reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Ja pitole ale jestem zła. dzwonie do goscia z aukcji o ten wózek, aby podał mi nr nadania przesyłki a on do mnie z tekstem że jeszcze nie został wysłany!!!!! Bo akurat tego koloru nie maja i czekaja na dostarczenie!!!!! (niby dzisiaj) Powiedziałam mu ze jak nie bedzie rezygnuje i czekam na zwrot kasy. Mi sie wydaje że o takich rzeczach powinno się informować a nie liczyc że klient potulnie będzie czekać:crazy: Wrrrr ide odreagować do lumków:wściekła/y::wściekła/y::-D

reklama
Czarna u mnie bylo to samo, nie mieli koloru niebieskiego akurat, ale od razu zadzwonili, wybrałam inny - czerwono-czarny i juz na drugi dzien byla paczka :-)

Witam sie i ja. Nie było mnie chwile bo wypadł nam niespodziewany wyjazd. Byliśmy u znajomych na działce. Było super. A dzis powrót do domu pranie, prasowanie i pakowanie bo w sobote kolejny wyjazd do rodzinki pod Zamość na tydzień.
Wstawiam zdjęcia w warkoczykach zrobione już normalnym aparatem. Przepraszam ze tu ale gdzies zawieruszył mi sie link do fotkowego. Jak by któraś mogła to proszę o podesłanie.

Załączniki

• DSCF6181.jpg
    DSCF6181.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 42
  • DSCF6195.jpg
    DSCF6195.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCF6198.jpg
    DSCF6198.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 41
  • DSCF6223.jpg
    DSCF6223.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 45
  • DSCF6224.jpg
    DSCF6224.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 41
  • DSCF6226.jpg
    DSCF6226.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 38
  • DSCF6232.jpg
    DSCF6232.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCF6233.jpg
    DSCF6233.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCF6247.jpg
    DSCF6247.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCF6259.jpg
    DSCF6259.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 37
hej mamuśki i pażdziuszki!nie,no wkońcu zebrałam się i weszłam do BB;-)my już po wyjazdach;-)nawet Was nie poczytam i nie nadrobię,bo ostatnio bywam ciągle sama i nawet już sama kąpię Mikesza,bo M pomaga bratu na budowie,wychodzi rano i wraca 23:-(zajefajny urlop,ale cóż życie....:-(jak się zbiorę to opiszę nasz wypad z gór na wakacjowym:-)no i foteczki zapodam tyż może...dzisiaj byliśmy na plaży w Sobieszewie i Miki jak dzik plażowy ganiał po piachu,nażarł się go,więc rano pewnie piacho-kupa badzie:-D:-D a potem podrywał panie czytające gazety,jednej nawet sprzątnął sprzed nosa ghiehiehie,lubi chłop starsze Panie,a nie tam takie srele morele,nawet narzeczona z lipca nie zaciekawiła go:cool2:daje mi już ostro popalić,a zadzwia z dnia na dzień kurka:rofl2:już nie nadążam i nie mam siły się wściekać...no i pochwalę się tutaj,bo tylko na chwilku wpadłam,że Miki wkońcu załapał mleko modyfikowane,ufff...nic tylko NAN 3:cool2::cool2::-)no i cycek na dokładkę,ale niestety budzi się i tak w nocy:-(sorki,że nie wszystkim odpiszę,bo przeczytałąm tylko ostatnie dwie stronki:
liluniamoże powinnyśmy podrzucić komuś naszych chłopaków na noc,ja myślę że to cwaniaki,które omotały mamuśki;-)marzę o przespanej nocy..ehh

czarnateż bym się wkrewiła z tym wózkiem,nie daj się...;-):tak:

maksiowa
nie no kobito wygladasz zajefaknie,brak mi słów,całkiem inna twarz:tak::tak::-):-)strasznie mi się podobasz;-)nie,nie,nie żebym była tenteges;-)fajan laseczka poprostu jesteś:-);-)

patidąbki,te koło Koszalina?kurka,to niedaleko moich rodziców:-)jest tam bosko,z jednej strony morze,z drugiej jeziorko,fajosko:-)udanego odpoczynku:-)

mirabelkawitaj w gronie,nic tylko mama i mama,nawet na chwilę nie może się człowiek obrócić,bo ciągle mama mama;-)a jak tam urlopik minął?

dorotko
tak sobie popatrzyłam na ząbki Oli i fajnie musi wygladać:-)taki rozstrzał śmiechowy;-)

oki,mykam lulu,bo mi się już klawiatura zlewa...dobrej nocki wszystkim:-)

No i ja się witam ale czasu ciągle niet. Dziś znowu ruszamy w drogę tym razem do Jeleniej góry do domku znajomych więc pakujemy się. Jest u nas Julka i zajmuje się troszkę naszym Potworniastym dzięki czemu ja mam troszkę luzu i mogę coś w domu porobić. Młodego przyzwyczajamy do jego pokoiku , potrafi się już w nim sam pobawić ok 30 minut no i z płaczem ale zasypia w swoim łóżeczku i..... przesypia całe noce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fakt że ma już tylko jedną drzemkę ok 1,5 godzinną w południe ale za to wieczór mamy dla nas i w nocy się wysypiam :-Dpuk puk w niemalowane :-D Pędzę dalej bo muszę nadrobić pranie z całego tygodnia, przepiękna pogoda więc wszystko powinno szybko powysychać :) Miłego weekendu dziewczyny :)

Ja pitole ale jestem zła. dzwonie do goscia z aukcji o ten wózek, aby podał mi nr nadania przesyłki a on do mnie z tekstem że jeszcze nie został wysłany!!!!! Bo akurat tego koloru nie maja i czekaja na dostarczenie!!!!! (niby dzisiaj) Powiedziałam mu ze jak nie bedzie rezygnuje i czekam na zwrot kasy. Mi sie wydaje że o takich rzeczach powinno się informować a nie liczyc że klient potulnie będzie czekać:crazy: Wrrrr ide odreagować do lumków:wściekła/y::wściekła/y::-D
ja bym temu Panu dała ostro popalić. Niepoważne podejście do sprawy.
Witam sie i ja. Nie było mnie chwile bo wypadł nam niespodziewany wyjazd. Byliśmy u znajomych na działce. Było super. A dzis powrót do domu pranie, prasowanie i pakowanie bo w sobote kolejny wyjazd do rodzinki pod Zamość na tydzień.
Wstawiam zdjęcia w warkoczykach zrobione już normalnym aparatem. Przepraszam ze tu ale gdzies zawieruszył mi sie link do fotkowego. Jak by któraś mogła to proszę o podesłanie.
zarąbiście wyglądasz Maksiowa, niezła z ciebie dźaga ;-)
maksiowa ale włosy

my juz zapakowoni i ruszamy w godzinach nocno rannych.
udanego wyjazdu
No i ja się witam ale czasu ciągle niet. Dziś znowu ruszamy w drogę tym razem do Jeleniej góry do domku znajomych więc pakujemy się. Jest u nas Julka i zajmuje się troszkę naszym Potworniastym dzięki czemu ja mam troszkę luzu i mogę coś w domu porobić. Młodego przyzwyczajamy do jego pokoiku , potrafi się już w nim sam pobawić ok 30 minut no i z płaczem ale zasypia w swoim łóżeczku i..... przesypia całe noce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fakt że ma już tylko jedną drzemkę ok 1,5 godzinną w południe ale za to wieczór mamy dla nas i w nocy się wysypiam :-Dpuk puk w niemalowane :-D Pędzę dalej bo muszę nadrobić pranie z całego tygodnia, przepiękna pogoda więc wszystko powinno szybko powysychać :) Miłego weekendu dziewczyny :)
zazdroszczę tych nocek i wieczoró (odpukać) ;-)
U nas w nocy 2 pobudki. Jedna z mlekiem. Wczoraj byliśmy u znajomych. Maciuś bawił sie z kolega ze stycznia. Niby ten sam rocznik a różnica ogromna. Tamtem ma juz półtora roku więc wszedzie go pełno. Dziś pranka 2 mnie czekaja i przyjazd mojego brata (macia chrzestnego) Miłego dnia. U nas gorączka od rana wiec pewnie popluskamy sie w baseniku na balkoniku :-D

reklama
Czarna u mnie bylo to samo, nie mieli koloru niebieskiego akurat, ale od razu zadzwonili, wybrałam inny - czerwono-czarny i juz na drugi dzien byla paczka :-)
Ale ja niechce innego koloru bo zamwiłam torbe i parasolke juz do niego:-D:-D:-D:-D
To ja, to ja:-p:-p:-p

Jestem już ciotką ślicznego chłopczyka.
Bartuś ma kuzyna młodszego o 9 mies i tydzień:happy2:
No pieknie GRATULACJE!!!!!
A jeszcze małe pytanko. Czy któraś z was szykuje się na staranka jakoś tak w przyszłym roku na wiosnę ?
Wrrrrr nawet o mnie nie wspominaj, bo zastrzele:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D

M Maksa oż ty jak dla mnie ZAJEBISCIE!!! Normalnie mam nadzieje ze moja zazdrość nie zadziała szkodliwie:cool2:

Lilunia z czasem coraz mniej ta różnica bedzie widoczna:tak::tak:

No i hugo z wózkiem okazało sie ze niebedzie tego koloru wiec zrezygnowałam i kazałam zwrócić kase:-p Tylko szkoda ze wczesniej o tym niepoinformowali, wczoraj dzwoniłam w inne miejsca i tez h...:no::no::no: Ale dzis ktos inny wystawił aukcje i udało sie jest mój kolor wiec u nich zamówiłam:-p:-p:-p JUPIIIIII

Do góry