reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Blondi dzięki
Miroslava gratuluję, śliczny synuś.

Robiłam sobie test ile jeszcze pożyję i M jak zobaczył to omal mi nie wpier... co ja za głupoty wyprawiam :-D:-D:-D.

Ulka zdrówka dla Karolci, a jak tam Wasz domek, bo szczerze mówiąc nie wiem na jakim etapie budowy/urządzania jesteście. Chałupa stoi to wiem, ale co dalej? :cool2:

reklama
Mirosłava gratki wspaniałego synka, nie mysl o tym co było ale o tym co masz teraz za skarb

Małaulka no witamy witamy

Wiola a juz myslałam że inny test robiłaś:-p:-p:-p

Marma mogłas odp ze jest po prochach:-D:-D

u nas dzien jak codzien:-p

hehehe no mogłam tak odpowiedzieć :) Jak poszłam z młodym na zajęcia dla dzieci to jak powiedziałam że moje dziecko jest spokojne bo jest na melisie specjalnie to pani psycholog też nie chciała mi wierzyć :) Młody idzie do opiekunki , zastanawiam się jak długo babka wytrzyma i czy z krzykiem ucieknie :) A co tam u was drogie Panie i u waszych pociech. Tu taka cisza ostatnio...

u mnie mlody to samo.wlazi wszedzie, je zapalki,mleczko do czyszczenia itp.....:blink:wogole jak pies sie zachowuje.lazi za mna, lapie za nogi, wstaje , jeczy, miauczy i cholera wie co jeszcze.wogole to jest slodki bardzo o ile jest w miare cicho;-)jeszcze jakby przestal kable gryzc i wywalac wszystko to by fajnie bylo ;-)
.

Jednocześnie zazdroszczę...

No a moje dziecko dziś przez dwie godziny biegało na czworaka po basenie. Oboje musieliśmy go pilnować bo nawet kontrolne zakrztuszenie wodą go nie odstraszyło. Jedna Pani z synkiem troszkę starszym od Kacpra zapytała czy on to tak ma zawsze...............:baffled:

I współczuję.

Ostatnio byłysmy z Izy kuzyneczkę, która jest 5 miesiecy młodsza i ta się już przekręca i kombinuje jak pełzać.
Wiem, że to głupie, ale mi przykro czasem jak mój leniszek taki nieruchliwy :zawstydzona/y:

A braciszka to chyba nigdy się nie doczeka, bo M. taki jakiś padnięty, że nawet moje stawanie na rzęsach czasem nie pomaga!
A tak mnie przed ślubem bajerował ;-)

Muszę w końcu rzeczy po wyjeździe rozpakować.
A tak mi sie nic nice chce.
Jeszcze jestem w nastroju wyjazdowym....

Tak to już jest przed ślubem zawsze bajerują a potem..... on chce rano a ja wieczorem :-p:-D

A ja idę dziś po teścik.. M mi karze twierdzi że jestem w ciąży bo ciągle mi niedobrze a jak widzę samochód to wogóle masakra.... ale jak dla mnie to dziwne bo w sobotę skończyłam okres który trwał jedyne 7 dni i w dodatku biorę anty.No ale dla jego świętego spokoju....

Witam Kochane Mamusiaczki:tak::-) Kawał czasu mnie tu nie było...Ruben jest bardzo żywym dzieckiem wszędzie go pełno no i zawsze ma byc przy nim mama jak mnie nie ma to nie woła:-D Przez to mam nie za wiele czasu...Bardzo lubi też siedzieć u mnie na rękach...a ja jestem wykończona. Ząbków mamy już 8. Ale idą już też następne... Młody wcina już wszystkiego po proszku. Najbardziej odpowiadaja mu dania domowe:tak:Musimy jeszcze uważać bo mamy alergie pokarmową. Jeszcze niedawno Ruben bardzo często chorował...bylo mu trzeba robić aż 3x dziennie inhalacje. Od jakiegoś czasu dzięki Bogu wszystko oki.

Ostatnio myslę o małej Księzniczce...Córuni...Zawsze chciałam mieć dwójkę w niewielkim odstępnie czasu. Powiedzialam juz o tym najblizszym-chyba ten pomysł im się podoba...Już zaczeli byśmy nawet mysleć o starankach ale... Rozbudowa domu rusza dopiero na wiosnę... A teraz to mamy pokoik i troszke ciasno by było...

malena81 podoba mi się ten Twój drugi suwaczek...:tak::-) Powiedz serio myślisz o tym czy tak z przymróżeniem oka?

Witam! U nas przez ostatnie dni goście, albo my w gościach ;-) wczoraj grill u cioci,. poza tym przez cały tydzien nie ma u nas ciepłej wody i trzeba gotowac. Dzis od rana łapałam małemu mocz i nawet szybko poszło.a poza tym nudy .... ;-)

reklama
malena81 podoba mi się ten Twój drugi suwaczek...:tak::-) Powiedz serio myślisz o tym czy tak z przymróżeniem oka?

Staramy się już od lutego, ale nie wychodzi:-(
Nawet raz myślałam, że się udało...
Z tym, że dopiero 4 razy miałam @
Może suwaczek przyniesie szczęście.

A dziś według niego owulacja...
I dzisiaj mamy 3 rocznicę ślubu :-)

Do góry