reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Witajcie dziewczyny!!!!

Może mnie jeszcze pamiętacie???? Byłam jedną z Was, ale cóż.. maleństwo nie chciało z nami wtedy jeszcze zostać... No a teraz od prawie 5 miesięcy też jestem szczęśliwą mamusią i z chęcią Was podglądam :-)

Hej mamuśki. Pusto tu coś u nas :( No a ja chyba znalazłam nianię dla Potworniastego. Na razie dorywczo a później na stałe. Musi się maluch przyzwyczaić no i ja też. Młodemu wychodzą 4 zęby na raz i jest totalna masakra. Dwie górne jedynki i dwójki jednocześnie. Przynajmniej w końcu jedynki się już przebiły i przebijają się właśnie dwójki. Przynajmniej poznałam sprawców swoich nocnych horrorów i płaczu mojego maleństwa.

heja!ale tu puustooo:szok:
ja też już padam na ryłko,Miki daje w kość równo...wszędzie wlizie ten mały dziadyga,wstaje,puszcza się,pada,ucieka po całym domu,programator w pralce obraca,znowu wraca do pokoju,leci znowu na przedpokój,robi rozpierduchę w butach,znowu wraca do pokoju,całuje się z tv albo szybą,chodzi dookoła stołu wszystko zwalając...etc.ostatnio laptopa próbuje otworzyć skubaniec jeden i ostatnio notorycznie na wszystko mówi NIE albo :DA,NIE DA,jak mówię do niego NIE MA,to ten NU NU...jest śmieszny,ale i upierdliwy na maksa a ja padam z sił,bo znowu sama działam od rana do wieczora...ogólnie leci czas oj leci,Wam tyż??:sorry2:
a na fotkowym wrzuciłam parę zdjątej z naszego wypadu w góry:-)

dorotkonawet nie wiem co powiedzieć...:-(przykro,że tak się stało:-(

marmaoj masakra, 4 naraz!!:szok:nam ostatnio wychodziły 2 na dole i dobrze,że byłam u mamy,bo myślałam,że pitolca dostanę

magdasf1wzruć parę foteczek,pochwal się kobito,ja chyba nie mam Cię na nk:-p

miroslawahej Mireczko,nie znam ale serdecznie pozdrawiam i gratuluję ślicznego skrzata:-)

malenkopodziwiam Was,że chcecie mieć odrazu drugą dzidzię,choć sama się ostatnio nad tym zastanawiałam z M,ale chyba jeszcze nie gotowi my;-)trzymam kciuki za braciszka dla Izuni:-)

I nawet w taką pogodę nikt się nie odzywa????????????:szok: My się popołudniu wybieramy na basen z dzieciakami. A na razie młody śpi. Czas ogarnąć chałupę.

Cześć
wszyscy na wakacjach :-D ja na razie na urlopie, ale pogoda się z pitoliła i ani żniw ani wyjazdu :sorry2:
Szymon ostatnimi czasy też łobuzuje strasznie, nie wiem czy ja go tak rozpuściłam, czy on tak już ma, ale wlizie w każdą dziurę, wsadza łapki w doniczki, wysypuje ziemię, wywala śmieci z kosza, itede. znacie to zapewne z autopsji:baffled: no i tak moje marzenia o dwójeczce w podobnym wieku szlak trafił, bo kto by podołał takiej diabelskiej dwójeczce? :szok:
Ktoś już tu prosił o linka do zdjęciowego, bom zagubiła, a wakacyjne foteczki są przeurocze i chętnie bym obejrzała :cool2:

Helol
no to ja sie odezwe;-)
Wiola prosze bardzo
https://www.babyboom.pl/forum/pazdziernikowe-mamy08-f239/
u mnie mlody to samo.wlazi wszedzie, je zapalki,mleczko do czyszczenia itp.....:blink:wogole jak pies sie zachowuje.lazi za mna, lapie za nogi, wstaje , jeczy, miauczy i cholera wie co jeszcze.wogole to jest slodki bardzo o ile jest w miare cicho;-)jeszcze jakby przestal kable gryzc i wywalac wszystko to by fajnie bylo ;-)
.

No a moje dziecko dziś przez dwie godziny biegało na czworaka po basenie. Oboje musieliśmy go pilnować bo nawet kontrolne zakrztuszenie wodą go nie odstraszyło. Jedna Pani z synkiem troszkę starszym od Kacpra zapytała czy on to tak ma zawsze...............:baffled:

reklama
Cześć dziewczyny, jesteśmy u babci od czwartku, już po usunięciu migdalków u Karoliny wszystko jest dobrze ona już prawie zdrowa,
Lenusia kochana jest wszędzie wstaje, gada dużo, nikogo się nie boi śmieje się do każdego..
POZDRAWIAMY WSZYSTKIE MAMUśKI:tak::tak:

Do góry