reklama
My po spacerku i zakupach. Kupiliśmy Małemu garnuszek na klocuszek. Chyba mu sie podoba bo zaciesza do niego :-) Teraz leży w łóżeczku wykąpany i najedzony i zamiast spać robi rozpierduchę. Ostatnio znowu mamy kiepskie nocki. Muszę mu w nocy dawać butlę z mlekiem bo inaczej nie chce zasnąć. Nie wiem o co chodzi. Chciałabym żeby juz przesypiał mi całe nocki a tu kicha. Miłej nocki paździoszki.
wanilia79
Entuzjast(k)a
Cześć
witam przedurlopowo.
Może będzie teraz więcej czasu...albo mniej..... znowu rozpierniczyłam kompa...znaczy sczyściłam cały dysk i trzeba było wszystko stawiać od nowa...jedyne co dało się uratować to zdjęcia, na szczęscie, choć jeden folder z 9 miesiąca Szymcia szlag trafił.
Pozdrawiam paździoszki i mamusie!
witam przedurlopowo.
Może będzie teraz więcej czasu...albo mniej..... znowu rozpierniczyłam kompa...znaczy sczyściłam cały dysk i trzeba było wszystko stawiać od nowa...jedyne co dało się uratować to zdjęcia, na szczęscie, choć jeden folder z 9 miesiąca Szymcia szlag trafił.
ppatqa
Październikowe mamy'08
witam i ja woieczorkiem, my już mamy pżyczone łóżeczko i jutro zaczynamy pakowanie, rozłożyłam łóżeczko by zobaczyć reakcje mlodego, bardzo mu sie spodobało a szczególnie to ze można wchodzić i wychodzić z niego. Ja mialam dziś zalatany dzień, jeszcze koniowate postanowiły dołożyć nam roboty i naprawiliśmy ogrodzenie.
mirabelka73
Październikowe mamy'08
ppatqa jak 6 godzin to ja bym chyba wyruszyła z rana zaraz po przebudzeniu. Na pewno w drodze oprócz zabawek i przekąsek i picia przydadzą się duże ilości ;-) chustek nawilżanych. A gdzie w końcu wyruszacie?
Kaka gratki, gratki, gratki :-) ale tempo, dziś rozmowa, jutro praca, czekamy na relację
dorota dzięki :-) fajnie że z pracą nową Ci się ułożyło
lilunia ja się czaję na allegro na garnuszek używany
i na chodzik jeszcze ;-)
wanilia Ty psuju komputerowy :-) dobrze że to z 9 miesiąca, prawie bieżące, gorzej jakby zginęły te z pierwszych miesięcy. My chcemy kupić drugi dodatkowy dysk, zewnętrzny czy jakoś tak go zwą i zdjęcia zgrywać
hurra! pogoda wróciła, najbliższe dni też mają być piękne
Iga nic mi nie daje zrobić, cały czas mam być przy niej a do przemieszczania się nie ma ochoty, tylko wstaje i stoi więc szukam chodzika, to chyba w takiej sytuacji najlepsze rozwiązanie
Kaka gratki, gratki, gratki :-) ale tempo, dziś rozmowa, jutro praca, czekamy na relację
dorota dzięki :-) fajnie że z pracą nową Ci się ułożyło
lilunia ja się czaję na allegro na garnuszek używany
i na chodzik jeszcze ;-)
wanilia Ty psuju komputerowy :-) dobrze że to z 9 miesiąca, prawie bieżące, gorzej jakby zginęły te z pierwszych miesięcy. My chcemy kupić drugi dodatkowy dysk, zewnętrzny czy jakoś tak go zwą i zdjęcia zgrywać
hurra! pogoda wróciła, najbliższe dni też mają być piękne
Iga nic mi nie daje zrobić, cały czas mam być przy niej a do przemieszczania się nie ma ochoty, tylko wstaje i stoi więc szukam chodzika, to chyba w takiej sytuacji najlepsze rozwiązanie
moze to tylko tymczasowo mój po 4 miesiacach nie jedzenia w nocy nagle zaczął sie domagac ale naszczescie tylko przez tydzienMy po spacerku i zakupach. Kupiliśmy Małemu garnuszek na klocuszek. Chyba mu sie podoba bo zaciesza do niego :-) Teraz leży w łóżeczku wykąpany i najedzony i zamiast spać robi rozpierduchę. Ostatnio znowu mamy kiepskie nocki. Muszę mu w nocy dawać butlę z mlekiem bo inaczej nie chce zasnąć. Nie wiem o co chodzi. Chciałabym żeby juz przesypiał mi całe nocki a tu kicha. Miłej nocki paździoszki.
Ty to jestes dobra z tym psuciem kompów a jak tam @Cześć
witam przedurlopowo.
eee to pewnie dzieki mojemu kopniaczkowi GRATKI BABENCJO ZNÓW POWÓD DO PICIAWpadłam tylko sie pochwalić;-) Byłam dziś na rozmowie i dostałam prace;-) Zaczynam jutro
hehe a my juz od ponad miesiaca nie uzywamy chodzika bo mały próbował z niego wyjść. Odkąd raczkuje chodzik jest beeeeehurra! pogoda wróciła, najbliższe dni też mają być piękne
hej babencje u mnie dzis nocka straszna małemu przebija sie zabek i tak sie rzucał i spał tylko wtulony do mnie. Ale na szczescie nie płakał wiec da sie przeżyc.
U nas dzis pieknie wiec pewnie spacerek zalicze, choc nadal czekam na kuriera Qrwa człowiek wybiera szybka przesyłke a jutro minie tydzien jak czekam
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Lilunia Oliwka pije w nocy mleko ze 2 razy jak nie wiecej :-(
I jeszcze odkad sie urodzila nie przespala calej nocy bez przebudzenia sie
KAKA gratki Zdradz jaka to praca :-)
Oliwka spi Jak wstanie lecimy na spacerek Pozniej obiadek Moze drzemka I do pracy
MILEGO DNIA
I jeszcze odkad sie urodzila nie przespala calej nocy bez przebudzenia sie
KAKA gratki Zdradz jaka to praca :-)
Oliwka spi Jak wstanie lecimy na spacerek Pozniej obiadek Moze drzemka I do pracy
MILEGO DNIA
Podziel się: