reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
My po spacerku i zakupach. Kupiliśmy Małemu garnuszek na klocuszek. Chyba mu sie podoba bo zaciesza do niego :-) Teraz leży w łóżeczku wykąpany i najedzony i zamiast spać robi rozpierduchę. Ostatnio znowu mamy kiepskie nocki. Muszę mu w nocy dawać butlę z mlekiem bo inaczej nie chce zasnąć. Nie wiem o co chodzi. Chciałabym żeby juz przesypiał mi całe nocki a tu kicha. Miłej nocki paździoszki.

Cześć
witam przedurlopowo.
Może będzie teraz więcej czasu...albo mniej:sorry:..... znowu rozpierniczyłam kompa...znaczy sczyściłam cały dysk i trzeba było wszystko stawiać od nowa...jedyne co dało się uratować to zdjęcia, na szczęscie, choć jeden folder z 9 miesiąca Szymcia szlag trafił. :baffled:

Pozdrawiam paździoszki i mamusie!

witam i ja woieczorkiem, my już mamy pżyczone łóżeczko i jutro zaczynamy pakowanie, rozłożyłam łóżeczko by zobaczyć reakcje mlodego, bardzo mu sie spodobało a szczególnie to ze można wchodzić i wychodzić z niego. Ja mialam dziś zalatany dzień, jeszcze koniowate postanowiły dołożyć nam roboty i naprawiliśmy ogrodzenie.

ppatqa jak 6 godzin to ja bym chyba wyruszyła z rana zaraz po przebudzeniu. Na pewno w drodze oprócz zabawek i przekąsek i picia przydadzą się duże ilości ;-) chustek nawilżanych. A gdzie w końcu wyruszacie?
Kaka gratki, gratki, gratki :-) ale tempo, dziś rozmowa, jutro praca, czekamy na relację
dorota dzięki :-) fajnie że z pracą nową Ci się ułożyło :tak:
lilunia ja się czaję na allegro na garnuszek używany
i na chodzik jeszcze ;-)
wanilia Ty psuju komputerowy :-) dobrze że to z 9 miesiąca, prawie bieżące, gorzej jakby zginęły te z pierwszych miesięcy. My chcemy kupić drugi dodatkowy dysk, zewnętrzny czy jakoś tak go zwą i zdjęcia zgrywać

hurra! pogoda wróciła, najbliższe dni też mają być piękne
Iga nic mi nie daje zrobić, cały czas mam być przy niej a do przemieszczania się nie ma ochoty, tylko wstaje i stoi więc szukam chodzika, to chyba w takiej sytuacji najlepsze rozwiązanie

My po spacerku i zakupach. Kupiliśmy Małemu garnuszek na klocuszek. Chyba mu sie podoba bo zaciesza do niego :-) Teraz leży w łóżeczku wykąpany i najedzony i zamiast spać robi rozpierduchę. Ostatnio znowu mamy kiepskie nocki. Muszę mu w nocy dawać butlę z mlekiem bo inaczej nie chce zasnąć. Nie wiem o co chodzi. Chciałabym żeby juz przesypiał mi całe nocki a tu kicha. Miłej nocki paździoszki.
moze to tylko tymczasowo mój po 4 miesiacach nie jedzenia w nocy nagle zaczął sie domagac ale naszczescie tylko przez tydzien:-D:-D
Cześć
witam przedurlopowo.
Może będzie teraz więcej czasu...albo mniej:sorry:..... znowu rozpierniczyłam kompa...znaczy sczyściłam cały dysk i trzeba było wszystko stawiać od nowa...jedyne co dało się uratować to zdjęcia, na szczęscie, choć jeden folder z 9 miesiąca Szymcia szlag trafił. :baffled:

Pozdrawiam paździoszki i mamusie!
Ty to jestes dobra z tym psuciem kompów:-D a jak tam @:-p:rofl2:
:-DWpadłam tylko sie pochwalić;-) Byłam dziś na rozmowie i dostałam prace;-) Zaczynam jutro:-D
eee to pewnie dzieki mojemu kopniaczkowi:-p:-p:-p:-p GRATKI BABENCJO ZNÓW POWÓD DO PICIA:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
hurra! pogoda wróciła, najbliższe dni też mają być piękne
Iga nic mi nie daje zrobić, cały czas mam być przy niej a do przemieszczania się nie ma ochoty, tylko wstaje i stoi więc szukam chodzika, to chyba w takiej sytuacji najlepsze rozwiązanie
hehe a my juz od ponad miesiaca nie uzywamy chodzika bo mały próbował z niego wyjść. Odkąd raczkuje chodzik jest beeeee:-D:-D

hej babencje u mnie dzis nocka straszna małemu przebija sie zabek i tak sie rzucał i spał tylko wtulony do mnie. Ale na szczescie nie płakał wiec da sie przeżyc.
U nas dzis pieknie wiec pewnie spacerek zalicze, choc nadal czekam na kuriera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Qrwa człowiek wybiera szybka przesyłke a jutro minie tydzien jak czekam:angry::angry:

reklama
Lilunia Oliwka pije w nocy mleko ze 2 razy jak nie wiecej :-(
I jeszcze odkad sie urodzila nie przespala calej nocy bez przebudzenia sie
KAKA gratki Zdradz jaka to praca :-)

Oliwka spi Jak wstanie lecimy na spacerek Pozniej obiadek Moze drzemka I do pracy
MILEGO DNIA

Do góry