz nie mam sil do niej wstawac Musze to przetwrac

Oliwka dzis zaliczyla basen pierwszy raz na odkrytym basenie byla
:-)
Zdjecia na fotkowym :-)
Mnie upitolila Osa w stope :-(
Pozniej po basenie do pracy No i zaraz ide spac Jutro wolne :-)

No i my wróciliśmy z kolejnego wojażu dziś rano. Jestem wykończona i padam na pysk bo całą noc nie spałam bo mały bez przerwy budził się z płaczem, nie wiem o co chodzi. No i mamy już 4 zębole.

reklama
No to i ja sie w koncu witam...
U nas wakacje super extra, mlody szalal, ale grzeczniutko ;-) Chrzciny udane bardzo:tak:
Stasiulino ma juz 6 zebow, 2 na dole i 4 u gory, a wychodza mu juz 3 u gory troche nie typowe ale coz poradzic...Spi do 9 rano, wiec daje sie mamusi wyspac:tak:
Ide was troszkepoczytac, nie wiem czy wrzuce fotki na fotkowy bo sa na nk :sorry2:

Do góry